Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (1 μέλη και 94 επισκέπτες)

Επισκέπτης
A και κατι ακομα!

Ενω του επαιρνε τσιμπουκι, καθε ενα λεπτο εβγαζε μαντηλακι και σκουπιζε το στομα της!!!
και μην φανταστεις οτι ειναι κανενας μπαζος ο φιλος ,μια χαρα παιδι ειναι

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Πηγε ενας φιλος μου εχτες than και εφαγε ηττα.

Εμφανιση οπως στις φωτο,πολυ κοντη  1.55-1.60,μη μου απτο η γκομενα,φουλ στις αλοιφες τις οποιες τις εβαζε και στον τυπο συνεχεια.listerink στο στομα,αντισηπτικα στο μπανιο και τετοια απειρα!Δεν τον αφηνε να την ακουμπαει και να τις πιανει το βυζι!!!!Θες και αλλα?

Κατάντια  από μέρους της :jerking: :jerking: Αν αυτό θεωρείται city tour τότε τα call girl είναι αποδεκτό ακόμα και να κλάνουν...

Κρίμα για το παλικάρι

Επισκέπτης
Κατάντια  από μέρους της :jerking: :jerking: Αν αυτό θεωρείται city tour τότε τα call girl είναι αποδεκτό ακόμα και να κλάνουν...

Κρίμα για το παλικάρι

Tα θελε και τα επαθε γιατι του το φωναζαμε μερες πριν...

Τι να κανει ομως που την εβλεπε σε τσοντες παλια ομως και του γυριζε το ματι? :2funny: :2funny: :2funny:

Κατα τ αλλα στα αρχιδια του , εκλεισε donna και θα βγαλει το αχτι του εκει! :rockon: :rockon:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
στο γραφειο του zuzana ανεβηκαν οι μετοχες της γι'αυτο τα κανει αυτα μαλλον γιατι παλια δεν τα κανε

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ενω του επαιρνε τσιμπουκι, καθε ενα λεπτο εβγαζε μαντηλακι και σκουπιζε το στομα της!!!
και μην φανταστεις οτι ειναι κανενας μπαζος ο φιλος ,μια χαρα παιδι ειναι

Ααααααααπ. Σε τσάκωσα  :cool2:.

1) Σκούπιζε το στόμα της γιατί είναι η νέα τρέντι μόδα που λάνσαρε ο NITRO με τη Donna, την οποία όταν την τσιμπούκωνε ή πιο κυριλέ της έλεγε να κάνει πεολειχία, έβαζε στο μόριό του οδοντόκρεμα για να βουρτσίζει τα δόντια της... Έτσι μετά τον Sasson έχουμε και το "NITRO 2 σε 1", Τι ήθελες να κάνει αυτή η τουρίστρια? Να μείνει πίσω από τις εξελίξεις, αφού ο φίλος σου δεν ενημερώθηκε για τη νέα τάση στον Τουρισμό Πόλεων?

2) Είσαι ακόμη εκτός της Ελ.λάδος? Αν ναι να μου στείλεις καρτ ποστάλ γιατί κάνω συλλογή και να περνάς καλά. :dancing:

:headbang:

Gman

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Tα θελε και τα επαθε γιατι του το φωναζαμε μερες πριν...

Τι να κανει ομως που την εβλεπε σε τσοντες παλια ομως και του γυριζε το ματι? :2funny: :2funny: :2funny:

Κατα τ αλλα στα αρχιδια του , εκλεισε donna και θα βγαλει το αχτι του εκει! :rockon: :rockon:

Μην ξεχάσει να πάρει και τα αντισηπτικά και όλα τα σύνεργα μαζί του τώρα που τα συνήθισε (μην του λείψουνε) γιατί όπως είναι γνωστό κι η donna έχει παρόμοια προβλήματα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Εδω ειμαι θηριο, δε με βλεπεις καθε βραδυ που γυρναω στο ιδρυμα? :2funny: :2funny: :2funny:

Ωχχχ, καταλαβα Gman.. :2funny:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Μην ξεχάσει να πάρει την κολυνός μαζί του πέστου. Το μεγάλο σωληνάριο, μην κάνει τσιπιές...Ωρε σαπουνάδες που έχουν να γίνουν....

Μιλάμε είναι μπροστά από το you tube...

Teethbrushing DURING sex δεν έχει ξαναγίνει.

[youtube=425,350]61GhQCeEFtQ[/youtube]

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εδω ειμαι θηριο, δε με βλεπεις καθε βραδυ που γυρναω στο ιδρυμα? :2funny: :2funny: :2funny:

Ωχχχ, καταλαβα Gman.. :2funny:

Τι διάολο με περούκα μπαίνεις και δεν σε αναγνωρίζω???
Ξεκούφκωσε και η αγαπημένη σου spalding μπάλα, αλλά δεν έχω τρόμπα να τη φουσκώσω.
Την πήρε κάποιος ανωμαλιάρης μαζί του σε ραντεβού με τουρίστρια και την ξέχασε στο δωμάτιο ο ηλίθιος... :2funny:

Επισκέπτης

Xωρις καν να ανοιξω τις σελιδες σου λεω οτι ερχονται απο εξωτερικο για καποιες μερες και φευγουν φιλε xristos

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Πηγε ενας φιλος μου εχτες than και εφαγε ηττα.

Εμφανιση οπως στις φωτο,πολυ κοντη  1.55-1.60,μη μου απτο η γκομενα,φουλ στις αλοιφες τις οποιες τις εβαζε και στον τυπο συνεχεια.listerink στο στομα,αντισηπτικα στο μπανιο και τετοια απειρα!Δεν τον αφηνε να την ακουμπαει και να τις πιανει το βυζι!!!!Θες και αλλα?
Lala είσαι θησαυρός. Ό,τι μου τη δίνει δηλαδή αυτή το κάνει φουλ. Οπότε θα φάει  :fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed: Θα πάω στη Melissούλα μου που 3 το βράδυ  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: χθες μου έβγαλε το λάδι. Σε προσκυνώ lala! Thanks!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κοντοπουτανο ΜΑΛΑΜΑ.
:2funny: :2funny:Με Ισιωσε η χαμουρα. :2funny: :2funny:
Μου τον Ισιωσε  κιολας. :booty: :booty: :booty:

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Άκου ρε να μην αφήνει να της πιάνει το βυζί...Λες και θα πας εκεί για τα όμορφα μάτιά της... :jerking: :jerking: :jerking:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom