NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
τράβα ρε με κλειστά μάτια ...ότι βλέπεις είναι...τα υπόλοιπα έλα πριβέ γιατί δεν γουστάρω να τα διαβάζει το τζάνκι ο χθεσινός
χαχα τώρα είδα τί λέει
read my reviews from lalak,stratigoss κλπ!!!!
αναβιώνει η εποχή της τρελής αβάντας
τότε που μας είχαν κάνει θεές την εμιλίτσα,την καρολίνα κλπ
σε συνδυασμό με επανεμφανίσεις κάποιων μελών,είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα
για να συμπληρωθεί η ομάδα των επίδοξων....γραφείων τύπου γυναικών,ξέρετε φυσικά ποιος λείπει
Ο ΦΑΝΤΟΜ!!!
YΓ Τουλάχιστον δείξτε μας τί γαμάτε!
τι εννοείς για φαντομ ???
χαχα τώρα είδα τί λέει
για να συμπληρωθεί η ομάδα των επίδοξων....γραφείων τύπου γυναικών,ξέρετε φυσικά ποιος λείπει
Ο ΦΑΝΤΟΜ!!!
Ποια ειναυτη??χαχα τώρα είδα τί λέει
Ο ΦΑΝΤΟΜ!!!
Ποια ειναυτη??
Ποια ειναυτη??
Γεια σου ψηλέ!Καλησπέρα στους (παλιό) φίλους....
Όπως λένε και στο χωριό μου...im back! ;)
Αυτή δεν είναι που τραβάει και τον γκόμενο μαζί και προσφέρονται και πακέτο για τους μερακλήδες....Ποια ειναυτη??
Γράψε ότι παπαριά θέλεις "άρχοντα"....χαχα τώρα είδα τί λέει
Ο ΦΑΝΤΟΜ!!!
ct χωρις να δείχνει πρόσωπο ,ανεξάρτητη και να ζητά 300 για μια ώρα ή 400 με αναλ προσωπικα δεν τα δίνω !Αν σε γυρίσω 3-4 χρονια πίσω που οικονομικά ήμασταν και καλύτερα με αυτα τα λεφτα πήρα ενδεικτικά zafira,donnabelle,black anjelica-heart ....,που ειναι και μια κατηγορία μόνες η καθεμια υπό διαφορετικο πρισμα!Βεβαια τα δίνω ακομα και τωρα και τσιπησ δεν ειμαι αλλα σε κομμάτια που αξίζουν κατ εμε αλλα τη συγκεκριμένη τη θεωρω κοροϊδία και μαλλον μας μπέρδεψε με τα τουρκακια!Ρε παιδια ξερουμε κατι για αυτο το φρουτο διαβασα τησ κριτικες αλλα μπορειτε να βοηθησεται
Γράψε ότι παπαριά θέλεις "άρχοντα"....
Μπορείς σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς δικά μου ποστ?
Για αυτούς που γράφεις τους γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω καμία αμφιβολία!!!
Γκέ γκε?
Υ.Γ. Ρωτώ τους πάντες.....σε πόσους δεν λείπει ο Φάντομ?
Σε πόσους δεν έλειπε ο Ρεμπέτης ή ο ποιητής?
Αλλά ξέχασα....εσένα σου λείπει ο Ροσομπλούμ!!!!!
Κai oxi μονο τσαμπα αλλα και παραπανω.διπλομανατζαρεται απο σημερα.μετριότητα και δυσκολευτηκα να τη γνωρίσω απο το φωτοσοπι !συνισταται σε αναλακηδες μικρού μεγέθους!Ειδα στην πράξη αυτο που λέμε :σου Πέταξα τα ματια έξω !πολυ δάκρυ!τσαμπα τα λεφτα!ακομα μια φορα το πρακτορείο έπεσε στα ματια μου !την κατιούσα εχει πάρει !
καλα πως γινεται αυτο;και διαφορετικές τιμές!την πάτησα άγρια!Κai oxi μονο τσαμπα αλλα και παραπανω.διπλομανατζαρεται απο σημερα.
αμα θελουν και 10 γραφεια με διαφορετικες τιμες μπορουν να βαλουν και οποιον πιασουν.τα γραφεια την προμηθεια περνουν.παντως σημερα στις 20.00 την ποσταρε το γραφειο εδω την "συνεργασια"καλα πως γινεται αυτο;και διαφορετικές τιμές!την πάτησα άγρια!
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι κάποιος ή κάποιοι από εδώ μέσα την δασκάλεψαν και άλλαξε το προφίλ της!!!!
Αφού πρώτα άλλαξε φωτό μετά πρόσθεσε σχόλια από το μπου προς ενημέρωσή μας!!!!
Και μάλλον η ίδια δεν γνώριζε τι είναι το μπου, αλλά όσο βρίσκεται εδώ μαθαίνει!!!!
Καλά το πάτε το γράμμα κύριοι....
Εσείς την "δουλειά" σας και η κυρία την δική της!!!!
Και στην μέση οι μαλάκες και ανεξαρτήτως αν είναι ωραία καλή ή μουνάρα, το γαμήσατε και ψόφησε!!!!
Καλά μπάνια και καλές ψαριές πείτε της κυρίας αφού μάλλον μαθαίνει και το πότε κλάνουμε....!!!!
χαχα τώρα είδα τί λέει
Ο ΦΑΝΤΟΜ!!!
έμαθε η Σουηδέζα Ελλήνικος και μπήκε στο Bou να διαβάσει στο thread με τα ct το συγκεκριμένο post?
καλό μουνί δε λέω δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι και εγώ θα ξεβρακωνόμουνα για πάρτη της ...ειδικά σε δίδυμο αυτή με την Κάρολ θα πετάνε φωτιές ....
Τον γραφουμε στα τετοια μας!πες εμφανιση κ υπηρεσιες...τράβα ρε με κλειστά μάτια ...ότι βλέπεις είναι...τα υπόλοιπα έλα πριβέ γιατί δεν γουστάρω να τα διαβάζει το τζάνκι ο χθεσινός