Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (3 μέλη και 78 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Επειδη δεν υπαρχει σχετικο μερος να γραψω κριτικη για την Μυρτω απο Topellinidessynodoi, θα ηθελα να ενημερωσω την κοινοτητα.. ειναι στα αληθεια πολυ πιτσιρικα, κανα 19 χρονων θα λεγα. πολυ ομορφη, ψηλη αδυνατη, το μονο κακο αβυζη να ξερεις...
προσωπο πολυ ωραιο. μολις τελειωσε η ωρα, ζητησα εξτρα ενα μισαωρο και μου το εδωσε με 70 το αφεντικο της αφου του εστειλα μυνημα.την ωρα του σεξ βογκαει, ψιθυριζει παρε με και τετοια.. ειναι σαν να γαμας μια πιτσιρικα ωραια γκομενα και οχι σαν να γαμας καποια πουτανα με χιλιομετρα.. μου εμεινε πολυ θετικη η συναντηση μας...
ΥΓ. αν μπορειτε βαλτε σχετικο συνδεσμο για κριτικες στην κοπελα, για να γραψω και εκει...ευχαριστω

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Επειδη δεν υπαρχει σχετικο μερος να γραψω κριτικη για την Μυρτω απο Topellinidessynodoi, θα ηθελα να ενημερωσω την κοινοτητα.. ειναι στα αληθεια πολυ πιτσιρικα, κανα 19 χρονων θα λεγα. πολυ ομορφη, ψηλη αδυνατη, το μονο κακο αβυζη να ξερεις...
προσωπο πολυ ωραιο. μολις τελειωσε η ωρα, ζητησα εξτρα ενα μισαωρο και μου το εδωσε με 70 το αφεντικο της αφου του εστειλα μυνημα.την ωρα του σεξ βογκαει, ψιθυριζει παρε με και τετοια.. ειναι σαν να γαμας μια πιτσιρικα ωραια γκομενα και οχι σαν να γαμας καποια πουτανα με χιλιομετρα.. μου εμεινε πολυ θετικη η συναντηση μας...
ΥΓ. αν μπορειτε βαλτε σχετικο συνδεσμο για κριτικες στην κοπελα, για να γραψω και εκει...ευχαριστω

αυτη που θελει 250€ την ωρα??

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:boobies:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Η κυρία  είναι τόσο καιρό εδώ και κριτική ????????? Τι κρύβεται?

εχω πάει 2 φορές και έχω φύγει και τις δύο .Ουδεμία σχέση οι φωτό με αυτή την κυρία που βλέπεις με την κοιλίτσα και τα περιτά στη μέση και τον κώλο

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
εχω πάει 2 φορές και έχω φύγει και τις δύο .Ουδεμία σχέση οι φωτό με αυτή την κυρία που βλέπεις με την κοιλίτσα και τα περιτά στη μέση και τον κώλο

:thumbsup: Επιβεβαιώνω!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
δώσε καμιά περιγραφή φίλε
φώτο έχεις?

antibiotic78

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,

το παρακάτω site ξέρουμε αν είναι οκ? Διαβάζω mixed κριτικές και δεν ξέρω τι παίζει...ευχαριστώ..

Φίλε ότι έχει το 100% VERIFIED είναι αληθινό..... Στα άλλα μείνε μακριά γιατί δύσκολα να πάρεις ότι δεις... Τη έχω πατήσει γιαυτό στο λέω!!!       

antibiotic78

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δώσε καμιά περιγραφή φίλε
φώτο έχεις?
                                                                                                                                                                              Φίλε μου ρίχνωντάς μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι από τη μία ώρα που κλείνεις και δίνεις 200ευρώ τα 30 λεπτά τα αφιερώνεις για φωτογραφιούλες. Μην παρεξηγηθείς αλλά εγώ πληρώνω 200 ακριβώς και κοιτάω να τα βγάλω μέχρι σεντ! Σόρρυ...          

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
                                                                                                                                                                              Φίλε μου ρίχνωντάς μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι από τη μία ώρα που κλείνεις και δίνεις 200ευρώ τα 30 λεπτά τα αφιερώνεις για φωτογραφιούλες. Μην παρεξηγηθείς αλλά εγώ πληρώνω 200 ακριβώς και κοιτάω να τα βγάλω μέχρι σεντ! Σόρρυ...         

μπα,σε 30 δευτερόλεπτα βγαίνουν 5-6 φωτογραφίες.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
                                                                                                                                                                                             Δύο πόστ εντός θέματος. Τα δικά σου είναι όλα εκτός! Τι δουλεία έχεις εδώ? Πάτησα πάνω στο προφίλ σου και γράφεις τα πάντα εκός απο τουρς και νέες αφίξεις. Μοντεράτορς δεν υπάρχουν βρε παιδιά?

ναι! μιά ερώτηση ..και μια  αμφισβήτηση .....του Νιτρο!

....ενω εσύ έχεις γράψει ιστορία !

éna θα σου πώ και τέλος . εμένα μου φάνηκε περίεργη η αντίδρασή σου. H παρέα είναι εμπειρη να αξιολογήση .....και μοντεράτορες έχουμε .μην ανυσηχείς !. ;) :rockon: 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
                                                                                                                                                                              Φίλε ότι έχει το 100% VERIFIED είναι αληθινό..... Στα άλλα μείνε μακριά γιατί δύσκολα να πάρεις ότι δεις... Τη έχω πατήσει γιαυτό στο λέω!!!       
E οχι και οτι γραφει Βεριφαιντ ρε Παιχτη μην λεμε μαλακιες !!!

Η Ελενιτσα καμμια σχεση με την κιουρια των φωτο .

Τωρα οκ δεν την πειραζουμε την Λινα γιατι κανει καλο γαμησι αλλα πολυ ψηλα τον αμανε εχει παρει πεστης .

Τωρα για το αδελφι μου ναι εχει μπαζωση οπως και εγω παρα πολυ αλλα εχει παρει και κομματια αξιοζηλευτα !!!  :)

Καλο υπολοιπο Καλοκαιρι Παιχτες !!!

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σ'όλα τα μέλη! :grin: εδώ και μια εβδομάδα δέχομαι Κινεζικά πμ!
Ξέρουμε ποιος είναι και τι λέει? μόνο τον NITRO ξεχώρισα. :dunno:

dlinnonos-krivohyi
Νέος

« Εστάλη στον/στην: RA-isis στις: χθες στις 19:07 »
tak blyat... ya smotryu ti nikak ostanovitsya ne mojesh, yje so vsemi podryjilsya s idiotami chtobi oni pro menya vsyakuyu hernyu pisali???? voobshem k tvoemy svedeniyu: y menya net ni odnogo klienta s etogo saita, tem bolee is teh y kogo bolshe 100 postov!!! NI ODNOGO! etot NITRO fucking promoter i vse eto zdes znayut, on nikogda ne vstrechaetsya s devochkami, a tolko pishet plohoe pro vseh i horoshee pro svoih! ti bi hot bil poymnei i vibiral sebe v dryziya ne promoterov, a realnih klientov! tak i to, ni odin realnii klient takogo pro menya ne napishet! elsi tebe vse neimetsya, k tvoemy svedeniyu, y menya vse klienti yje prihodyat po 5 razy v etom tyre! net daje ni odnogo, kto bi ne prishel yje 5 raz! ponimaesh???????????????????????????? idiot v pizdy! nikto ne verit yje ni nitri, ni tresurerty, nikomy! potomy chto vse znayut, chto oni promoteri!!!! tak chto zatknis tam yje! ponyal?? mne nadoelo yje daje chitat etot bred! ya tyt sovsem po drygoi prichine, po kotoroi ti daje sebe predstavit ne mojesh:)))))))))))))

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα οκ δεν την πειραζουμε την Λινα γιατι κανει καλο γαμησι αλλα πολυ ψηλα τον αμανε εχει παρει πεστης .

Τωρα για το αδελφι μου ναι εχει μπαζωση οπως και εγω παρα πολυ αλλα εχει παρει και κομματια αξιοζηλευτα !!!  :)

Το μουνί και το χταπόδι, όσο το χτυπάς απλώνει!  :)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Καλημέρα σ'όλα τα μέλη! :grin: εδώ και μια εβδομάδα δέχομαι Κινεζικά πμ!
Ξέρουμε ποιος είναι και τι λέει? μόνο τον NITRO ξεχώρισα. :dunno:

dlinnonos-krivohyi
Νέος

« Εστάλη στον/στην: RA-isis στις: χθες στις 19:07 »
tak blyat... ya smotryu ti nikak ostanovitsya ne mojesh, yje so vsemi podryjilsya s idiotami chtobi oni pro menya vsyakuyu hernyu pisali???? voobshem k tvoemy svedeniyu: y menya net ni odnogo klienta s etogo saita, tem bolee is teh y kogo bolshe 100 postov!!! NI ODNOGO! etot NITRO fucking promoter i vse eto zdes znayut, on nikogda ne vstrechaetsya s devochkami, a tolko pishet plohoe pro vseh i horoshee pro svoih! ti bi hot bil poymnei i vibiral sebe v dryziya ne promoterov, a realnih klientov! tak i to, ni odin realnii klient takogo pro menya ne napishet! elsi tebe vse neimetsya, k tvoemy svedeniyu, y menya vse klienti yje prihodyat po 5 razy v etom tyre! net daje ni odnogo, kto bi ne prishel yje 5 raz! ponimaesh???????????????????????????? idiot v pizdy! nikto ne verit yje ni nitri, ni tresurerty, nikomy! potomy chto vse znayut, chto oni promoteri!!!! tak chto zatknis tam yje! ponyal?? mne nadoelo yje daje chitat etot bred! ya tyt sovsem po drygoi prichine, po kotoroi ti daje sebe predstavit ne mojesh:)))))))))))))
μάλλον πια πρέπει να πεις, σοβαρρά τώρα καμία ιδέα δεν έχω ποιος/ποια το 'στειλε.

αλλά το χίβι μέταλ άρχισε:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Όχι και κινέζικα, τσέχικα είπε ο γκούγκλης κι έβγαλε μια ακατανόητη μετάφραση αλλά το έμπειρο μάτι αναγνώρισε τη γλώσσα της μητέρας Ρωσίας και μετατρέποντας τους λατινικούς χαρακτήρες σε κυριλλικούς προέκυψε η κάτωθι μετάφραση στα αγγλικά γιατί ο γκούγκλης δεν ξέρει καλά ελληνικά. Σε κόκκινο λέξεις που δε μεταφράστηκαν.
Ρουφιάνα τεχνολογία, ούτε να βρίσεις δε μπορείς τη σήμερον ημέρα χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι.  :grin: :grin: :grin:

so fucking ... I see you can not stop, you are all idiots to fight with me about it all garbage wrote?? In general to your note: s I do not have a single client with this site, all the more so of those whom with more than 100 posts! ! Not one! This NITRO fucking promoter and all here know, it never occurs to the girls, but it was writing about all the bad and the good of their own! ty and was even more clever in choosing a friend not promoters and real customers! and that none of the real client will not write about me! if you're all itching to do it, for your note, I with all clients come you to 5 times in this tyre! do not let no one who has not come you bi 5 times! understand?????????? idiot in the pussy! No one believes you or nitri, or tresurerty, nick! Then everyone knows that they are the promoters!! so shut it you! understand? I'm tired of you give this Chat nonsense! I'm here for a different reason that you can not imagine

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όχι και κινέζικα, τσέχικα είπε ο γκούγκλης κι έβγαλε μια ακατανόητη μετάφραση αλλά το έμπειρο μάτι αναγνώρισε τη γλώσσα της μητέρας Ρωσίας και μετατρέποντας τους λατινικούς χαρακτήρες σε κυριλλικούς προέκυψε η κάτωθι μετάφραση στα αγγλικά γιατί ο γκούγκλης δεν ξέρει καλά ελληνικά. Σε κόκκινο λέξεις που δε μεταφράστηκαν.
Ρουφιάνα τεχνολογία, ούτε να βρίσεις δε μπορείς τη σήμερον ημέρα χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι.  :grin: :grin: :grin:

so fucking ... I see you can not stop, you are all idiots to fight with me about it all garbage wrote?? In general to your note: s I do not have a single client with this site, all the more so of those whom with more than 100 posts! ! Not one! This NITRO fucking promoter and all here know, it never occurs to the girls, but it was writing about all the bad and the good of their own! ty and was even more clever in choosing a friend not promoters and real customers! and that none of the real client will not write about me! if you're all itching to do it, for your note, I with all clients come you to 5 times in this tyre! do not let no one who has not come you bi 5 times! understand?????????? idiot in the pussy! No one believes you or nitri, or tresurerty, nick! Then everyone knows that they are the promoters!! so shut it you! understand? I'm tired of you give this Chat nonsense! I'm here for a different reason that you can not imagine

Αμάν και πάλι... Αμάν...  :dunno:
ο αντμινιστρειτορ πρέπει να δει ποιός κρύβεται πίσω από τη βάναυση επίθεση σε βάρος θαμώνων του forum.  :coffee:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κομίζει γλαύκας εις Αθήνας

Παρόμοια θέματα