giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Για μένα ?Όχι,θα πάρω μόνο duo! Ευχαριστώ για την ιδέα!
Δεν είπες!!!
Για μένα ?Όχι,θα πάρω μόνο duo! Ευχαριστώ για την ιδέα!
νομιζω σε καλυψαν οι παιχτες! ;)respect παιχτη! ο μπαζοφονιας (κατα εναν παιχτη) Zero θα μοιρασει πολλα χαρομαντηλα στους παιχτες που θα πληρωσουν 200+100
για να παρουν αυτα που επαιρνε με 60Ε!! και θα μας γραψουν και αποθεωτικες κριτικες αφου φυγει για να μαθουμε τι χασαμε! ;) με αποθεωτικες κριτικες εδω και καπου αλλου παιχτη μην κανεις ονειρα! δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης
Σαφφίρα,Σίντυ,Τίνα,Λάκι,Σάλυ
κανένας δεν πήγε να πει κάτι?
το νου σου μη σε ακούσει ο zero που της τα παιρνε όλα με 60 στο μασαζοκρέβατο όταν εμείς οι νέοι σκάγαμε τις 150 ουρες και πανηγυριζαμε
σαν την γκάβλα Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι....
ωραιες εποχές και σούπερ γλέντια!!!πριν 2 χρόνια ακριβώς αυτή η φάση! να είναι καλά το κορίτσι!
σαν την γκάβλα Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι....
Συμφωνώ ...εδώ...καλη καβλίτσα η Mersedes/Dasha
αλλά η Olivia αλόγα μόνο γιά καλή πίπα...διαβάστε και καμμιά παλαιότερη κριτική του φίλου μου...δεν τον άκουσα
Diana /aphrodita....όχι και θεά ρε Σικελέ....αλλά το κάνει σε όλα τα έπιπλα και πολύ πάθος...το προσπαθεί
Arina ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...κορμάκι πολύ σφιχτο αλλά το κωλαράκι ....τρέλλα.Εργάτρια ρωσίδα
Eva ...ακόμα κλαίω τα λεφτά μου με τη θεοποίησή της
καλούτσικη ,χωρίς κάτι ιδιαίτερο...το προσπαθεί
Melinda...καλούς πλευρώτους....ο νοών νοήτω ,ανάμεσα στις ατέλειωτες ποδάρες της
....και στην Αθήνα ....κάτι γίνεται....θέμα βαρεμάρας το γράψιμο και καλών τρόπων
Ευα είσαι ο πρώτος που έχει ίδια άποψη με μένα....τί γίνεται γαμώτο,άλλη κοπέλα βλέπουμε????
το στόμα κα την φάτσα δεν την βλέπουνε οι άλλοι???τα δυο κολοκύθια που έβαλε μπροστά της,εντελώς αταίριαστα σε ένα λεπτό σώμα????τί να πω....
τελικά οι κριτικές επηρεάζουν πολλούς,αυτό κατάλαβα....πάνε προκατειλημμένοι είτε θετικά είτε αρνητικά....
Να τον ακούτε τον αρχηγό οι ποιό νέοι...μη πετάτε χρήματα ( σα παλιόγερος κάνω...λες και δεν είμαι...)Sapfira - Diana - Melinda
Αυτα τα τρία για Αθηνα τα υπόλοιπα για τα σκουπίδια με το συμπαθιο .
οι κριτικές επηρεάζουν πολλούς αλλά...θέλει καλή έρευνα ,καλό ψάξιμο/διάβασμα
Εννοείς Melissa Bailey; , γιατί τη Mellisa EOG τη μαύρισεςΥΓ έκπληξη για μένα η Μελίσσα,που έχει κορμάρα,καλή φάτσα και καλό σέρβις
Melissa πολυ άχρωμη αδελφάκι μου .