Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (1 μέλη και 82 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αν εχεις παρει Μιραντα στην Φυλης με ακα και κωλο για 30 ευρω.... τοτε η Μερσεντες επρεπε να παιρνει 10 ευρω το πολυ...
σορρυ Παλερμο... αλλα εγω προσωπικα εχω χασει τον ενθουσιασμο που επιδεικνυεις τωρα τελευταια για σχεδον καθε τουρακι που παιρνεις... μακαρι να τον ξαναβρω...
ασε που η Μερσεντες φερνει και λιγο σε Μπαρμπορα... οποτε ανατριχιαζω...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν εχεις παρει Μιραντα στην Φυλης με ακα και κωλο για 30 ευρω.... τοτε η Μερσεντες επρεπε να παιρνει 10 ευρω το πολυ...
σορρυ Παλερμο... αλλα εγω προσωπικα εχω χασει τον ενθουσιασμο που επιδεικνυεις τωρα τελευταια για σχεδον καθε τουρακι που παιρνεις... μακαρι να τον ξαναβρω...
ασε που η Μερσεντες φερνει και λιγο σε Μπαρμπορα... οποτε ανατριχιαζω...

σε μένα το λες?

πόσα χρόνια πριν έχω πει και το λέω φυσικά και τώρα,πως τα σιτιτούρια είναι μια τεράστια απάτη???

τώρα που είδα και την περίφημη Εύα,είμαι 1000% σίγουρος για την άποψή μου....

όσο για συγκρίσεις με μπουρδέλα,δεν βγαίνει άκρη

κι εγώ θα σου πω ότι η μελαχροινή η Σόνια από Διδύμου βάζει κάτω όλα μαζί τα σιτιτούρια που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
αν ειναι η ιδια σονια (μιλφοειδες καμια σχεση οι φωτο με την πραγματικοτητα, θυμαμαι ενα σκορπιο ταττο) που επαιζε καποτε κωνσταντινουπολεως την θυμαμαι και εγω με καλες αναμνησεις! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
αν ειναι η ιδια σονια (μιλφοειδες καμια σχεση οι φωτο με την πραγματικοτητα, θυμαμαι ενα σκορπιο ταττο) που επαιζε καποτε κωνσταντινουπολεως την θυμαμαι και εγω με καλες αναμνησεις! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
σαν να ξεφυγαμε απο το θεμα μας... :bounce-glasses:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Σόνια ή Εύα ρε συ από Διδύμου....δεν την έχεις ακούσει????

Μουνάρα και το σούπερ τσιμπούκι....απλά έχει συμπεριφορά ελλεεινίδας!μην ακουμπάς και λοιπά....

ο παλέρμο είναι και του λιμανιού και του σαλονιού!

και αυτήν την δοκίμασε!!!!

όπως και την πυρηνική βόμβα Αλιόνα!!!!εκεί να δεις γούστα!!!!

RVangel

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Έχω παρατηρήσει ένα μεγάλο μεταναστευτικό! έχει προηγηθεί αρκετή δουλειά? τόσο ώστε να χρειάζεται να ταξιδεύουν Πανελλαδικά?  :huh:

2012-08-27 - 2012-08-31 in Greece, Athens
2012-09-01 - 2012-09-02 in Greece, Larissa
2012-09-03 - 2012-09-06 in Greece, Thessaloniki

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σειρα αφου δεν εχει τιποτα της προκοπης :headbang: ή και αν εχει δεν μας ενημερωνει κανενας :cheesy: :cheesy: :cheesy: το ριξαμε στις αναμνησεις! ;)

για ποια θες να μάθεις?

πές το και θα γίνει-Τζοβάννα Φραγκούλη!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
σε μένα το λες?

πόσα χρόνια πριν έχω πει και το λέω φυσικά και τώρα,πως τα σιτιτούρια είναι μια τεράστια απάτη???

τώρα που είδα και την περίφημη Εύα,είμαι 1000% σίγουρος για την άποψή μου....

όσο για συγκρίσεις με μπουρδέλα,δεν βγαίνει άκρη

κι εγώ θα σου πω ότι η μελαχροινή η Σόνια από Διδύμου βάζει κάτω όλα μαζί τα σιτιτούρια που έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα...

Εμφανισιακα μπορει οπως και στην πιπα αλλα για δοκιμασε να βγαλεις γουστα η να περασεις το δεκαλεπτο γαμωντας κ αν δεν αρχισει τα τελειωνε μου λες...μονο οι βυζερες και η κωλαρα δεν λενε κατι...
Τεσπα για Sandra outcall τι παιζει; Κατι κουλα οδηγαω τωρα κ τετοια μου εγραψε! Τι σοι τουριστρια ειναι αυτη νοικιασμενο το χει?

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Εμφανισιακα μπορει οπως και στην πιπα αλλα για δοκιμασε να βγαλεις γουστα η να περασεις το δεκαλεπτο γαμωντας κ αν δεν αρχισει τα τελειωνε μου λες...μονο οι βυζερες και η κωλαρα δεν λενε κατι...
Τεσπα για Sandra outcall τι παιζει; Κατι κουλα οδηγαω τωρα κ τετοια μου εγραψε! Τι σοι τουριστρια ειναι αυτη νοικιασμενο το χει?

Η ''καλη'' η Σαντρα που βρισκεται αραγε?  :P

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
οσο πληρωνετε τα μπαζα του 20αρικου για εσκορτ, μπαζα θα ερχοντε, οταν κοπουν αυτα, ισως ερθει κατι καλο που αξιζει τα 200.

μαλλον ξεχασετε οτι εσκορτ σημαινει, συνοδοι πολυτελειας.  :grin:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.080
Πόντοι
5.845
Πήγα Μερσέντες.....έστειλα και κριτική

ενα έχω να πω!!!η μόνη φράση που μου βγαίνει αυθορμήτως είναι η παρακάτω!

:bigdick: :bigdick:
Ρε μεγαλε, στην κριτικη εγραψες:
"Τσιμπουκόχειλα απίστευτα και βυζάρες.Μακρύ μάυρο μαλλί.

Στα του προγράμματος,εξίσου καλή σε όλα.
και βαθειά πίπα και σεξ καλό.
Αντέχει σε όλα και γουστάρει,χωρίς να είναι η τρελή pse φάση.

Αν και σχεδόν ποτέ δεν πάω δεύτερη φορά στην ίδια,έστειλα ήδη μήνυμα στο γραφείο να την στείλει πάνω Θεσσαλονίκη."

Πως κολλανε αυτα με "μπαζο" που θες να στο στειλουνε και Θεσ/νικη; Για εξηγησου, ειναι μπαζο ή "καλη σε ολα" ;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε μεγαλε, στην κριτικη εγραψες:
"Τσιμπουκόχειλα απίστευτα και βυζάρες.Μακρύ μάυρο μαλλί.

Στα του προγράμματος,εξίσου καλή σε όλα.
και βαθειά πίπα και σεξ καλό.
Αντέχει σε όλα και γουστάρει,χωρίς να είναι η τρελή pse φάση.

Αν και σχεδόν ποτέ δεν πάω δεύτερη φορά στην ίδια,έστειλα ήδη μήνυμα στο γραφείο να την στείλει πάνω Θεσσαλονίκη."

Πως κολλανε αυτα με "μπαζο" που θες να στο στειλουνε και Θεσ/νικη; Για εξηγησου, ειναι μπαζο ή "καλη σε ολα" ;

τι λες ρε φίλε δεν κατάλαβαίνω
πού βλέπεις τη λέξη "¨μπάζο"?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom