thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.859
- Πόντοι
- 456
εδω νομιζω οτι το ρωσσακι ειναι καλυτερο!
εδω νομιζω οτι το ρωσσακι ειναι καλυτερο!
axaxaxaxaxaxa !!!!εδω νομιζω οτι το ρωσσακι ειναι καλυτερο!
Έλα βρε Luc όταν σε πιάνουν να λες μαλακιες κανονικά πρέπει να κανείς του Μπεκι δεν στο έχουν πει .
Το να γυρνας αλλού την κουβέντα δεν σε κάνει έξυπνο αλλα πιο μαλακά .
Αντιπαρερχομαι τα της ΠΑΝΑΘΑΣ, αλλα πατοντας το url σου, μου ηρθε μια απορια
πως να ειναι οι Αραβομουνες;
Εχει κανεις καμια εμπειρια;
Φημες λένε ότι η σουφριτσα ειναι η αδυναμια τους... ;)
Με το συμπάθειο ρε Luc αλλά:Ποιος με επιασε να λεω μαλακιες?? Για κοιταξε τις δυο φωτο και ξαναπες μου οτι λεω μαλακιες!! Απο μακρυα φαινεται οτι εβαλε σιλικονες, και δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για μενα οτι εβαλε σιλικονες στα χειλη της!
Να σου πω και την αληθεια το πουτανακι εχει χαλασει εμφανησιακα, για να μην σου πω χειροτερα, η τουλαχιστον ετσι δειχνουν οι τελευταιες φωτο της!
Αααααααααααααα..............σορρι που θιξαμε το πουτανακι σου. Δεν θα το ξανακανω
Με το συμπάθειο ρε Luc αλλά:
Εσύ γαμάς τη Nessa Devil που έχει τουμπανιασμένα βυζιά απο τη σιλικόνη τα χείλη της lauryn σε πείραξαν που δεν φαίνεται και σίγουρα να έχουν;
Για την εμφάνιση θα συμφωνήσω για τα μαλλιά, εγώ προσωπικά τα θέλω ξανθά σκούρα η καστανά.
Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο πουτανάκι και δεν γουστάρουμε να μας το θίγουν
Διακρίνω μια εμπάθεια στο πρόσωπο του Τρες
Αυτά
Συνέχιζης τις Μαλακιες Luc ))
Υαλουρικο οξύ βάζουν στα χείλια αλλα δεν πειράζει μια φορα Μαλακας πάντα Μαλακας λένε στο χωριό μου .
Άντε καλο Σ.Κ.
Btw Luc Ξυδακι κάνει καλο στα νεύρα !!!
Να τα βαλουμε και λιγο σωστα μου φαινεται. Γαμουσα την Nessa Devil πριν κανει ολες αυτες τις μαλακιες στο σωμα της, και ισως να ειμαι απο τους πολυ λιγους που της τα ειπαν και παερξηγηθηκε λιγο. Να σου βαλω και φωτο οταν της τα ειπα που μου εκανε μουτρακια.
Ακομα σερνεται να την πηδηξω αλλα ..........δεν ουτε αυτην ουτε καμια αλλη.
Οσο για την Λοριν, αν κανει και αυτη αυτες τις μαλακιες με το σωμα της, θα τα πω εδω γιατι δεν μου φαινεται οτι θα περασω να της τα πω απο κοντα. >
Καλα θα ηταν να μην προμοταρουμε τανες για να εχουν δουλεια, αν και η μικρη ειχε πολυ καλο σερβις.
Να τα βαλουμε και λιγο σωστα μου φαινεται. Γαμουσα την Nessa Devil πριν κανει ολες αυτες τις μαλακιες στο σωμα της, και ισως να ειμαι απο τους πολυ λιγους που της τα ειπαν και παερξηγηθηκε λιγο. Να σου βαλω και φωτο οταν της τα ειπα που μου εκανε μουτρακια.
Ακομα σερνεται να την πηδηξω αλλα ..........δεν ουτε αυτην ουτε καμια αλλη.
Οσο για την Λοριν, αν κανει και αυτη αυτες τις μαλακιες με το σωμα της, θα τα πω εδω γιατι δεν μου φαινεται οτι θα περασω να της τα πω απο κοντα. >
Καλα θα ηταν να μην προμοταρουμε τανες για να εχουν δουλεια, αν και η μικρη ειχε πολυ καλο σερβις.
Απάντηση #8695 και Απάντηση #8698
Δεν κάνει κακό να παραδεχόμαστε και την αλήθεια καμιά φορά. Άσε που εγώ έχω ακόμα καλή μνήμη και δεν θυμάμαι να ανέφερες πουθενά ότι σε χαλάνε τα τουμπανιαζμένα βυζιά της.
Αλήθεια λέει τον είδα και εγω , γονατιστή η Nessa Devil να του λέει γάμαμε σε παρακαλώ και να λέεει οχιιι ποτέ δεν γαμαω συλίκονες ,
σε παρακαλώ ένα τσιμούκι να σου πάρω μόνο να γευτώ το χυμό σου Οχιιιιιι με αυτά χειλιά είναι προσβολή στον δημιουργό μου.
Φαντάζομαι τη Λορήν αν σε κοιτάξει θα την πλακώσεις στο ξύλο.
Ειπαμε αν είσαι ομορφόπαιδο έχεις τα τυχερά σου.
Αλήθεια λέει τον είδα και εγω , γονατιστή η Nessa Devil να του λέει γάμαμε σε παρακαλώ και να λέεει οχιιι ποτέ δεν γαμαω συλίκονες ,
σε παρακαλώ ένα τσιμούκι να σου πάρω μόνο να γευτώ το χυμό σου Οχιιιιιι με αυτά χειλιά είναι προσβολή στον δημιουργό μου.
Φαντάζομαι τη Λορήν αν σε κοιτάξει θα την πλακώσεις στο ξύλο.
Ειπαμε αν είσαι ομορφόπαιδο έχεις τα τυχερά σου.