καλησπέρα σε όλους,
μπορει κάποιος απο τους παλιούς να δώσει πληροφορίες?
ρε φιλε αυτη χρεωνει εξτρα το κατουρημα και το χαρτι υγειας κανε μια προσθεση τα εξτρα που ζηταει .δε νομιζω να συμφερεικαλησπέρα σε όλους,
Απο φώτο σκίζεικαλησπέρα σε όλους,
Πάντα ήθελα να γαμήσω την μικρή αδερφή του Λούα-Λούα...
Εμένα η Carina μου φέρνει προς την Gina/Amandaκαλησπέρα σε όλους,
H Gina/Amanda που λές έχει αλλάξει όνομα και τώρα λέγεται Jolie H Carina δεν έχει έρθει στο παρελθόνΕμένα η Carina μου φέρνει προς την Gina/Amanda
άλλωστε το συγκεκριμένο πρακτορείο το έχει σύστημα να κάνει επανεκδόσεις στις κοπέλες (φτιάχνουμε ένα νέο σετ φωτό, αλλάζουμε το όνομα και voila! να το καινούργιο κορίτσι). Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος γι'αυτό να μας βοηθήσει ο Πρόεδρος που την είχε πάρει (και ποια δεν έχει πάρει δηλαδή) και είχε μάλιστα ενθουσιαστεί (σπάνιο αυτό), ή κάποιο άλλο παλαιό στέλεχος...
Άρα Mati = Amanda/Gina = Carina; Έχω χάσει λίγο την μπάλα με δαύτες. Άμα πάω θα τις δω και τις τρείς σε μία; Μήπως με χρεώσουν και για τρίο;και ναι εχω δικιο οπως παντα αλλωστε... να η Αμαντα Τζινα ως Ματι... καλυτερα να σου βγει το ματι...
μπαστεεεεερ μη μας μπερδευεις ρεεεε, τουλαχιστον ακομα θυμομαστε τι εχουμε γαμησει...
Σωστά ;)Πάλι μας μπερδεύεις busterd. Είπαμε: www.bourdela.com/city-tours/girls/ginaamanda-best-europe-models/]Amanda/Gina[/url] = www.besteuropemodels.com/ls/index.php?option=com_customfields&id=178&view=customfield&Itemid=]Mati[/url] ≠ www.besteuropemodels.com/ls/index.php?option=com_customfields&id=196&view=customfield]Joli[/url] ≠ www.bourdela.com/city-tours/girls/carina-best-europe-models/]Carina[/url].
Σωστά;
Που ξέρεις, ο θεός είναι μεγάλος!υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθινα αυτα εδω τα εργαλεια??
και η πρωτη ειναι αλλα λιγο κοκκαλοΠου ξέρεις, ο θεός είναι μεγάλος!
Η δεύτερη πάντως πρέπει να είναι γιατί έχει και κριτική εδώ από φαντομά
Και εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτη?
και η πρωτη ειναι αλλα λιγο κοκκαλο