Ωραιος!
Μονο που οταν ειναι να την σκαμπηλισης να την βαζεις στα 4 και οχι στο μπανιο Παιχτη !!! ;)
στο βρεγμένο εφαρμόζει καλύτερα ... το σκαμπίλι
Καλησπέρα.
Ωραιος!
Μονο που οταν ειναι να την σκαμπηλισης να την βαζεις στα 4 και οχι στο μπανιο Παιχτη !!! ;)
Και το σαλιο τι το εχεις Ωραιε !!
Σπερα !!!
Ωραιος!
Η τελευταια που με ικανοποιησε full ηταν αυτη.
Note !!!
Οποια δεν με εχει συναντηση αλλη φορα ιδεα δεν εχει ποιος ειμαι Παιχτη . ;)
Kαι το μεγαλυτερο ποσοστο ουτε και μετα ξερουν .
τελικα ο κωλος στην φωτο ειναι της Ντενισας, ή της Σνεζανας?
H Snezanna/ Cinzia :ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Η Nicole/ειναι
η Magdalina ΜΑΠΑ το ΚΑΡΠΟΥΖΙ...υφάκι ,στυλάκι...γιοκ αναλ (μία φορά την έδιωξα τη δεύτερη τη βάστηξα...και τις δύο φορές πήγαινα γιά άλλη
Ρε φίλε giorgogiorgo μήπως πήραμε διαφορετικές κοπέλες...εγώ πάντως τη κοπέλλα των φωτο πήρα
naughty-cats
ναι κι εγω ξερω τον κωλο της Σνεζας... γι'αυτο απορησα... αλλα η Ντενισα δεν τον δινει...
Eσενα οχι μονο δεν θα σου δωσει 50 αλλα θα σου ζητηση και 100 οπως ειχε ζητησει και σε μενα !!!εμενα μου δινει 50 για να της τον παρω...
Eσυ εισαι Βυζολαγνος !!!αυτήν την πήρα από γραφείο,το 100-140 και την έδιωξα.
μοιάζει πολύ με τις φώτο,μέτρια φάτσα,πεταχτός κώλος,αλλά γενικά μέτρια και μου έβγαλε μια ξυνίλα....και τα λεφτά 140 συν 20 συν 20 αρκετά.
με αυτό το όνομα δουλεύει,Σύνθια
Αντίθετα,η Σασένκα του NAUGHTY,τρομερή!!!
μούναρος και πολύ καλό σέρβις!!!
μα τι λες τωρα... εχω αλλη σχεση με τα πατουρια... και εξαλλου εσυ εχεις βοιδοπουτσα ενω εγω τον βαζω γλυκα γλυκα...Eσενα οχι μονο δεν θα σου δωσει 50 αλλα θα σου ζητηση και 100 οπως ειχε ζητησει και σε μενα !!!
μα τι λες τωρα... εχω αλλη σχεση με τα πατουρια... και εξαλλου εσυ εχεις βοιδοπουτσα ενω εγω τον βαζω γλυκα γλυκα...
αυτήν την πήρα από γραφείο,το 100-140 και την έδιωξα.
μοιάζει πολύ με τις φώτο,μέτρια φάτσα,πεταχτός κώλος,αλλά γενικά μέτρια και μου έβγαλε μια ξυνίλα....και τα λεφτά 140 συν 20 συν 20 αρκετά.
με αυτό το όνομα δουλεύει,Σύνθια