επειδή έλαβα κάποια pm και για επειδή μου αρέσει να λέω όσα ξέρω και όχι όσα φαντάζομαι η Stella από υγέια είναι μια χαρά. Εγγυημένο και πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Τώρα μπορεί να έπεσα στην περίπτωση και να μη μου "πήγε" το ραντεβού μας... αυτά συμβαίνουν, τις προηγούμενες 3 φορές ήταν σούπερ την τελευταία δεν μου άρεσε καθόλου...μπορεί και να ξαναδοκιμάσω κάποτε, γιατί τα ωραία δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα!
Η κριτικη του andyj66 για την Στελλα ειναι κακοβουλη και σε πολλα σημεια αναληθης.
Η κοπελα ειναι 25 χρονων με πολυ ομορφο σωμα και προσωπο. Ναι μεν εχει χασει κιλα και ξερω και ακριβως ποσα, αλλα καποιος που δεν την εχει δει παλιοτερα δε μπορει να το καταλαβει με τιποτα, γιατι δεν υπαρχει πουθενα χαλαρωση δερματος.
Ο παιχτης την παρουσιαζει σαν ξεδοντιασμενη αρρωστιαρα μιλφαρα, και πτωμα, αν ειναι δυνατον.
Παρεμπιπτοντως η Στελλα δεν πινει αλκοολ, μαλλον αυτος πινει. Η συναντηση *ΔΕΝ* εγινε ινκολ, αλλα αουτκολ, αν καταλαβα καλα στο γραφειο του. Και μια και υποτιθεται οτι ητανε και καλα "ενα γαμησι στα γρηγορα", πηγε χωρις εσωρουχο κατι που θα επρεπε να το θεωρησει σεξυ (κατα τη γνωμη της Στελλας).
Οσον αφορα την υγεια/υγιεινη της. Κατ' αρχη να πω οτι την εχω δει 6 βραδυα μεχρι τωρα και την περιμενω αλλα 2, για μεγαλα ραντεβου (στην αρχη 3ωρες συναντησεις, τωρα οβερναιτ). Οποτε νομιζω πως μπορω να καταθεσω περι του θεματος.
Ειναι τυπικοτατη με τα θεματα υγιεινης, με τα σαπουνακια της, τα αντισηπτικα της, τα καθαριστικα της κλπ, καθως και περιποιησης, με τις κρεμες νυκτας, μερας, συσφιξης, ενυδατωσης κλπ.
Οσον αφορα καλλυντικα, ειναι παντα πολυ περιποιημενη, χωρις να ειναι βουτηγμενη στο μεηκ-απ.
Η Στελλα με πηρε τηλεφωνο φανερα ενοχλημενη απο την κριτικη, και δεν γραφω οτι γραφω για να την ικανοποιησω και να περασω καλα αποψε, αλλα το κανω μπας και μπει στη θεση του αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ και ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ο andyj66, με τον οποιο δεν προκειται να ασχοληθω περισσοτερο.
Το παρον γραφεται και σαν αναφορα στο διαχειριστη και σαν ποστ στο θρεντ "City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)"