Η φωτο είναι το πριν , εσεις θα δείτε το μετά.
Nina last year
Η φωτο είναι το πριν , εσεις θα δείτε το μετά.
Γειά σας παιδιά, πρώτο μου ποστ εδώ, και ελπίζω να μην κουράζω με κάτι που έχει ήδη ειπωθεί.
www.paradise-citytours.com/tour_pamela.html]Αυτή η Πάμελα που είναι μαζί μας[/url] αυτές τις μέρες, γιατί μόνο 220 €? Πολύ καλό φάινεται για να ειναι αληθινό. Πάει κάτι λάθος με αυτήν και μας τη σερβίρουν τόσο φτηνά?
Ευχαριστώ
Γειά σας παιδιά, πρώτο μου ποστ εδώ, και ελπίζω να μην κουράζω με κάτι που έχει ήδη ειπωθεί.
www.paradise-citytours.com/tour_pamela.html]Αυτή η Πάμελα που είναι μαζί μας[/url] αυτές τις μέρες, γιατί μόνο 220 €? Πολύ καλό φάινεται για να ειναι αληθινό. Πάει κάτι λάθος με αυτήν και μας τη σερβίρουν τόσο φτηνά?
Ευχαριστώ
camilla απο ερχρεται.πιστυω απο τα κλυτερα που εχει ναδειξει το site αυτο.εχει δοκιμασει κανεις?
και μόνο OWC :o . Καιρό είχαμε να το δούμε αυτό...Προσφερει λίγα services(no CIF,CIM,A-Level).
Ειναι αυτος ο λογος?
δεν μου βγάζει φωτογραφίεςΚαλημερα παιδια, εχει παει κανεις με την elena απο
Λεει τιποτα??
ειχα δοκιμάσει την προήγουμενη φορά που ήρθε.Δεν ειναι ακριβώς οπως στις φωτογραφίες.οχι οτι είναι ασχημη αλλα δεν ειναι ακριβώς το ιδιο.Εμένα μου φάνηκε πιο αδυνατη(πρέπει να ειχε χάσει κιλά λόγω εγχείρησης που ειχε κάνει) με μικρότερο στήθος.
Ωραίο σωματάκι, οχι πολύ σφιχτό.Πολύ ωραία πίπα.Αλλά στα υπόλοιπα πολύ μούγκα οπως ειπε και ο geomix,συμμετοχή ελάχιστη.Σαν να εκανε αγγαρεία, ασε που σε καποια φάση πάνω στο φόρτε την ειδα να εχει κλείσει και να σφίγγεται οχι απο πόνο ή ευχαρίστηση αλλά σαν να προσπαθούσε να μην το σκέφτεται , μην χύσει, κάτι τέτοιο μου φάνηκε.
δεν ξετρελάθηκα.
αυτά απο προσωπική μου απόψη που δεν έχω εμπειρία απο τέτοια, ηταν το πρώτο C.T. μου.
το αστείο της υπόθεσης ηταν σε καποια φάση ενω φτιαχτεί και προσπαθώ να αλλάξουμε στάση ανοίγουν τα δύο κρεββάτια που ηταν ενωμένα και παραλίγο να πέσουμε κάτω
μου ηρθε να βάλω τα γέλια..
να υποθεσω οτι το ξενοδοχειο ηταν στην ομονοια?ειχα δοκιμάσει την προήγουμενη φορά που ήρθε.Δεν ειναι ακριβώς οπως στις φωτογραφίες.οχι οτι είναι ασχημη αλλα δεν ειναι ακριβώς το ιδιο.Εμένα μου φάνηκε πιο αδυνατη(πρέπει να ειχε χάσει κιλά λόγω εγχείρησης που ειχε κάνει) με μικρότερο στήθος.
Ωραίο σωματάκι, οχι πολύ σφιχτό.Πολύ ωραία πίπα.Αλλά στα υπόλοιπα πολύ μούγκα οπως ειπε και ο geomix,συμμετοχή ελάχιστη.Σαν να εκανε αγγαρεία, ασε που σε καποια φάση πάνω στο φόρτε την ειδα να εχει κλείσει και να σφίγγεται οχι απο πόνο ή ευχαρίστηση αλλά σαν να προσπαθούσε να μην το σκέφτεται , μην χύσει, κάτι τέτοιο μου φάνηκε.
δεν ξετρελάθηκα.
αυτά απο προσωπική μου απόψη που δεν έχω εμπειρία απο τέτοια, ηταν το πρώτο C.T. μου.
το αστείο της υπόθεσης ηταν σε καποια φάση ενω φτιαχτεί και προσπαθώ να αλλάξουμε στάση ανοίγουν τα δύο κρεββάτια που ηταν ενωμένα και παραλίγο να πέσουμε κάτω
μου ηρθε να βάλω τα γέλια..
Ναι ρε συ no photos γι αυτο ρωταω, μηπως μπορει κανεις να μας δωσει τα φωτα του???δεν μου βγάζει φωτογραφίες
no fotos?
οχι ηταν σε γνωστο σχετικά καλό ξενοδοχείο στο οποιο μαλιστα το χρησιμοποιούμε στην δουλειά μου για να φιλοξενούμε πελάτες.. :o στα καλύτερα τους πάμε...να υποθεσω οτι το ξενοδοχειο ηταν στην ομονοια?