tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εχει ξαναρθη αδελφε και απο εδω .αδερφια αυτη που αναφερομαι εγω
ειναι ουγγαρεζα και δουλευε δανια. ετσι με ειπε ;)
Την ξερουμε την πηγαδα !! ;)
Εχει ξαναρθη αδελφε και απο εδω .αδερφια αυτη που αναφερομαι εγω
Εχει ξαναρθη αδελφε και απο εδω .
Την ξερουμε την [size=30pt]πηγαδα[/size] !! ;)
αδερφια αυτη που αναφερομαι εγω
Δανία δούλευε λίγο πιο έξω από την Κοπεγχάγη στο Rodovre ,προάστιο της Κοπεγχάγης,την είχα πετύχει ένα φεγγάρι όταν ήμουν Δανία αλλά πολύ μάπα το καρπούζι
Ο γκόμενος της είναι κι ο pimp συγγνώμη καλλιτεχνικός της μάνατζερ
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!Δανία δούλευε λίγο πιο έξω από την Κοπεγχάγη στο Rodovre ,προάστιο της Κοπεγχάγης,την είχα πετύχει ένα φεγγάρι όταν ήμουν Δανία αλλά πολύ μάπα το καρπούζι
Ο γκόμενος της είναι κι ο pimp συγγνώμη καλλιτεχνικός της μάνατζερ
αστο τα καταφερα μόνος μου ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!
βέβαι μάπα δέν το λέω αλλα...οκ. γούστα είναι αυτά!
ο γιαννάκης ποιός είναι;
κώλο δεν δίνει με τιποτα. σε καποια ταινια της εβαλαν ενα γεωτρυπανο και μαλλον πονεσε
H Lois όχι απλά δεν πόνεσε σε κάποια ταινία όταν της τον χώσανε αλλά έσπασε ο κώλος κι έκανε πρωκτοραφή
Πολύ μέτρια κι αυτή και λεφτά στον Γιαννάκη δεν δίνω..
κώλο δεν δίνει με τιποτα. σε καποια ταινια της εβαλαν ενα γεωτρυπανο και μαλλον πονεσε
H Lois όχι απλά δεν πόνεσε σε κάποια ταινία όταν της τον χώσανε αλλά έσπασε ο κώλος κι έκανε πρωκτοραφή
Γνωριζει κανεις συναθλητης μεχρι ποτε θα μεινει Αθηνα η θεραπαινις Λουιζα Μαυρου? Βλεπω βεβαια την πιθανη μετριοτητα του πραγματος αλλα αυτο το 1.80 πολυ με ιντριγκαρει.
Εχεις τιποτα στοιχεια? κανενα σιτε να το δουμε το μικρο?Μόνιμα εδώ είναι φίλε!
Αμα λέω πως χρειάζεσαι φροντιστήριο παρεξηγιέσαι!
Πάντα με γυμνα πόδια!!!
Λοιπόν Ψηλή = min 1.75, Κοντή κάτω του 1.70 na συνεννοούμαστε...
Ειδικές κατηγορίες Αλόγα άνω του 1.80 ΠΟΠ* κάτω του 1.65
* Παίρνει Πίπα Ορθια
Παρακαλω εαν υπαρχουν στοιχεια επαφης στειλτε μου ενα πμ. ΕυχαριστωΜόνιμα εδώ είναι φίλε!
Γνωριζει κανεις συναθλητης μεχρι ποτε θα μεινει Αθηνα η θεραπαινις Λουιζα Μαυρου? Βλεπω βεβαια την πιθανη μετριοτητα του πραγματος αλλα αυτο το 1.80 πολυ με ιντριγκαρει.