giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
εχεις δοκιμασει?
Όχι δεν είχα χρόνο για κασκανεριλίκι τότε !! Αν προλάβω αυτό το τουρ θα ενημερώσω
εχεις δοκιμασει?
δεν πίνει ...μόνο τίλιο!!!Θα πάω οργανωμένος......
Δεν τίθεται ζήτημα ξεκλειδώματος!!!!
τι παιζει ακριβως εδω? βρισκεται ταυτοχρονα σε 2 μερη?
απτις photos του 2ου σαιτ φαινεται πολυ εμφανισιμη παντως
Tωρα για να λεμε και την πικρη αληθεια αυτη την βδομαδα δεν εχει ουτε μια που να αξιζει τα 250 !!
Και η πιο VFM σε θεμα τιμης ειναι η Julia !!
Sorry guys αλλα αυτη ειναι η αληθεια !!
Και βαζω και την αεροσυνοδο μεσα γιατι νεταρε απο τις πολλες ψωλες !!
Παμε για την επομενη βδομαδα και βλεπουμε αν και νομιζω οτι καλα θα κανουμε να παμε να πεταξουμε χαρταετο απο τωρα !!
Aσε και εκει με διπλα Προφιλ παιζουνε Geo !!παμε παρισι τωρα!!!!!!
alpula ειναι απιθανη . το γαμησι που θα σου κανει , θα σου μεινει αξεχαστο . πηγαινε και μετα πες μας κι εμας
στα city tours ομολογω οτι ειμαι ανεπηδευτος μαθησεως
Ποτε δεν θα μαθεις γαμω το κερατο μου !!
καλα οταν θα σε πετυχω να ρωτας για call girl ετσι θα σου απαντησω και εγω....φιλε alpula ειναι απιθανη . το γαμησι που θα σου κανει , θα σου μεινει αξεχαστο . πηγαινε και μετα πες μας κι εμας
...τελικα το μεγεθος του συμπαντος ειναι ελαχιστο συγκρινομενο με το μεγεθος της ανθρωπινης ανοησιας
εγω παιχτη κανω τον κοπο να διαβασω και 2-3 σελιδες πιο πισω . ενιοτε ξοδευω 5 λεπτα απο τη ζωη μου να διαβασω τις κριτικες που δημοσιευονται στο φορουμ . ε, τωρα αν εσυ δεν εχεις μυαλο , τουλαχιστον ελπιζω να εχεις ποδαριακαλα οταν θα σε πετυχω να ρωτας για call girl ετσι θα σου απαντησω και εγω....
<<ανεπηδευτος>> = αυτος που δεν πηδαει ?στα city tours ομολογω οτι ειμαι [size=20pt]ανεπηδευτος[/size] μαθησεως
ενω εγω δεν διαβαζω....περιμενα εσενα να μου το πεις μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα...εγω παιχτη κανω τον κοπο να διαβασω και 2-3 σελιδες πιο πισω . ενιοτε ξοδευω 5 λεπτα απο τη ζωη μου να διαβασω τις κριτικες που δημοσιευονται στο φορουμ . ε, τωρα αν εσυ δεν εχεις μυαλο , τουλαχιστον ελπιζω να εχεις ποδαρια
στα city tours ομολογω οτι ειμαιανεπηδευτοςανεπίδεκτος μαθησεως
ο δαιμονας του πληκτρολογιου!!!Μας "ανεπήδησες" τώρα!
...πάντα καλοπροαίρετα!
οκ φιλε . μαλλον βιαστηκα και δεν καταλαβα οτι εκανες χιουμορ (ελπιζω να εκανες χιουμορ γιατι αλλιως με τρομαζεις ) , οποτε τα σεβη μου . οκ?ενω εγω δεν διαβαζω....περιμενα εσενα να μου το πεις μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα.
παντα χιουμορ!!!!οκ φιλε . μαλλον βιαστηκα και δεν καταλαβα οτι εκανες χιουμορ (ελπιζω να εκανες χιουμορ γιατι αλλιως με τρομαζεις ) , οποτε τα σεβη μου . οκ?
...παντως η sandra , κορυφη !