Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (7 μέλη και 61 επισκέπτες)

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Την αποκλήρωσα!  ;)

Και πήρα καινούρια γάτα & τη φωνάζω Νοτρ Νταμ! Να μου ξυπνάει αναμνήσεις!  :grin:
Αντε, να δω ποιός είναι ο πιό γρήγορος κοκκινιστός να της τα προλάβει!  :2funny:
Εσύ την πλήγωσες ρε παίκτη και λέει ότι δεν θα ξαναέρθει από τα μέρη μας;  :(

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ποιός πληγώθηκε δεν ξέρω! Εγώ πάντως μάτωσα γερά!  :headbang:

Οσο για μαύρη πέτρα δεν το βλέπω. Φανατική φιλέλλην βλέπετε!  :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σου σκισε το πορτοφολι ρε Φτερουγα !!!!
Αυτα ηταν τα αιματα που ειδα στο σακκακι σου την τελευταια φορα !!! :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
απορία: οταν θελει για cim 50 και για cif 50 και κανεις cim αλλα σου φυγουν και λιγα απεξω πληρωνεις 100 εξτρα?
Κάνε CumOnHair που δεν έχει χρέωση και απόλαυσε την νευρική κρίση που θα ακολουθήσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λοιπον εφοσον ο συναδελφος επιβεβαιωσε οτι αυτη ειναι οντως η κοπελα των φωτογραφιων

την εχω βαλει στην ατζεντα

Επισης το αυτο το κοριτσι εχει επιβεβαιωθει οτι ειναι αυτη και επισης εχει μπει στη λιστα μου

Συν η πολυσυζητημενη στο site η οποια ειναι αποδεκτο απο πολλους οτι ειναι το ομορφο κοριτσι των φωτο

αρα λοιπον αναμεσα απο 3 επιλογες

1 Polina
2 lena
3 Lilioli

Ποια να διαλεξω? Το υψος το εχουν και οι 3 κατι που για μενα ειναι βασικο. Σωμα ωραιο φαινεται οτι εχουν και οι 3.. τωρα φατσα και attitude? δεν ξερω. Φιλανε η θα μου κανουν σχεδια και θα γαμηθει ο διας ? Μεχρι να γραψω κριτικη για κατι FKK στη Γερμανια καθε βοηθεια εντελως ευπροσδεκτη

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
1 Polina >30 άβυζη, μη μου άπτου
2 lena  εδώ θα δοκίμαζα
3 Lilioli Συνειδητοποιημένη ξεπέτα & στήνει στα ραντεβού

Ποια να διαλεξω? Το υψος το εχουν και οι 3 κατι που για μενα ειναι βασικο. Σωμα ωραιο φαινεται οτι εχουν και οι 3.. τωρα φατσα και attitude? δεν ξερω. Φιλανε η θα μου κανουν σχεδια και θα γαμηθει ο διας ? Μεχρι να γραψω κριτικη για κατι FKK στη Γερμανια καθε βοηθεια εντελως ευπροσδεκτη
Η επιλογή δική σου, φυσικά!  ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Cum In Eye πολυ καλυτερο !!!
Όντως, αλλά θέλει καλό σημάδι και δυστυχώς δεν φοράω τα πατομπούκαλά μου (γυαλιά) όταν μαμάω (είναι βαριά), οπότε θα αστοχήσω και θα φάω χρέωση CIF.

Προτιμώ το μαλλί που δεν αστοχείς με τίποτα!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Όντως, αλλά θέλει καλό σημάδι και δυστυχώς δεν φοράω τα πατομπούκαλά μου (γυαλιά) όταν μαμάω (είναι βαριά), οπότε θα αστοχήσω και θα φάω χρέωση CIF.

Προτιμώ το μαλλί που δεν αστοχείς με τίποτα!

Να δεις πως θα σε αγαπανε μετα που πρεπει να το πλυνουν!! :2funny: :2funny:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ξαναρώτησες σήμερα.

Γιατί δεν πας μια βόλτα να πεις & σε μας;  :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιατι εχω σκοπο να περασω απο αλλου! Αν αξιζει ομως το μωρο, εγω μεταβολες ευκολα κανω!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Την αποκλήρωσα!  ;)

Και πήρα καινούρια γάτα & τη φωνάζω Νοτρ Νταμ! Να μου ξυπνάει αναμνήσεις!  :grin:
Αντε, να δω ποιός είναι ο πιό γρήγορος κοκκινιστός να της τα προλάβει!  :2funny:

Έκανες τέτοια πράγμα?
Για αυτό και τώρα δεν θα έρθει με την άλλη!
Έχασε την αδυναμία της!
Δεν πειράζει θα της περάσουν τα ψυχολογικά της...!
Πάντως από ότι βλέπω και σε τελευταίες κριτικές σου, όλο σε κάτι αστεράκια πέφτεις!
Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός!

galag

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εφοσον ο συναδελφος επιβεβαιωσε οτι αυτη ειναι οντως η κοπελα των φωτογραφιων

την εχω βαλει στην ατζεντα

Επισης το αυτο το κοριτσι εχει επιβεβαιωθει οτι ειναι αυτη και επισης εχει μπει στη λιστα μου

Συν η πολυσυζητημενη στο site η οποια ειναι αποδεκτο απο πολλους οτι ειναι το ομορφο κοριτσι των φωτο

αρα λοιπον αναμεσα απο 3 επιλογες

1 Polina
2 lena
3 Lilioli

Καρατσεκαρισμένο και για την Polina οτι βρισκεται η ιδια στο δωμάτιο και δεν εχει στειλει αντιπροσωπο?  τη βρηκα και εδω..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom