Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για ρίξε μια ματια στα PM σου!για..προχώρατο....το service με νοιάζει περισσότερο....
Αν εννοείς την Alexandra και την Tina από Rouge-Velours... δυστυχώς δεν τις ξέρω και δεν μπορώ να έχω άποψη.με Eva δεν μας ειπες πως ηταν? να τιμησουμε μια βυζοπουλα που στελνουν στις 2/10?
Αν εννοείς την Alexandra και την Tina από Rouge-Velours... δυστυχώς δεν τις ξέρω και δεν μπορώ να έχω άποψη.
Ελεος
παρτε μαζι σας αφρο ξυρισματος και gillete mach3
Mπορεί να την πήρε χαμπάρι ο άντρας της! "...όχι μωρό μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!..."To πληγώσατε το κορίτσι και εξαφανίστηκαν οι φωτό;
Mπορεί να την πήρε χαμπάρι ο άντρας της! "...όχι μωρό μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!..."
Ρε παιδιά πολύ άμμεση άταν η αντίδραση, άλλοι συναγωνιστές είχαν γράψει σχόλια από το μεσημέρι αλλά δεν ενοχλήθηκε κανείς, και τώρα μπαμ και κάτω!!!!!!!!!!
Ρε λες?!!!!!!!!!!!!
Πάει έσπειρα τη διχόνοια σ'ένα ζευγάρι!!!!!!!!!!! ΚΛΑΨ.....!!!!! ΛΙΓΜ......!!!!!
Κύριοι όπως θα καταλάβατε μας παρακολουθούν μέρα νύχτα............!!!!!!!!!!!!!!!!!
να ενημερωσω οτι αν και η Carmen ηταν fully booked μαλλον καποιοι μας ανοιξαν τα ματια και ξαφνικα υπηρξαν ακυρωσεις ......
αυτη η [size=10pt][size=10pt]Julie[/size][/size] κατι μου λεει αλλα δεν μπορω να θυμηθώ.....
Sandra Demarco είχε περάσει από Ελλάδα αλλά ένας συναγωνιστής είπε πως είναι μάπα το καρπούζι
αυτη η Julie κατι μου λεει αλλα δεν μπορω να θυμηθώ.....