Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (5 μέλη και 70 επισκέπτες)

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
τελικα με την γκαμπριελα τι εγινε μας ειπα κανεις κατι για αυτην?

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
ΑΠΛΑ πράγματα ρε παιδιά ΒΡΗΚΕ η κοπελίτσα τέλος σεζόν τσαμπα εισιτήριο να μην βγάλει και τα έξοδα με το κατι τις παραπάνω?

εννοω για τις τιμες για 12 και 24 ωρες σε πολλες κοπελλες στο site

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
εννοω για τις τιμες για 12 και 24 ωρες σε πολλες κοπελλες στο site

ΓΙΑΤΙ οι μισές κοπέλες είναι για κλωτσιές, κοίτα φοτο προσεχτικά, τεράστιο photoshop, και δευτερο είναι ανεξάρτητες το προκορείο
ΠΑΙΡΝΕΙ λεφτά για να τις προβάλει μόνον οκ?

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
ναι το ειδα το photoshop
αλλα με 590(με παζαρια 400) το 12αωρο την παιρνω και για καθαριστρια
τζαμια, πατωμα, σκουπα κλπ

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια με το συμπαθειο δηλαδη αλλα απο αποψη ομορφιας τα κοριτσια στην φυλης ειναι μουναροι σε σχεση με αυτα των ct.εχω πετυχει ακτι τουμπανα ελεος.τωρα θα μου πεις ειναι τα service.και με ενα καλο cg κανεις την δουλεια σου.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ναι το ειδα το photoshop
αλλα με 590(με παζαρια 400) το 12αωρο την παιρνω και για καθαριστρια
τζαμια, πατωμα, σκουπα κλπ

Aλλά πρόσεξε τα δόντια της πως δείχνουν με photoshop. Mάλλον στην πραγματικότητα μπορεί να σου βγεί και ο King Kong! :think:

tiovalstef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα φιλοι μου.
ενημερωνω για angelina. πηρα μια ωρα σημερα.καμια σεση με τισ φωτο.ειναι γυρω στο 1,65 υπερβολικα αδυνατη αλλα καλο σωμα.ιχνοσ κυτταριτιδας.στηθος Α τραβηγμενο απο τα μαλλια.μπορει και πιο μικρο.καλη συμπεριφορΑ στην πιπα.κοιταει το ρολοι ομως και με ξενερωσε.δυο φορες με την δευτερη να μου λεει αντε γιατι εχω και αλλο πελατη μετα.με 250 εκανα cim για μια ωρα.μενει σε γνωστο συνδρομητικο.παντως δεν μου γεμισε το ματι καθολου.εννοειται πως απογοητευτικα.πρωτη ερωτηση που μου εκανε ηταν τα λεφτα.μιλησε και αρκετα στην αρχη με το πρακτορειο για την συννενοηση χανοντασ πολυτιμο χρονο για μενα.εν ολιγοισ θα την συνιστουσα σε οσοθς αρεσκονται σε μικροκαμωμενες κοπελες,αρκετα αδυνατες,
GFE 7
blowjob 7(εβαζε και χερακι και παραλιγο να της το κοψω για να σταματησει)
σωμα 7( γουστα ειναι αυτα)
προσωπο γλυκο
σου θυμιζει γκομενακι εικοσαχρονο και οχι γυναικα.
ελπιζω να βοηθησα.
εγω παντως τα κλαιω

VASILIS1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καιμερα και καλοσ σας βρικα. παρακολουθο το φορουμ εδο και μινες αλλα επειδι δεν ειχα καποιο ριβιου να γραψω δεν εγραφα. στην πραγματικοτητα ακοθγα τους παλιοτερους με σκοπο να αποκομισω εμπειριεσ και να μπορεσο να μπω ευκολοτερα στο κοσμο των σιτυ τουρ.

Πριν μερικες ωρες αποφασισα να κανο το ντεμπουτο μου με την sarlote απο το , πραγμα που αποδιχτικε μεγαλο λαθος. H aληθεια ειναι πως ετυχε να την δω το πρωι της ιδιασ μερας εξω απο το ξενοδοχειο της, μολισ 2 τετραγωνα μακρυα απο το σπιτι μου. ασ τα δουμε βημα βημα. αρχικα εστειλα κατα τις 11 το βραδυ ενα μυνημα sms με το οποιο ρωτουσα αν η κοπελα ειναι διαθεσιμη στο γραφειο και μου απαντησανε σε λιγοτερ α απο 1 λεπτο οτι μπορω να κλεισω ραντεβου και στην πραγματικοτητα ι κοπελα δεν ειχε κλεισει κανενα ραντεβου γεγονος που μου φανηκε παραξενο και λιγο υποπτο. τελος παντον, κανονισαμε μεσω τηλεφωνου να ερθει στο σπιτι μουθ και τους εδωσα πληρες ονομα, διευθυνση, οροφο κλπ και μου ειπανε πως η κοπελα θα ερθει σε 20 λεπτα περιπου. μετα απο 1 ωρα τουλαχιθστον γυρω στιος 12μιση και ενω περιμενα ακριβως εξω απο το σπιτι μου, μπροστα στο δρομο να ερθει το ταξι, επιτελους ηρθε και την αναγνωρισα αμεσως. να σημειοσω πως το ξενοδοχειο της απο το οποιο υποτιθεται πως ξεκινισε οπως ειπαν απο το γραφειο απεχει το πολυ 200 μετρα απο το σπιτι μοθ. ο ταξιτζης με εκοψε αμεσως και της ειπε στα αγγλικα πως αυτη ειναι η διευθυνση που ψαχνει και με εδειξε διακριτικα. Την ιδια στιγμη εγω χαιρεταω την κοπελα που δεν εκανε καν τον κοπο να βγει απο το ταξι ουτε να ανοιξει την πορτα να βγει. Αφου κοιταξε με ενα βλεμα που τουλαχιστον περιεγραφα ως βλεμα αγελαδας, δεν με ειδε και ειπε στον εκπληκτο ταξιτζη που πλεον δεν πιστευε αυτα που ακουγε, να φυγει. Φανταστειτε πως βρισκομουν 3-5 μετρα απο το ταξι, να τη χαιρεταω, να κανω νοημα στον ταξιτζη ο οποιος ειχε πιασει το νοιμα και αυτη δεν χαμπαριαζε τιποτα και ειπε τον ταξιτζη να φυγει. Με το που φευγει το ταξι, περνω τηλεφωνο στο γραφειο της και η τηλεφωνητρια μου δικαιολογηθηκε στα αγγλικα πως η κοπελα το εχει ξανακανει και πως η χαζομαρα της δεν εχει ορια. Μου υποσχεθηκε πως θα της τηλεφωνησει για να την φωναξει πισω και να περιμενω στο σημειο γιατι θα της πει να γυρισει σε 1 λεπτο. Οσο την ειδατε εσεις, αλλο τοσο την γαμξσα και εγω. επρεπε βεβαια να το ειχα καταλαβει οταν εβλεπα τοσες κακες κριτικες και οταν το γραφειο της μου ειπε πως δεν ειχε ουτε μια συναντηση με πελατη στις 2 ημερες που εκατσε θεσσαλονικη. Μηπως τυχαιο? μαλλον η κοπελα δεν τα εχει αναγκη τα λεφτα μας αφου ειχα κλεισει 6ωρο ή ειναι ανεπαναληπτα ηλιθια.

Η πρωτη μου προσπαθεια στεφθηκε με την απολυτη και παταγωδη αποτυχια και δυστυχως δεν μπορο να σας περιγραψο τις επιδοσεις της στο κρεβατι και εκτος αυτου. ουστ μορη ψωφια πισω στο χωριο σου. Αν μπορω να βοηθησω καποιον συνμπουρδελιαρη να μην την πατησει θα χαρω πολυ. προσοχη λοιπον καθος απο οτι νομιζω σχεδιαζει να κανει και περασμα απο Αθηνα μερια.

Βασιλης

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καιμερα και καλοσ σας βρικα. παρακολουθο το φορουμ εδο και μινες αλλα επειδι δεν ειχα καποιο ριβιου να γραψω δεν εγραφα. στην πραγματικοτητα ακοθγα τους παλιοτερους με σκοπο να αποκομισω εμπειριεσ και να μπορεσο να μπω ευκολοτερα στο κοσμο των σιτυ τουρ.

Πριν μερικες ωρες αποφασισα να κανο το ντεμπουτο μου με την sarlote απο το , πραγμα που αποδιχτικε μεγαλο λαθος. H aληθεια ειναι πως ετυχε να την δω το πρωι της ιδιασ μερας εξω απο το ξενοδοχειο της, μολισ 2 τετραγωνα μακρυα απο το σπιτι μου. ασ τα δουμε βημα βημα. αρχικα εστειλα κατα τις 11 το βραδυ ενα μυνημα sms με το οποιο ρωτουσα αν η κοπελα ειναι διαθεσιμη στο γραφειο και μου απαντησανε σε λιγοτερ α απο 1 λεπτο οτι μπορω να κλεισω ραντεβου και στην πραγματικοτητα ι κοπελα δεν ειχε κλεισει κανενα ραντεβου γεγονος που μου φανηκε παραξενο και λιγο υποπτο. τελος παντον, κανονισαμε μεσω τηλεφωνου να ερθει στο σπιτι μουθ και τους εδωσα πληρες ονομα, διευθυνση, οροφο κλπ και μου ειπανε πως η κοπελα θα ερθει σε 20 λεπτα περιπου. μετα απο 1 ωρα τουλαχιθστον γυρω στιος 12μιση και ενω περιμενα ακριβως εξω απο το σπιτι μου, μπροστα στο δρομο να ερθει το ταξι, επιτελους ηρθε και την αναγνωρισα αμεσως. να σημειοσω πως το ξενοδοχειο της απο το οποιο υποτιθεται πως ξεκινισε οπως ειπαν απο το γραφειο απεχει το πολυ 200 μετρα απο το σπιτι μοθ. ο ταξιτζης με εκοψε αμεσως και της ειπε στα αγγλικα πως αυτη ειναι η διευθυνση που ψαχνει και με εδειξε διακριτικα. Την ιδια στιγμη εγω χαιρεταω την κοπελα που δεν εκανε καν τον κοπο να βγει απο το ταξι ουτε να ανοιξει την πορτα να βγει. Αφου κοιταξε με ενα βλεμα που τουλαχιστον περιεγραφα ως βλεμα αγελαδας, δεν με ειδε και ειπε στον εκπληκτο ταξιτζη που πλεον δεν πιστευε αυτα που ακουγε, να φυγει. Φανταστειτε πως βρισκομουν 3-5 μετρα απο το ταξι, να τη χαιρεταω, να κανω νοημα στον ταξιτζη ο οποιος ειχε πιασει το νοιμα και αυτη δεν χαμπαριαζε τιποτα και ειπε τον ταξιτζη να φυγει. Με το που φευγει το ταξι, περνω τηλεφωνο στο γραφειο της και η τηλεφωνητρια μου δικαιολογηθηκε στα αγγλικα πως η κοπελα το εχει ξανακανει και πως η χαζομαρα της δεν εχει ορια. Μου υποσχεθηκε πως θα της τηλεφωνησει για να την φωναξει πισω και να περιμενω στο σημειο γιατι θα της πει να γυρισει σε 1 λεπτο. Οσο την ειδατε εσεις, αλλο τοσο την γαμξσα και εγω. επρεπε βεβαια να το ειχα καταλαβει οταν εβλεπα τοσες κακες κριτικες και οταν το γραφειο της μου ειπε πως δεν ειχε ουτε μια συναντηση με πελατη στις 2 ημερες που εκατσε θεσσαλονικη. Μηπως τυχαιο? μαλλον η κοπελα δεν τα εχει αναγκη τα λεφτα μας αφου ειχα κλεισει 6ωρο ή ειναι ανεπαναληπτα ηλιθια.

Η πρωτη μου προσπαθεια στεφθηκε με την απολυτη και παταγωδη αποτυχια και δυστυχως δεν μπορο να σας περιγραψο τις επιδοσεις της στο κρεβατι και εκτος αυτου. ουστ μορη ψωφια πισω στο χωριο σου. Αν μπορω να βοηθησω καποιον συνμπουρδελιαρη να μην την πατησει θα χαρω πολυ. προσοχη λοιπον καθος απο οτι νομιζω σχεδιαζει να κανει και περασμα απο Αθηνα μερια.

Βασιλης
Καλημέρα και καλώς ήλθες στο forum.
Η κοπέλα με την συμπεριφορά της θέλει κλωτσιές.
Το πορνίδιο θα είναι και αύριο στην Θεσσαλονίκη και στο site τους βλέπω ότι αύριο είναι free όλη τη μέρα.
Αν μου είχε φερθεί έτσι θα πήγενα μια βόλτα στο μπαράκι του ξενοδοχείου το απογευματοβραδάκι μπας και την πετύχω....και αν την πετύχενα θα το έπαιζα undercover για να δει από που κλάνει το μπαρμπούνι. :bottom:
Αλλά αν την πετύχεις έξω από το ξενοδοχείο....γιαουρτωσέ την. Υπάρχει και σχετικό θέμα στο forum.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1

Βασιλης

OK, είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι μαλάκες απερίγραπτοι. Επίσης γνωστό ότι η συγκεκριμένη είναι μία μπεκρού μπαλότσα και ότι οι φωτογραφίες της είναι ένα απαράδεκτο μοντάζ. Όλα αυτά έχουν γραφτεί πολλές φορές εδώ μέσα και από ότι γράφεις, τα είχες λίγο πολύ διαβάσει. ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ LOOSERS AND TIME WASTERS?
Consider Yourself lucky που ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν κλαίς και τα λεφτά σου απο πάνω.
Καλή τύχη στο επόμενο ραντεβού.

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]Για Gabriela κανένα review???[/size]

συγγνώμη mods για τα μεγάλα γράμματα αλλά ΚΑΝΕΙΣ να μην πει τίποτε???????

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
[size=20pt]Για Gabriela κανένα review???[/size]

συγγνώμη mods για τα μεγάλα γράμματα αλλά ΚΑΝΕΙΣ να μην πει τίποτε???????

Ελα βρε γείτονα....τους ρωτάς εδώ για Gabriella και σου απαντάνε για άσχετα πράγματα....ούτε καν λένε πως κάτι έχουν ακούσει κλπ..............[move]ΤΙ ΔΙΑΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?[/move] ΜODS, εσείς που την βάζετε διαφήμιση, δεν έχετε κάτι να πείτε??????????????

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ρε παιδιά το πρακτορείιο zuzana φέρνει μούφες γκόμενες δεν το έχετε πάρειχαμπάρι?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα φιλοι μου.
ενημερωνω για angelina. πηρα μια ωρα σημερα.καμια σεση με τισ φωτο.ειναι γυρω στο 1,65 υπερβολικα αδυνατη αλλα καλο σωμα.ιχνοσ κυτταριτιδας.στηθος Α τραβηγμενο απο τα μαλλια.μπορει και πιο μικρο.καλη συμπεριφορΑ στην πιπα.κοιταει το ρολοι ομως και με ξενερωσε.δυο φορες με την δευτερη να μου λεει αντε γιατι εχω και αλλο πελατη μετα.με 250 εκανα cim για μια ωρα.μενει σε γνωστο συνδρομητικο.παντως δεν μου γεμισε το ματι καθολου.εννοειται πως απογοητευτικα.πρωτη ερωτηση που μου εκανε ηταν τα λεφτα.μιλησε και αρκετα στην αρχη με το πρακτορειο για την συννενοηση χανοντασ πολυτιμο χρονο για μενα.εν ολιγοισ θα την συνιστουσα σε οσοθς αρεσκονται σε μικροκαμωμενες κοπελες,αρκετα αδυνατες,
GFE 7
blowjob 7(εβαζε και χερακι και παραλιγο να της το κοψω για να σταματησει)
σωμα 7( γουστα ειναι αυτα)
προσωπο γλυκο
σου θυμιζει γκομενακι εικοσαχρονο και οχι γυναικα.
ελπιζω να βοηθησα.
εγω παντως τα κλαιω

Φιλε όταν είπε τα φράγκα και συνενόηση ΕΠΡΕΠΕ να ΦΥΓΕΙΣ και ΝΑ ζητήσεις τα φράγκα πίσω αν τα είχες δώσει!
ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ οτι τα ρουμάνικα πορνίδια την έχουν δεί ΗΙ!!! Παει καιρός που τα απογεύγω και έχω ησυχάσει. Τουλαχιστον
ΜΠΟΡΕΙ να μην περάσω Super ΑΛΛΑ δεν κλαίω τα ΛΕΦΤΑ μου!!

A KAI ΠΡΟΣΟΧΗ το νέο ρουμάνικο πορνίδιο που έρχεται OLIVIA! O βασιλιάς της ξενέρας και του ΑΜΕΤΟΧΟΥ sex πλην τις πίπας
που κάτει λέει. Μπορεί και να είναι χειρότερα τώρα μια και την είχα πάρει στο πρώτο tour με την Crystal παρτυ με ούζα... οκ?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

Βασιλης

ΦΙΛΤΑΤΕ να πώ την ταπείνή μου γνώμη. 1) ΤΟ πρακτορείο είναι εντελώς του ... 2) Εκαναν μια γύρα απο Θεσ/κη να δούν τι παίζει
ΑΛΛΑ φοβούνται τα βραχιόλια!!! ΕΙΣΑΙ τυχερός που σε πέρασε για παπα στροθμφ και την έκανε. ΘΑ ΕΚΛΑΙΕΣ την ΧΙΛΙΑΡΑ και
ΑΝΤΕ για κανο ΛΟΤΤΟ τώρα.  ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ!

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
για simonka απο proncessoflondon ξερει κανεις τιποτα?
επισης δεν εχω χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο πρακτορειο?
ειναι καλο?

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.567
Πόντοι
21.585
δηλαδη ουτε το γραφειο να μην προτιμησω αλλα ουτε και την κοπελα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom