Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (22 μέλη και 112 επισκέπτες)

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Πετα τους κανενα κοκκαλο Ουκρανιδι !!!

Δίκιο έχεις και εσύ και ο ψηλός που με είχε προιδοποιήσει το περασμένο μήνα για τη μικρή...δεν γαμιέται πάμε για άλλα...άσε που το ρωσικό μπλοκ έχει καλές επιλογές αυτή την εποχή για να πνίξω το πόνο μου  :grin:

NightStalker

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θα κάνω και tatoo το όνομα της στο μπράτσο μου...αλλά για παίχτες του βεληνεκούς του δικού μου και του Reaves δεν νομίζω ότι έχουμε πάρει και πολλές καλύτερες .

Απλά η Ζιζί είναι ειδικής μεταχείρισης...π.χ το ότι κοιτάζετε στο καθρέφτη όλη την ώρα , δεν έχει να κάνει με ωραιοπάθεια...καταλώνεις 3 λεπτά από το χρόνο σου , και καταλαβαίνεις . Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση της .

Τώρα σίγουρα είναι αρχικά ψυχρή...αλλά και άλλες δεν είναι ? H Stella τα ίδια δεν κάνει ? Το θέμα είναι όμως ότι και οι 2 σε μετράνε και από παγόβουνα στο πρώτο 10' μεταμορφώνονται σε ηφαίστεια !!!

Εγώ και από τις 2 πήρα αμέσως τις γλύκες και τα γλωσσόφιλα , με τη Ζιζί δε και μες τη μέση του δρόμου...Αν αυτό ψάχνεις , πρέπει και να το διεκδικίσεις  :grin:

Να σου γαμησει και λιγο το μυαλό εννοεί  προφανωs ο πρόεδρος ουκρανιδι ...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Απλά η Ζιζί είναι ειδικής μεταχείρισης...π.χ το ότι κοιτάζετε στο καθρέφτη όλη την ώρα , δεν έχει να κάνει με ωραιοπάθεια...καταλώνεις 3 λεπτά από το χρόνο σου , και καταλαβαίνεις . Και εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση της .
μαζί μου πάντως το πολύ 10 δευτερόλεπτα να κοιτάχτηκε την ώρα που το κάναμε... ίσα ίσα το μισό της πρόσωπο φαινόταν...που πήγα να την ρωτήσω γιατί δεν κοιτείται στο καθρέφτη...
αλλά εκεί είναι η πλάκα όταν θα κοιτείται να ξεκινήσεις να την πειράζεις να της τραβάς λίγο το μαλλί να μην την αφήνεις  :grin:

Τώρα σίγουρα είναι αρχικά ψυχρή...αλλά και άλλες δεν είναι ? H Stella τα ίδια δεν κάνει ? Το θέμα είναι όμως ότι και οι 2 σε μετράνε και από παγόβουνα στο πρώτο 10' μεταμορφώνονται σε ηφαίστεια !!!

αυτό ισχύει και το έγραψα... και γενικώς όλα τα μηχανήματα με τέτοιο κρύο τώρα θέλουν χρόνο να ανεβάσουν θερμοκρασία  :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εαν δεν σας ενοχλει εγω νομιζω οτι η πιο αντιπροσωπευτικη κριτικη για την Giselle ειναι αυτη του Παιχτη REDDOCTOR η REAVES !!!

Respect Παιχτη !!! ;)
Σόρρυ Δάσκαλε αλλά στην κριτική του ο παίχτης κάνει κρίσεις για τις οποίες για να μπορέσεις να κάνεις, πρέπει να περάσεις πολλές ώρες με την γκόμενα!!!
Αντίθετα ο μηχανικός με μία φράση σχεδόν τα λέει όλα!!!!
Την γκόμενα ή την "οδηγείς" ή σε "οδηγεί"!!!
Για να σου "γαμήσει" λοιπόν το μυαλό μια γκόμενα θα πρέπει να το επιδιώξεις, αλλιώς πάμε να βαρέσουμε μια μαλακία σε μουνί και ότι κάτσει!!!!!
Όλα είναι θέμα και εμπειρίας, γιατί τη χημεία μεταξύ των δυο πρεπει να την "κυνηγήσεις"!!!!
Έχεις μόνο 1 ή 2 ώρες.....άρα?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eιχα τρεις Παιχτη και το κυνηγησα !!! ;)

Απλα μου λειπει η εμπειρια αλλα δεν γαμεις θα μαθω !!! :-

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

έτσι είναι... όπως είπε και ένας άλλος παίκτης ακόμα και έτσι πρέπει να βρεις την τάνα που να είναι για σένα...

αλλά εσύ τη βρήκες και δεν είναι μόνο μια  ;)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Επειδή ετοιμάζεσαι να πα να γαμησεις δεν θέλω να σε ταράξω!!!!! :rolleyes:
Αλλά όταν βάση εμπειρίας, "απλώνεις" την τακτική σου στο δωμάτιο και δεν σου "βγαίνει", τότε χρησιμοποιείς την εμπειρία για να αλλάξεις τακτική στο συντομότερο χρονικό διάστημα μπορείς!!! ;)
Και η Μπαρτσελόνα δεν τα "σηκώνει" όλα κάθε χρόνο!!!!! :grin: :grin:

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007
Επειδή ετοιμάζεσαι να πα να γαμησεις δεν θέλω να σε ταράξω!!!!! :rolleyes:
Αλλά όταν βάση εμπειρίας, "απλώνεις" την τακτική σου στο δωμάτιο και δεν σου "βγαίνει", τότε χρησιμοποιείς την εμπειρία για να αλλάξεις τακτική στο συντομότερο χρονικό διάστημα μπορείς!!! ;)
Και η Μπαρτσελόνα δεν τα "σηκώνει" όλα κάθε χρόνο!!!!! :grin: :grin:

Κάτι σα να λέμε "Πίπα κώλο εμπλοκή" ? :grin:

Υ.Γ Sorry που παρεμβαίνω στη συζήτηση...αλλά δεν άντεχα , να μην πω τη  :jerking: μου...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως....για να γίνω λίγο σπαστικός (again), προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ τι σημαίνει τάνα ειδικού χειρισμού, τι σημαίνει το παραπάνω κλπ.

Ο καθένας βέβαια έχει τα δικά του κριτήρια και δικαίωμά του προφανώς, απλά προσωπικά είμαι ολίγον τι ρηχός πλέον σε ότι αφορά τα κορίτσια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, τα μούμπλε μούμπλε και το ζάλισμα των αρχιδιών από τις τάνες μου κάνει λίγο noise στα αυτιά μου...και με πιάνει πονοκέφαλος.

Καλό βόλι πρόεδρε! (κάπου διάβασα ότι οπλίζεις και ετοιμάζεσαι για περίπολο)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
εμμένω στην άποψη μου ότι όλες οι τάνες είναι κατάλληλες αλλά ορισμένες τάνες είναι πιο κατάλληλες για κάποιους άλλους

(πώς λέει ο Τζορτζ Οργουελ στο βιβλίο "Η Φαρμα των ζώων"... "Ολα τα ζώα είναι ίσα αλλά τα γουρούνια είναι πιο ίσα από τα άλλα ζώα"....Καμιά σχέση) :2funny: :2funny:

χωρίς να λέμε ότι υπάρχει καμιά σύνδεση σε γουρουνες και τανες βρε όμως.... ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απλά κάποιες για κάποιους είναι ακατάλληλες.

:grin:

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν αυτη μοιαζει εστω στο 50% απο αυτο που δειχνει η φωτογραφια, προβλεπω να γινονται ομηρικες μαχες. 

παντως 1η φορα βλεπω τη φατσα της στο site

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Yana - Sofia ενα και το αυτο και αναλογα με τι ονομα θα ψωνισεις θα πληρωσεις και το αναλογο αντιτιμο !!!

Τωρα μην ρωτησετε για τις φωτο !!!

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Δίκιο έχεις και εσύ και ο ψηλός που με είχε προιδοποιήσει το περασμένο μήνα για τη μικρή...δεν γαμιέται πάμε για άλλα...άσε που το ρωσικό μπλοκ έχει καλές επιλογές αυτή την εποχή για να πνίξω το πόνο μου  :grin:
Diana μου μυρ :Pιζει!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom