Lucent61 , θα συμφωνήσω μαζί σου , ότι οι παίχτες άντε να είναι 10 maX. 15 , και πως όλοι οι άλλοι είμαστε περαστικοί και ετερόφωτοι από το σπορ , ο καθένας για τους δικούς του λόγους . Από το λίγο καιρό που μπαίνω εδώ , έχω αντιληφθεί ότι είσαι ένας από αυτή την ομάδα , και η γνώμη σου πάντα μετράει στην ομήγυρη .
Αυτό όμως που δεν είχα πάρει είδηση είναι , πότε και από ποιον οριστικές , ως ο Διευθύνων Σύμβουλος του thread για εμάς τη μαρίδα , που αποφασίζεις και διατάζεις , για το ποια θα μιλάμε , και το τι θα ρωτάμε . Το καλό ήταν ότι μας επιτρέπεις πάντως , να διαλέξουμε ποιον παίχτη θα παρακολουθήσουμε , το λίγο διάστημα που θα ήμαστε φιλοξενούμενοι , και σαν καλά παλληκάρια να παρακολουθήσουμε τη παράσταση .
Το ότι έχω πάει με το 1/100 από τα CG που έχεις πάει εσύ λοιπόν , πίστεψε με πως δεν σε έχει ορίσει τίποτα περισσότερο από εμένα . Σέβομαι τη γνώμη σου , δεν γελάω με τα αστεία σου , αλλά διαταγές να δίνεις στους υπαλλήλους σου και όχι σε εμένα .
Κρανιδι, σε αυτο το σπορ ο καθενας εχει τις δικες του αποψεις, και καταθετει τα χρηματα του εκει που νομιζει οτι θα πιασουν τοπο. Οι παιχτες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του χεριου μου, και δυστυχως πολλοι δεν μιλανε αλλα γραφουν κριτικες.
Διαλεξε ποιους θελεις να παρακολουθεις και τερμα οι συζητησεις για το πως σου αρεσει να τρως το φιλετο.
Η Καρο και την Εβα ειναι παλιες στο κουρμπετι και πολυ γνωστες. Τερμα λοιπον η γρινια!!