Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 140 άτομα (2 μέλη και 138 επισκέπτες)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
η λολιτα ειναι φουλ για σημερα!!!
Τι κανετε ρεεεεεε???????
Θα την ξεσκισετε την κοπελα!!!
ΝΤΡΟΠΗ σας που δεν μπορω να κανω κι εγω book για σημερα!!!

vizakia_s

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η λολιτα ειναι φουλ για σημερα!!!
Τι κανετε ρεεεεεε???????
Θα την ξεσκισετε την κοπελα!!!
ΝΤΡΟΠΗ σας που δεν μπορω να κανω κι εγω book για σημερα!!!

Μόλις με ακυρώσανε και εμένα :(

Νικος20

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Έχς κλείσει 2ωρο με Karolina. Ξέρει κανείς εάν φέρνει "toys" μαζί της ?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Δε ξέρω τι συμβαίνει σήμερα και όλο ποστάρω διαφορετικές απόψεις αλλά μου τη δίνει το groupthink. H Karolina είναι ξεχωριστή περίπτωση αλλά εγώ δεν μπορώ να την ξαναπάρω γιατί εκτός από τα 1000 καλά που έχει, έχει τρία μειονεκτήματα που για μένα είναι σημαντικά: squeaky τόνο φωνής (βοήθα bakalhs στην ελληνική απόδοση, ίσως υψίσυχνη?), πεσμένο στήθος (φυσικό για την ηλικία της) και έντονο μακιγιάζ για να καλύπτει τις ατέλειες του προσώπου της.
Αν κάποιος τα ξεπεράσει αυτά ή δεν τον ενδιαφέρουν, η γυναίκα προσφέρει όντως μία διαφορετική εμπειρία και είναι εξαιρετική προσωπικότητα.
Αν το καλοσκεφτώ βέβαια, ίσως να μην μπορώ να ξεπεράσω την εμπειρία της Annabelle που έθεσε για μένα τον πήχη για έμπειρα cts.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρε παιδιά www.ladiestours.com/Tina]αυτή[/url] την είδατε? ΟΛΕΣ οι κριτικές της είναι ΧΑΛΙΑ μα τελείως ΧΑΛΙΑ! Θυμίζει Σαμπρίνα (για όσους θυμούνται η απόλυτα ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμπειρία!) από το ίδιο πρακτορείο

....έλα όμως που είναι στο στυλάκι μου ....  :headbang: :headbang: :headbang:

....ρε γμτο που θα μπλέξω πάλι  :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• t1.jpg
    t1.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 12
  • t2.jpg
    t2.jpg
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • t3.jpg
    t3.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 25

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Ρε παιδιά www.ladiestours.com/Tina]αυτή[/url] την είδατε? ΟΛΕΣ οι κριτικές της είναι ΧΑΛΙΑ μα τελείως ΧΑΛΙΑ! Θυμίζει Σαμπρίνα (για όσους θυμούνται η απόλυτα ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμπειρία!) από το ίδιο πρακτορείο

Και είναι και από το καλύτερο πρακτορείο.....  Ούτε να το σκέφτεσαι!!!!

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

vizakia_s

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

ωραίο πορνίδιο αλλα χωρίς ούτε ένα καλο review χλωμό το βλέπω να στεριώνει....
μήπως να περιμένεις καλύτερα πιστεύω ότι απο Σεπτέμβρη θα έρθουν καλύτερα
Αν έχεις τόσες καύλες τότε όρμα και με την νίκη.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ΒΙΒΙ is Back 1/9/07 έως 11/9/07  :rockon: :rockon: :rockon:

Νέες αφίξεις

1.Vanda
27/8 έως 2/9
αγνώστου ταυτότητας  :helpplea: αλλα η τελευταί φωτό με τα γυαλίά  :think: όλα τα λεφτα. Ξερει τι κάνει.

2.Alice 
26/8/ ΄3ω2 3/9
Μας ξαναήρθε πριν μια εβδομαδα. Για να ξανάρθει ποιος ξερει κάτι θα έγινε αλλα κανείς δεν μας ενημέρωσε τι φρουτο είναι.Thanks συναδελφοι.

P.S.
Και τραβέλια έχει το μενού για όλα τα γούστα
Με τηλέφωνο ελληνικό. Φαίνεται μεσα στα κόλπα. θα έχει φιλες απο Συγγρού.
Βρε ουσττττττ. :headbang:

Καλή σας μέρα
Παιδες 27/8 κατεβαινω Αθηνα για 2-3 μερες και λεω αυτη τη φορα να δοκιμασω καποιο ct.Δυστυχως δεν προλαβαινω στο τσαφ τη ΒΙΒΙ(φτου) :headbang: :headbang: που ειναι τρελη καυλοφατσα και εχουν γραφτει διθυραμβικα σχολια για την αφεντια της!βεβαια μου εκανε κλικ και η vanda η οποια φαινεται αξιογαμισιμο μωρο :knockinb:!!! υπαρχει καποιος εμπειρος συναδερφος που να γνωριζει κατι για τη συγκεκριμενη???Ευχαριστω προκαταβολικα :helpplea:

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525

....έλα όμως που είναι στο στυλάκι μου ....

'Εκλεισα ένα μικρό test drive αν και είμαι σίγουρος πως θα μας βγει Sabrina...Αλλά Tipos είναι πράγματι θεά!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τι_να κάνω με τη Τίνα??  :think: :think:

Review #1 (για να καταλάβετε που πέφτω)

Rencontre très décevante. La plupart des services annoncés ne sont pas respectés (pas de 69, pas de COB) : missionnaire et levrette ponctués par des baîllements très appuyés, voici tout ce que l’on peut espérer d’elle. Certes, la demoiselle est très jolie, mais je la déconseille fortement : pour ce tarif, il est possible de trouver mieux.

Μετάφραση (είναι αυτόματη οπότε μη βαράτε αλλά νόημα βγαίνει)

Πολύ απογοητευτική συνάντηση. Η πλειοψηφία των αναγγελθεισών υπηρεσιών δεν γίνεται σεβόμενη (το 69, pas de COB): ponctués ιεραπόστολος και levrette από πολύ που υποστηρίζονται χασμουριτά, voici όλο που μπορεί να ελπίσει της. Βεβαίως, η δεσποινίς είναι πολύ όμορφη, αλλά αυτός αποτρέπω έντονα: για αυτήν την δασμολόγηση, είναι πιθανός βρίσκεί καλύτερα.

Review #2

J’ai rencontré cette filles en début de tour et je suis tout à fait d’accord avec la review précedente.elle ne fait rien elle est completement folle c’est une vrais gamine dans sa tête.et le pire de tous qui ne m’éttais jamais arrivé avant : quand j’ai commencé à la pénétrer je ne sais pas ce qui c’est passé mais une hodeur absolument nozé abonde comme une hodeur de crustacé ou poisson pourris c’est dégagé de son vagin.ça ma coupé .Elle devait avoir ces régles ou elle manque vraiment d’hygiene cette fille.Je trouve inadmissible que des agences envoye des filles comme ça en tour.
surtout n’y aller pas en plus elle est moins bien que sur les photos.

Eχει συναντήσει αυτά τα κορίτσια στην αρχή το γύρο και είμαι εντελώς της συμφωνίας με το précedente.elle review δεν κάνω τίποτα αυτή είμαι εντελώς παράφρονες these είμαι αλήθειες gamine μέσα tête.et σς τον πιό χειρότεροτον όλοι που τα μ» ποτέ φθαμένος πριν: πότε έχω αρχίσει να αυτός διεισδύσω δεν ξέρω που έχει περάσει αλλά ένα μυρωδιά αηδίας  απολύτως αφθονεί όπως ένα μυρωδιά του οστρακόδερμου ή ψάρι σαπισμένος αποσυνδέεται του ήχου vagin.ça το κουπέ μου. Πρέπει να έχει αυτές κανονες ή χάνει πραγματικά της υγιεινής αυτό το κορίτσι. Βρίσκω απαράδεκτος παρά των πρακτορείων σταλμένος των κοριτσιών όπως αυτός στο γύρο.
ειδικά εκεί να μην πάετε επιπλέον είναι λιγότερος καλά στις φωτογραφίσεις.

Review #3 (το καλυτερότερο!)

Alors là, il y a vraiment des limites! Alerté par une mauvaise review sur le site concurrent, j’avais demandé à l’agence de me confirmer que tous les services annoncés étaient bien réels, ce qu’elle a fait effrontément, sans sourciller. La réalité est toute autre :
1. attitude ni GFE ni même pro
2. anglais inexistant
3. pas de french kiss
4. pas d’oral (si ce n’est 2 fois 10 secondes)
5. pas de léchage de boules (cette simple évocation inspire à la demoiselle une mimique complètement ahurie)
6. pas de 69
7. pas d’anal (annoncé sur le site concurrent)
8. pas de doigt
9. etc. etc.
Ce job ennuie profondément la demoiselle dont la spécialité est apparemment de faire la « lessive à la main », ce qu’elle fait d’ailleurs pas mal.
Mais le mieux est à venir…..Ayant, croyant au miracle, insisté pour m’occuper de son minou et alors qu’elle y avait consenti sans enthousiasme, j’ai eu l’imprudence de lever les yeux alors que je besognais de mon mieux et devinez ce que j’ai vu? Elle baillait ! Oui, elle baillait !
Je ne sais qui est le plus à vilipender. L’agence qui raconte des rases effrontément ? Ou la demoiselle qui n’a pas la moindre idée du job auquel elle pensait s’adonner ?
En somme j’aurais du normalement sortir de ce meeting en me disant que je devais probablement être devenu abject, abominable, affreux, antipathique, dégoûtant, dégueulasse, désagréable, difforme, écoeurant, effrayant, effroyable, exécrable, fétide, hideux, horrible, ignoble, laid, monstrueux, nauséabond, odieux, poisseux, puant, rébarbatif, rebutant, répugnant et répulsif alors que jusqu’ici je situais plutôt dans la bonne moyenne du genre accueillant, agréable, aimable, amène, amusant, attachant, attirant, attrayant, avenant, croquignolet, enchanteur, engageant, ensorcelant, fascinant, galant, grisant, intéressant, joyeux, piquant, plaisant, séduisant, souriant soit, en un mot, pour faire court, sympathique….
Face à ce dilemme, je préfère considérer que j’ai été trop gentil en ne faisant pas de drame et en acceptant de me délester de quelques billets de 50 euros.

Τότε εκεί, υπάρχει πραγματικά όρια! Προειδοποιημένου από ένα κακό review στη concurrent τοποθέσια, είχα ρωτήσει στο πρακτορείο να me επιβεβαιώσω ότι όλες αναγγελθείσες υπηρεσίες ήταν καλά πραγματικές, το οποίο έχει κάνει αδιάντροπα, χωρίς το sourciller. Η πραγματικότητα είναι ίδιος ο διαφορετική:
1. στάση ούτε GFE ούτε μάλιστα pro
τα 2. inexistant Άγγλος
3. french kiss
4. oral (εάν δεν είναι 2 φορές 10 δευτερόλεπτα)
5. léchage των σφαιρών (αυτή η απλή évocation στη δεσποινί εντελώς που καταπλήσσει mimique)
6. 69
7. πρωκτικός (αναγγελθείς στη concurrent τοποθέτηση)
8. ένα δάχτυλο
9. κ.λπ. κ.λπ.
Αυτή η εργασία ενοχλεί βαθειά τη δεσποινί η της οποίας ειδικότητα είναι για να κάνει προφανώς το «απορρυπαντικό στο χέρι», το οποίο δεν κάνει επιπλέον άσχημα.
Αλλά ο καλύτερα είμαι για να έρθω ....., θεωρώντας θαύμα, στο που έχει επιμείνει για τα μ» να καταλάβω του ήχου minou και ενώ εκεί είχε συμφωνήσει χωρίς τον ενθουσιασμό, είχα την απερισκεψία να σηκώσει τα μάτια ενώ ασχολήθηκα μου καλύτερα και μαντεύω που έχω δει; Χασμουριέται! Oui, χασμουριέται!
Δεν ξέρω που είναι πιο για να δυσφημήσει. Το πρακτορείο που λέει ξυρισμένος αδιάντροπα; Ή η δεσποινίς που δεν έχει την πιό λιγότερη ιδέα της εργασίας που σκέφτηκε να επιδοθεί;
Στο ποσό θα είχα να βγεί κανονικά από αυτός το meeting me λέγοντας ότι πρέπει πιθανώς να είμαι αξιοκαταφρόνητος, αποτρόπαιος, φοβερός, antipathique, δυσάρεστος, difforme, écoeurant, effrayant, τρομερός, exécrable, fétide, φοβερός, φρικτός, δυστυχής, άσχημος, τερατώδης, nauséabond, μισητός, poisseux, puant, απαίσιος, απορρίπτοντας, αντιπαθώντας και αποκρουστικός ενώ μέχρι τώρα εντόπισα μάλλον μέσα στον καλό υπολογισμό μέσου όρου του ευχάριστος είδους που υποδέχεται, ευχάριστος, ευχάριστος, αβρός, διασκεδάζοντας, συνδέοντας, ελκυστικός, ελκυστικός, avenant, croquignolet, μάγος, που δεσμεύει, που, γοητευτηκός, galant, που, ενδιαφέρων, χαρούμενος, τραχύς,, séduisant, χαμογελώντας είναι, σε μια λέξη, για να κάνει κοντός, συμπαθητικός….
Έναντι αυτό το δίλημμα, προτιμώ να θεωρήσω ότι ήμουν υπερβολικά gentil μην κάνοντας ένα δράμα και δεχόμενος να me αποχωρίσω μερικών χαρτιών των 50 ευρώ.

....και ακόμα το σκέφτομαι!!!  :headbang:

Συνημμένα

• t4.jpg
    t4.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 24

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εμ βέβαια...μην δείς petite....σου βαράει κόκκινο.....ακριβώς το στύλ σου....ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑ...

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Τι να πει κανείς για την Tina. Ειδικά αυτή την περίοδο που πάιζει μέγιστος πόλεμος μεταξύ διάφορων νέων και παλιών πρακτορείων (Η Tina κοντραρίζεται χοντρά με "αποστάτες"), θα έλεγα ότι η γενικότερη μαλάκυνση του πρακτορείου αλλά και των αδελφών πρακτορείων της Tinas θα βαρέσει κόκκινο. Βέβαια, προσπαθεί να κάνει come back με κάποια καλά κομμάτια, αλλά προσωπικά θέλω να δω περισσότερα δείγματα μέχρι να ξαναδοκιμάσω από αυτό το περίπτερο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom