House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τον μπερδεύεις τώρα
Οκ ! παμε για αλλα ...Διάβασε ξανά αυτό που σου έγραψε ο ΝΙΤΡΟ και θα καταλάβεις,ιδίως το δεύτερο σκέλος
καλά δεν βλέπεις πως αυτές στις φωτο του site τις φόρτωσα όλες και πάμε να βρούμε τον Tres????
για κοίτα καλύτερα ;)
να δεις που αν πας θα σου πουν πως αυτές στις φωτό λείπουν γιατί τις πήρε τριήμερο ένας κύριος ,και θα σου στείλουν κάποια άλλη
Eτσι ειναι Παιχτη αμα δεν κρατιεσαι !!!!
Και να θες σε αφηνουν οι Τριβολοι !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/34295767801336052872.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
περίμενε όπου ναναι θα σκάσει μυτη!!!!! Ο σιγουράκιας
υ.γ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:μήν τις αφήνεις τόση ώρα στο <<μηχάνημα>>, και έχει ανοίξει κ της έμεινε και η πόζα!!!
χρονια πολλα...
giselle???????
εχω την εντυπωση οτι η κυρια
εχει ξαναρθει με αλλο ονομα..
Να καταθέσω την άποψή μου ρε μάγκες για την . Μουνάρα , επαγγελματίας με τα όλα της, της είχα τρελλή αδυναμία, τακτικος πελάτης της... μεχρι που πήγε Τουρκία, κάθισε πολύ μα πάρα πολύ και χρέωνε τούς γείτονες με 200. Ε από τότε δεν ξαναπήγα, όχι οτι της έλειψα, είναι καλή και έχει πολλούς, εμένα μου ελειψε, βλέπω τις φωτό της και γκαβλώνω, αλλά όχι ρε γαμώτο δεν ξαναπάω γιατί δεν γουστάρω να με φτύνουν. Αυτά προς γνώση
ευγε παιχτη..καλα θυμομουν λοιπον..Πρέπει να είχε έρθει σαν Svetlana με το Call Us
( & )
Αν σου πω οτι και εγω θα τον εκανα !!!!ευγε παιχτη..καλα θυμομουν λοιπον..
μηδεν κριτικες λοιπον..
αντε να κανω τον κασκαντερ παλι..
δεν με πειραζει αυτο ετσι & αλλιως..τωρα δε που εφαγα καπακωτα τα 2 πιπινια,μου χρειαζεται επειγοντως μια γιαγια να συνελθω..Αν σου πω οτι και εγω θα τον εκανα !!!!
Κατι μου λεει αρκει οταν ανοιξη η πορτα να μην την εχουν παρει τα χρονια !!!