Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (9 μέλη και 82 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Παρακαλώ τους συναθλητές που πρόσφατα καλοπέρασαν με το γκαβλάκι του Ροδόλφου να δημοσιεύσουν τις τιμές προσφοράς & να μην τρων το παραμύθι "just 4 you"!
Eνας για όλους κι όλοι για έναν!...πάντα & κυρίως στα δύσκολα...

niodarto9

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά, μια απορία. Σε πιο παλιά posts, υπήρχε πάντα κάποιος παλιός, ο οποίος με πολύ λίγα λόγια, σχολίαζε τις "επισκέψεις" της εβδομάδας και έτσι είχαμε μια γνώση περί τίνος πρόκειται. Έχω όμως καιρό να διαβάσω κάτι τόσο εποικοδομητικό. Έχει πέσει γενικότερο σφίξιμο στο ζωνάρι φαίνεται.

Υπάρχει κανένας συναθλητής που να έχει δοκιμάσει κανα κορίτσι από αυτές που βρίσκονται τώρα εδω?

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Μια χαρά απάντηση έδωσε ο παίχτης!!!!! :rockon:
Καθαρή και ξάστερη!!!!!
Άρα όσοι πάνε, το αν θα περάσουν καλά, θα κρίνει και το πόσο καλός reviewer είναι!!!! :think:

Υ.Γ.Την επόμενη φορά να τις δώσεις πολλά φιλιά.....στο μέτωπο βρε, τι νόμισες? :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin:

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Geopa ενα απο τα αρνητικα του αθληματος ειναι οτι αρχιζεις να γαμας και γκομενες που δε θα τις γαμουσες ουτε τσαμπα.
Τελευταιο παραδειγμα περασα απο www.bourdela.tv/content/view/3036/1/]εδω[/url], και πεταξα τα λεφτα,και σιχαθηκα και μας εκραξε και ο Fantom12.Γαμησε τα. :2funny:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Είπα να κλείσω σήμερα το απόγευμα την Vika/Suzi (μιας και μου βγήκε το πρόγραμμα, που δεν βγαίνει και εύκολα) και είναι fully booked μέχρι το βράδυ η κοπέλα… Δεν πρόλαβε να κατέβει Αθήνα και ορμίσατε όλοι… έχει πέσει πείνα φαίνετε…  :2funny:
Την πλήρωσε τελικά μια μασαζού (ένεκα που το κενό έπρεπε να αξιοποιηθεί έτσι και αλλιώς), που μου βγήκε και φαφούτα μάλιστα… μάλλον με είχανε καταραστεί να περάσω από φαφούτα πριν δω αλλού φως  :cheesy:

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Είπα να κλείσω σήμερα το απόγευμα την Vika/Suzi (μιας και μου βγήκε το πρόγραμμα, που δεν βγαίνει και εύκολα) και είναι fully booked μέχρι το βράδυ η κοπέλα… Δεν πρόλαβε να κατέβει Αθήνα και ορμίσατε όλοι… έχει πέσει πείνα φαίνετε…  :2funny:
Την πλήρωσε τελικά μια μασαζού (ένεκα που το κενό έπρεπε να αξιοποιηθεί έτσι και αλλιώς), που μου βγήκε και φαφούτα μάλιστα… μάλλον με είχανε καταραστεί να περάσω από φαφούτα πριν δω αλλού φως   :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:
Την ταινία Teeth την έχεις δει?
Δες και θα καταλάβεις!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την πλήρωσε τελικά μια μασαζού (ένεκα που το κενό έπρεπε να αξιοποιηθεί έτσι και αλλιώς), που μου βγήκε και φαφούτα μάλιστα… μάλλον με είχανε καταραστεί να περάσω από φαφούτα πριν δω αλλού φως   :cheesy:
φαφουτα?κωλοφαρδε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε πρεπει να μαθουμε που παιζει το πουλεν & να το κανουμε μεταγραφη στην κΩλοκυνθους ΑΜΕΣΑ..
σωστο τυπε αλλα βλεπω μια μυστικοτητα γυρω απτο θεμα :2funny:θελουν την φαφουτα μονο γιαυτους :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
το στρακι ο τρεζουρας τις κανει μεταγραφη απο το μεταξι..
θα τον σκισω τον μπινε..
Ξέχασέ τον για το επόμενο τετραήμερο....
Ιδιωτεύει και μάλιστα το γατί που έχει μαζί του έχει κάτι δόντια ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 6Op7C.jpg
    6Op7C.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ρε ψυχανωμαλοι γιατι σας αρεσουν οι φαφουτες; εκτος κι να κανετε πλακα. παντως πασχω κι εγω απο παρομοιο βιτσιο και νομιζα οτι ειμαι ο μονος μεχρι που ανακαλυψα το μπουρδελα.

εμενα μαρεσουν τα στραβα δοντια και να λειπουν και κανα δυο. αλλα οχι και τελειως φαφουτα. γιατι ρε πουστη; τι βιτσιο ειναι αυτο  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε ψυχανωμαλοι γιατι σας αρεσουν οι φαφουτες; εκτος κι να κανετε πλακα. παντως πασχω κι εγω απο παρομοιο βιτσιο και νομιζα οτι ειμαι ο μονος μεχρι που ανακαλυψα το μπουρδελα.

εμενα μαρεσουν τα στραβα δοντια και να λειπουν και κανα δυο. αλλα οχι και τελειως φαφουτα. γιατι ρε πουστη; τι βιτσιο ειναι αυτο  :2funny: :2funny:
τυπε ειναι καυλα το φαφουτικο στοματικο
αν ειναι στραβα η σπασμενα σου γδερνουν τον πουτσο και δεν λεει :2funny:
τυπε που βρισκεις εσυ τις ντεμι φαφουτες?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Geopa ενα απο τα αρνητικα του αθληματος ειναι οτι αρχιζεις να γαμας και γκομενες που δε θα τις γαμουσες ουτε τσαμπα.
Τελευταιο παραδειγμα περασα απο www.bourdela.tv/content/view/3036/1/]εδω[/url], και πεταξα τα λεφτα,και σιχαθηκα και μας εκραξε και ο Fantom12.Γαμησε τα. :2funny:

Ειδες που δεν εχουν χαθει οι κασκαντερ!!  :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αντε για να βαλουμε κανενα κωλαρακι της προκοπης!!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• M..JPG
    M..JPG
    103,5 KB · Εμφανίσεις: 50

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16

lebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
75
Πόντοι
10
Γιατί δεν βάζουμε καποια προσφορά στο groupon να παρουμε καλυτερες τιμες αν μαζευτούμε πολλοί ??

Δηλ. αν κλείσουμε 30 ατομα μια γκόμενα να μας πάει 150 ευρω η ώρα............Μπορούμε να πάμε και όλοι μαζι !!!!

Ας το δούνε τα πρακτορεία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom