Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (6 μέλη και 120 επισκέπτες)

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Απλά δροσίζει το γεύμα τους.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ψιτ..
για μαζευτειτε λιγακι..
τα προσωπικα σας να τα λυσετε εκτος νετ με μονομαχια..

niodarto9

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αύριο έκλεισα ραντεβού με τη Μεσαλίνα. Ελπίζω να έκανα καλά και να μην κλαιω τα 250€.  :headbang:

el_lobo_loco

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
στα 250Ε που γράφει ο φίλος μάλον τσαγάκι χωρις κουλουράκι θα πάρει!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Οι επιθυμίες σας είναι διαταγή για μένα, Sir!
Kαι μέχρι τότε κερνάω μπίρες σε πρώτη ευκαιρία!
Μαζί με Δάσκαλο+ Μαθητές!
Αααα, θα 'ναι κι ο νομικός μου σύμβουλος με την άδεια του Πιλότου!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

viper7gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
23
Like
0
Πόντοι
10
Αυτη η Bailey του Zuzana/Adultstars εχει ξαναρθει?
Ξερουμε τιποτα?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• bailey_3.jpg
    bailey_3.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 22

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Χαχαχαχα Νεσσα
διαβασες την κριτικη μου για Αλεξα
Ετοιμασου για Νεσσα που σας δουλευει καργα
ΑΥΤΗ θα ηταν η πρωτη κριτικη μου εδω
Την πηρα πριν μερικες μερες
Σοδομα και Γομορα συντομα φιλε Furby
Η κοπελα μου το ειπε ευθεως οτι δεν θελει κριτικες στο bourdela αν δεν ειναι ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ!

Φιλικα παντα, για ενημερωση ολων μας

Σπυρ...Ηδονας!

Χωρίς πρόθεση για προσωπική αντιπαράθεση μαζί σου, αλλά επειδή έχεις πετάξει αρκετά υπονοούμενα το τελευταίο καιρό για προμότερς κλπ, και επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε όσους από τα μέλη έγραψαν θετικά είτε για τη Vanessa, όπως εγώ, είτε για τη Paris, όπως ο wings, θα σου απαντήσω ως εξής:
Περίεργο, γιατί εμένα δεν μου ζήτησε τίποτα απολύτως τη 1η φορά που συναντηθήκαμε προ 2μήνου περίπου, όταν της έγραψα θετική κριτική, αφού ούτε που ήξερε ότι είμαι ενεργό μέλος στο site, αλλά ούτε και τώρα που το ξέρει πια μου ξαναζήτησε να γράψω κάτι γι' αυτήν. Το μόνο που με ρώτησε, όπως και τη 1η φορά, είναι αν θα θελήσω να την ξανασυναντήσω, πράγμα το οποίο προφανώς το ρωτάει για να καταλάβει αν έμεινε ο πελάτης της ευχαριστημένος. Τίποτα άλλο! Κι εγώ αν ήμουν στη θέση της, το ίδιο θα ρώταγα άλλωστε. Τώρα, αν το ότι το δέρμα της δεν είναι τόοοοσο σφριγηλό και τεντωμένο στη κοιλιά της και στον κώλο της (γιατί προφανώς εκεί αναφέρεσαι) όσο σε άλλες συνομήλικές της την καθιστά milf, εγώ δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά φυσικά αυτά είναι γούστα του καθενός και δεν περιμένω να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου για την όποια έσκορτ. Απλά πιστεύω ότι διυλίζουμε τον κώνωπα (με έσκορτς του επιπέδου της Vanessa) και καταπίνουμε την κάμηλο (με ένα σωρό άλλες ατάλαντες μπουρούχες που μας επισκέπτονται κάθε βδομάδα με ίδιες ή σχεδόν ίδιες χρεώσεις).
Από κει και πέρα, και επειδή δεν έχω πρόβλημα (όπως κι ο wings για την Paris αντίστοιχα) να με χαρακτηρίσουν ορισμένοι ως προμότερ της, οι βαθμολογίες της αν έγραφα τώρα για 1η φορά τη κριτική μου θα ήταν:
Εμφάνιση (πρόσωπο) 10.0 (τι άλλο, άλλωστε;)
Εμφάνιση (σώμα) 9.0 (όπως και τη 1η φορά, αν και στρογγύλεψε εκεί που έπρεπε το κορμί της και είναι ακόμα πιο ξεσηκωτικό από τη 1η φορά)
Γενική συμπεριφορά 9.0 (αντί για 8.0 που της είχα βάλει τη 1η φορά)
Επικοινωνία 9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10.0 (αντί 8.0 που της είχα βάλει τη 1η φορά, γιατί μπορεί να μιλάει ακόμα αλλά με μέτρο, όσο δηλ. χρειάστηκα για να πάρω τις ανάσες μου, ενώ όταν ξεκινάει το παιχνίδι, το ζούσε και η ίδια εξίσου με μένα)
Σχέση απόδοσης/τιμής 8.0 (αν και οι τιμές της εκλογικεύτηκαν κατά τι, σε σχέση με το προηγούμενο τουρ της, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να χαμηλώσουν ακόμα κάπως)
Και επειδή οι βαθμολογίες όντως δεν δίνουν την ολοκληρωμένη εικόνα μιας συνάντησης, όσον αφορά το κείμενο της κριτικής μου () που αυτό είναι ο καθρέφτης μιας συνάντησης, απλά θα πω ότι τα καλά της γίνανε καλύτερα και τα στραβά της απλά δεν υπήρχανε. Αλλά περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Και για να μη πάει ο νους σου σε λάθος μονοπάτια, περί τζάμπα συναντήσεων εννοώ, θα σου πω, κι αν θες το πιστεύεις, ότι και πλήρωσα και θα ξαναπληρώσω όποτε τη συναντήσω. Αλλά, αν τη 1η φορά ένιωθα ότι με τα λεφτά που ξόδεψα μπορούσα να είχα πάρει λίγο παραπάνω, όπως γράφω και στη κριτική μου, στη 2η συνάντηση έφυγα ειλικρινά με το χαμόγελο στα χείλη: Χαλάλι της δηλ. τα λεφτά που είχα ξοδέψει για πάρτη της.
Και να σου πω και κάτι ακόμα, τώρα που το σκέφτομαι: Καλύτερα να υπάρχουν και ορισμένες αντίθετες φωνές από τη δική μου, σαν τη δική σου δηλ., ώστε: 1) να μην παίρνουν τα μυαλά του κάθε ατζέντη αέρα και μας κοπανάει στο σταυρό, αλλά αντίθετα να μετριάζει τις χρεώσεις του, και 2) να υπάρχει περιθώριο αυτοί που τις γουστάρουνε (εννοώ και τη Paris) να τις χαίρονται ξεκούραστες και με άνεση χρονική.
Φιλικά επίσης,
Kon.air

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom