Αυστηρά για MILF…άκηδες, Δευτέρα 24 Μάι 2010, στις 01:31
Γράφτηκε από τον FANTOM12 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 10 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο) 5.0
Εμφάνιση (σώμα) 5.0
Γενική συμπεριφορά 8.0
Επικοινωνία 6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 5.0
Γιατρέ θα σε «διορθώνω» από δω και πέρα απλά όπως τα θες, χωρίς έκθεση ιδεών.
Έχει κάνα 2μηνο που την είδα γιατί είχαν γραφτεί καλά για το service και ήμουν στο ξενοδοχείο που ξέρω ότι αράζει με την φίλη της - και «φίλη» μου - Margo.
(Καλά που δεν ήξερε ότι ήμουν δίπλα θα περνούσε από τον τοίχο να με φάει)
Υποδοχή με φόρεμα και ψηλοτάκουνα και κατευθείαν σε παίρνει στα φιλιά σε στυλ Margo.
Ντυμένη δείχνει να κρατιέται γιατί είναι αδύνατη χωρίς περιττά κιλά σε κανένα σημείο του σώματος και το εφαρμοστό φόρεμα την κολάκευε.
Ψηλή είναι μόνο με τα τακούνια, είναι κοντά στο 1,65.
Είναι όπως ακριβώς στις πρώτες φωτογραφίες με τα μαλλιά σαν συρματόπλεγμα.
Το θέμα είναι ότι είναι 40αρα και όταν είναι γυμνή φαίνονται τα χρόνια.
Έχει χάσει κιλά και το δέρμα είναι ζαρωμένο, υπάρχει μια γενική χαλάρωση, ακόμα και το καλό στήθος που έγραφαν κάποτε «συναγωνιστές» έχει ξεφουσκώσει.
Ήταν περιποιημένη παντού και στο εφηβαίο είχε μια μεγαλούτσικη τουφίτσα που είναι σπάνια πια, όλες είναι σχεδόν γουλί.
Με λίγα λόγια είναι ο ορισμός του MILF για τους fan.
Από την Margo πρέπει να έχει πάρει και μαθήματα για την χρήση της γλώσσας που την δουλεύει πολύ καλά, βαθιά μέσα στο στόμα και σε όλο το σώμα πριν γλύψει τα αρχιδόμπαλα για ζέσταμα πριν την πίπα, η οποία είναι αρκετά καλή και σχετικά βαθιά.
Στο sex πήρε πολλές πρωτοβουλίες, ξέρει να κάνει «παιχνίδι», στήνεται ωραία και
αντέχει και δυνατό σφυροκόπημα.
Τα αγγλικά της είναι μέτρια οπότε όλη την ώρα την αναλώσαμε στο κρεβάτι.
Σε γενικές γραμμές το service είναι καλό και όποιος γουστάρει και δίνει 250€ για τέτοιες ηλικίες δεν θα φύγει απογοητευμένος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης: 24.03.2010
Διάρκεια συνάντησης: 1 ώρα
hahahahahaha
I know now who are you fantom 12.There is only one man visited Diana for 1h today 24may.I hear your voice on phone when you came to Diana.Pity,i was very busy today and even dont have time to leave my room for breakfast or lunch or dinner and cannt meet you in wall otherwise i would "eat "you for sure!
Is it your normal style to came to girl-ask her to undress that you can check her body and after to leave?
Yes,Diana jump on you with a lot of kisses and after your request to see her nacked body(so you can write plenty details on review)she put clothes out ,but when she asked money-you left!!!
Bravo!!!!Good way to see girls and create review after that!!!!
Look Guys-you can use this innovation.Money keeps save ,but you can see girls and even kiss and touch them.
I willnot be much surprised if your next review will be about Alexa whom you visited 5 min after Diana and asked her to undress and dance striptease!But she say Fuck you!So,i think review will not be very friendly....
Bravo!!!!!!!!!!!!!!
Margo