Κύριοι, ακολουθεί κριτική για Victoria (
) με την οποία και είχα κανονίσει 2ωρο date χθες. Ας πώ από την αρχή ότι παρόλο που είμαι super happy από την εμπειρία θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται...
Εμφάνιση: Ήδη οι περισσότεροι ξέρετε ότι δεν πρόκειται να συναντήστε το κλασσικό 20+ Σλαβικό πορνίδιο. Η Βικτώρια είναι γύρω στα 40 (αυτή λέει 37) μικροκαμωμένη αλλά με καλό σκαρί και σφιχτό κορμί για την ηλικία της. Επιλπέον έχει πάρει 2-3 κιλά σε σχέση με τις φωτός του site, οπότε (α) το στήθος της είναι τώρα γύρω στο 2,5 αρι με πολύ σωστή ρόγα και (β) έχει μερικά έξτρα πιασίματα στον κώλο το οποίο για μένα είναι +. Με υποδέχθηκε άψογα ντυμένη με σέξυ λέοπαρ τοπ και μίνι και fishnet κάλτσες οι οποίες σε συνδυασμό με τα εξίσου έκφυλα λεοπάρ ξώφτερνα με τακούνια χτύπησαν ευαίσθητες χορδές. Έξτρα πόντους από μένα επίσης και για ότι κατα τη διάρκεια του αγώνα δεν έβγαλε την εξάρτηση (stockings και πατούμενα)
Προσπαθώντας να κάνω αντικειμενική κριτική θα έδινα ένα 6/10 (κυρίως λόγω ηλικίας).
Συμπεριφορά: Ότι της λείπει από εμφάνιση το αναπληρώνει με το παραπάνω με attitude. Σε φωνάζει με το όνομά σου πρωτού συστηθείς και γενικά σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Επιπλέον, το κορίτσι γουστάρει να γαμιέται, το λέει και το δείχνει. Ειδικά αν είσαι λίγο μπάνικος και δημιουργηθεί σωστή χημεία στην αρχή δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί.... Όλο χάδια, φιλάκια, πιασίματα, the works... Πραγματικά σε κάνει να πιστεψεις ότι είσαι με την καινούργια σου γκόμενα η οποία είναι και σούπερ καψούρα μαζί σου... Τα αγγλικά της αρκετά καλά. Είναι ομιλιτική (για τα μικρότερα dates ίσως θα πρέπει να της το κόψετε κάπου γιατί καμιά φορά πιάνει την πάρλα - όχι σκόπιμα πιστεύω) και κυρίως, έχει άποψη για πολλά πράγματα και δε λέει ασταμάτητα μαλακίες όπως συνηθίζουν κάποιες γνωστές και μη εξαιρετέες φίλες μας... Εδώ 10/10 ασυζητητί.
Services: Ξεκινώντας πρέπει να πώ ότι δεν κάνει anal. .... Συνεχίζοντας με όσους δεν ξενερώσαν και πήγαν στο επόμενο ποστ, μάθετε ότι οοοολα τα άλλα ειναι απλά τέλεια (μιλάω για κανονικό σεξ - δεν δοκίμασα να ρωτήσω για s&m, watersports κλπ.)... Ξεκινάει με μικρά γλωσσόφιλα τα οποία κατά τη διάρκεια μετατρέπονται σε dfk. Συμμετοχή άψογή. Ούτε θεατρικές υπερβολές, όυτε ψόφια πράγματα. Just right. Όλες οι στάσεις παίζουν εντός και εκτός κρεβατιού ανάλογα τα κέφια... Τώρα: ειδική μνεία πρέπει να γίνει για την πίπα και γενικότερα την χρήση της γλώσσας... Είμαι 30+ με αρκετή εμπειρία στο χώρο ειδικά σε μέση ανατολή - πέρα από τις κανονικές γκόμενες... Μάγκες, τέτοια πίπα ΔΕΝ έχω ματαξαναδεί.
(Δεν μπορώ να φανταστώ τί παραπάνω μπορεί να κάνει αυτή η ρουμάνα που έρχεται και όλοι την εκθειάζουνε, αλλά αν κάποιος μου πει υπευθυνα ότι είναι καλύτερη τότε τι να πω
...) Λοιπόν όλα πάιζουν: owo, to completion, rimming
cim, swallowing. Και όλα με τρομερό skill. Το κορίτσι όταν έχυνα σε άλλη στάση μου έβγαζε την καπότα και τον καθάριζε με το στόμα της... Και φυσικά ούτε σταγόνα έξω, έτσι? Όλα μέσα
8/10 (λόγω μή anal - θα ήταν 10 αν έδινε την γαμάτη πατούρα της)
Overall experience: Εδώ ξεκινάω με τον βαθμό:
10/10 και εξηγούμαι: Με την Βικτώρια είχαμε πολύ καλή χημεία από την άρχή. Το κορίτσι έχει μεγάλη εμπειρία και άποψη για πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Έχει ταξιδέψει πάρα πολύ (όχι μόνο για CTs) είναι μεικτής καταγωγής (το russian που λέει στο site είναι μούφα) και γενικά έχει πράγματα να πεί... .... Σε κάποια φάση, και αφού έιχαμε ξεσκιστεί, αραγμένοι στο κρεβάτι μιλάγαμε και ψιλοχαμουρευόμασταν, συνειδητοποιοώ ότι δεν έχω ιδέα τι ώρα είναι... Τη ρωτάω, κοιτάει, 45 min ΜΕΤΑ το τέλος του date! Ούτε που είχα πάρει χαμπάρι... Μην τα πολυλογώ άλλο, αφού δεν είχε άλλον μετά, σηκώνεται, βάφεται, ντύνεται (ευπρεπώς αυτη τη φορά ;) ) την παίρνω και βγαίνουμε Σκουφά για ποτά... Συνολική διάρκεια date (μαζί με τα drinks) λίγο κάτω από 5ωρο - αντί για 2... Είναι να μην βάλω το 10αρι μετά ????
ΥΓ: Κάπου, κάποιος ρωτάει για το ιδανικό CT για πρωτάρη. Μάγκα, ειδικά αν είσαι πιτσιρίκας, η Βικτώρια είναι καλή περίπτωση. Δεν είναι όυτε καράμουνο να χύνεις μόλις της βλέπεις, ούτε κάνα μαλακισμένο να σε κομπλάρει... Έχει υπομονή, σωστό attitude και (αν εξαιρέσεις το anal) θα δεις το Χριστό φαντάρο!!!!
EDIT andreoug Για την οικονομία του χώρου, προσθετικά στην πληρέστατη κριτική, watersports κανει η Victoria χωρίς xtra χρέωση σύμφωνα με το γραφείο...
'Viktoria provides a Golden shower as an active (she pisses). Her fee for 1 hour is 200 euro and she is available for outcall but that would be for a minimum of 2 hours and her fee would be 350 euro.'