Baby jepeto Gregoo
Μόλις επέστρεψα από julia. Για άλλη μία φορά στάθηκα τυχερός και ταίριαξε η χημεία μου με κοπέλα.
Ανοίγει η πόρτα παιδιά και βλέπω μία στο ύψος μου 1,84 θεομ... με κάτι μάτια (όπως φωτό) μπροστά μου.
Αρκετά φιλική με καλή γνώση αγγλικών μου προσφέρει νερό να μην λιποθυμήσω. Αποφασίζω να μην χάσω χρόνο γιατί η μία ώρα δεν θα μου φτάσει. Μπαίνω βουρ για ντουζάκι και βγαίνω έξω ελπίζοντας να μην χαλάσει η εικόνα που είχα.
Παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά η κοπέλα έδειχνε ότι πράγματι της άρεσε αυτό που έκανε. Δεν νομίζω να προσποιήθηκε και τις τρεις φορές που έχυσε γιατί η καρδιά της πήγαινε να σπάσει. Ήτανε σαν να είχες μία γκόμενα δίπλα σου που πριν κάποιες ώρες είχες καμακώσει και την έριξες στο κρεβάτι.
Να γίνω και λίγο πιο αναλυτικός γιατί μερικοί το απαιτούν. Καταρχάς (γούστα είναι αυτά) εγώ όταν βλέπω τέτοια παιδιά ρίχνω πινέλο μέχρι να χύσει όπως και έγινε παίδες και μάλιστα με τρομερή συμμετοχή της με χέρια ώστε να με κάνει να μην σταματάω.
Στην συνέχει ευλαβικά ήθελε να με ευχαριστήσει και εκείνη κάνοντας μια τέλεια πίπα γλύφοντας ότι έβρισκε εκεί κοντά. Για να μην προλάβω να χύσω αφού θα είχαμε στο δεύτερο γύρο ξανά πίπα μου φόρεσε μανδύα και την πήρα ως εξής.
1. Την έβαλα να κάτσει πάνω μου και παιδιά σας λεω ότι η γκόμενα δεν παίζεται. Δεν ξέρω πόσες CT έχετε πάρει και όταν κάθονται πάνω σας να σας φιλάνε γιατί γουστάρουνε.
2. Μετά παιδία αποφάσισα να της αποδείξω ότι το Havy που με αποκάλεσε στην αρχή θα έπιανε τόπο και έγειρα στην άκρη του κρεβατιού και την πήρα για 3 λεπτά στα όρθια όπου και έχυσε για δεύτερη φορά.
3. Είπα και εγώ να μην καθυστερώ άλλο και την γύρισα και το φέρμαρα από πίσω κρατώντας τα χέρια της.
Στα τέσσερα παιδιά δεν ξέρω αν γίνεται λόγο ύψους . Προσπαθήστε μόνο όρθιο από πίσω.
Αφού τα είδα όλα δίνω φιλάκι και πάω για μπάνιο για να ετοιμαστώ για δεύτερο γύρο. Εκεί παιδιά έκανα αυτό που σκέφτηκα ότι ήθελα να κάνω μόλις την είδα. Αφού μου τον έγλειψε πάλι την έβαλα να κάτσει πάνω στο πρόσωπό μου και της έγλειφα την κλειτορίδα μέχρι να χύσει. Τα είδα όλα παιδιά τελείωσε φωνάζοντας λιγάκι και μετά αγόγγυστα γιατί κοίταξε και το ρολόι στήθηκε και πήρε πίπα κοιτάζοντας με με τα υπέροχα μάτια της και γλύφοντας παντού και τρίβοντας παντού. Κρίμα παιδιά που φεύγει.
Gregoo δεν ξέρω τα γούστα σου άλλα αν θες μια κοπέλα να είναι σαν μία γκόμενα σου και να μην έρχεται μόνο για να μαμηθεί θα περάσεις πολύ καλά. Ελπίζω να βοήθησα.