FANTOM12
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 335
- Like
- 5.466
- Πόντοι
- 23.305
Για την γνώμη μου μετριότητα
Θανκς μαν, ισως δοκιμασω την επομενη φορα. Μου την πλασαραν στην Πραγα και δεν δοκιμασα γιατι δεν ειχα ακουσει τα καλυτερα.
ευχαριστω για το ενδιαφερον επειδη εωσ τωρα το εχω κανει μονο με μυνιματα!!!δεν ειχα στειλει ε-μαιλ ξανα στον ζ!!!!απλα περιμενα να μου επιβεβαιωσει με ενα μυνημα στο κινητο το ραντεβου!!!!νομιζα οτι το εκανα αμεσωσ εκεινη την στιγμη!!!δηλαδη μετα απο ποσεσ μερεσ το κανει????εχο κλεισει ραντεβου σε 4 μερεσ!!!
ακου να δεισ πλακα!!!μπικα στο ε-μαιλ μου και ειδα απο ζ μυνιμα!!!!λεω ωραια!!!μου λεει οτι πρεπει να κλεισω την κοπελα μεσω προπληρωμενησ καρτασ!!τι μαλακιεσ ειναι αυτεσ??επειδη ειμαι νεοσ δεν με δεχοντε??εσενα σου εχει τυχει αυτο??
ακου να δεισ πλακα!!!μπικα στο ε-μαιλ μου και ειδα απο ζ μυνιμα!!!!λεω ωραια!!!μου λεει οτι πρεπει να κλεισω την κοπελα μεσω προπληρωμενησ καρτασ!!τι μαλακιεσ ειναι αυτεσ??επειδη ειμαι νεοσ δεν με δεχοντε??εσενα σου εχει τυχει αυτο??
Κατάλαβα......γράφεις εκθεσούλα πάλι!!!!! ;)Κάτσε στα αυγά σου Luc δεν κάνει για σένα
Κάτσε στα αυγά σου Luc δεν κάνει για σένα
Μέχρι τέλη 2009 λίγα ως κανένα πρακτορείο
δε σου έδινε καν τη δυνατότητα να πληρώσεις
μέσω κάρτας.Πάντως είχα ακούσει περιπτώσεις
που ζητούσαν τα λεφτά μπροστά,αλλά μόνο σε long
meetings και αν ήσουν νέος.Προσωπικά πάντως δε
μου έχει τύχει ποτέ και με κανένα.
Για αποφυγη! Σλοβακα με ωραιο προσωπο αλλα μεχρι εκει παει! Χοντρουλα με ΠΕΣΜΕΝΑ βυζια. Σερβις μετριο, αλλα καλη παρεα.
Εγω δεν θα ξαναδοκιμαζα με τιποτα!
prepaid καρτουλα και τα μυαλα στα καγκελαΔεν τα λες σωστα! Τα περισσοτερα μεγαλα γραφεια προτιμουν καρτα γιατι ετσι γνωριζουν ποιος εισαι. Ακομα και η Μιλα (SHI) παιρνει καρτα, και ο λογαριασμος που ερχεται ειναι "αγορα αντικες ".
Το καλυτερο γραφειο της Ευρωπης, μονο καρτα παιρνει!!
Θα σας ελεγα να το αποφευγετε γιατι ετσι φακελωνεστε.
prepaid καρτουλα και τα μυαλα στα καγκελα
εστειλε μυνημα οτι θα εμφανιστει!!!ειναι σοβαρο γραφειο απλα φοβατε τα ραντεβου που καποιοι δεν πανε!!!!!τωρα να τουσ πιστεψω???
ασχετη η απαντηση σουΚαι αν δεν εμφανηστει το μωρο τι θα κανεις? Η καρτουλα χρεωθηκε με την κρατηση.
ασχετη η απαντηση σου
το prepaid καρτουλα ειναι η λυση στο προβλημα του φακελωματος που ανεφερες
τι θα κανεις????