Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (2 μέλη και 72 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kακο δεν ειναι να γραφεις και αλλου Billy !!!
Και καλο τα ΡΜ να τα κρατας για την παρτη σου !!!

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
Καλα τα λέει ο Bily's. Ετσι γίνεται...οποιοι εχουν Internet από την δουλειά (πολλοί πιστεύω) και προσπαθούν να μπουν σε παρόμοια sites θα δούν ότι πολλές δ/νσεις είναι μπλοκαρισμένες (σε όποια εταιρεία εχει σοβαρό τμήμα Πληροφορικής...θέλω να πιστεύω), έτσι οι γνωστες επιζητούν άλλα μονοπάτια...

αλλά και ο Αντισθένης εχει λίγο δίκιο γιατί με τις κατευθυνόμενες κριτικές και τις fake φωτος εχει φοβηθεί το μάτι όλων!!

:)

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
όπου θέλει γράφει ο καθένας
γιατί να τα κρατάω για την πάρτη μου; επειδή ενοχλούν; ένας λογος παραπάνω να βγαινουν στη φορα.

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλα τα λέει ο Bily's. Ετσι γίνεται...οποιοι εχουν Internet από την δουλειά (πολλοί πιστεύω) και προσπαθούν να μπουν σε παρόμοια sites θα δούν ότι πολλές δ/νσεις είναι μπλοκαρισμένες (σε όποια εταιρεία εχει σοβαρό τμήμα Πληροφορικής...θέλω να πιστεύω), έτσι οι γνωστες επιζητούν άλλα μονοπάτια...

αλλά και ο Αντισθένης εχει λίγο δίκιο γιατί με τις κατευθυνόμενες κριτικές και τις fake φωτος εχει φοβηθεί το μάτι όλων!!

:)

φίλε flojo βγάλε την απάντηση που σου έστειλα όταν με ρώτησες σε πμ για την κάτριν γιατί θα τρελαθούμε τελείως εδώ πέρα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γιατί να τα κρατάω για την πάρτη μου; επειδή ενοχλούν; ένας λογος παραπάνω να βγαινουν στη φορα.
Φίλε μου εδώ είσαι λάθος!!!!
Για αυτό το λένε ΠΜ!!!!!
Αλλά ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία και νοοτροπία και αυτή τον χαρακτηρίζει!!!!

giorgio33

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1
ενω εμας το ατιμο δημοσιο και το συζευξις δε μας αφηνει να μπουμε καθολου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου εδώ είσαι λάθος!!!!
Για αυτό το λένε ΠΜ!!!!!
Αλλά ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία και νοοτροπία και αυτή τον χαρακτηρίζει!!!!
δεν είμαι καθόλου λάθος εάν σου έλεγα ότι κάποιοι ψαρεύουν να γράφουμε αλλού δεν θα με πίστευες ενώ τώρα...
τα πμ είναι για να μην σπαμάρεις μυστικές τοποθετήσεις και συνομωσίες καλό είναι να μην κρύβονται
κοίτα να δεις εάν βγάλει το πμ που έστειλα στον flojo πόσο θα φανεί εάν παίζει κάτι περίεργο με μένα και το συγκεκριμένο πρακτορείο
με ρώτησε εάν εχει πάρει 10 κιλά του είπα ότι δεν είναι έτσι και στο κάτω κάτω να πάει, να ζητήσει να είναι με εσώρουχα και εάν είναι φώκια να κάνει μεταβολή και να φύγει
τόσο απλά

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Το κωλαρακι θελουμε το γατακι miauwwww miauwwww !!!
Και να μην τις τραβατε στημενες τις γκομενες ,πιο ωραιες βγαινουν στο φυσικο τους !!!

Ωραίος Πρόεδρε! Διπλό ρόλο από σήμερα! Εκτός από συμβουλές για τις κοπέλες θα μας συμβουλεύεις και πως να της φωτογραφίζουμε διότι εγώ για να σου είμαι ειλικρινής όσες έχω τραβήξει μάπα είναι! Γαμημένο φως...   :2funny:

FLOJO

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
1
φίλε flojo βγάλε την απάντηση που σου έστειλα όταν με ρώτησες σε πμ για την κάτριν γιατί θα τρελαθούμε τελείως εδώ πέρα
Εδω είσαι
"φιλαρα επειδή εδω μεσα δεν ξερω τι παιζει τελικα εγώ θα σου πω οτι πέρασα ζάχαρη και το κοριτσι δεν έχει παρει σε καμια περιπτωση 10 κιλα
αλλα και έτσι να ειναι όταν μπεις κόψε την εάν σου αρέσει ζήτα να σε περιμένει με τα κυλοτάκια της για να δεις αμεσως το κορμι και εαν σου κανει παχουλη μεταβολή και φύγε
δεν μπορω να σου πω τιποτα άλλο "

:)αλλα και οι φωτος που έβαλες πιστευω ότι είναι διαφωτιστικές και αντικειμενικές...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν νομιζω οτι ενοχλουν που και να ενοχλουν στα  @@ μου !!
Απλα οπως ειπε ο Geopa εχω αλλη φιλοσοφια !!!
Θυμησεμου να μην σου στελνω ΡΜ !!! :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κατσε να βαλω και λιγο χοντρουλα να της σκιζουν το πατουρι να ανοιξει το ματι μας !!! :2funny: :2funny:

21876_103093196380669_100000399687045_78212_7709712_n.jpg

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Με αγρίεψες......την ώρα που έτρωγα!!!!!
Πωπω....ξέρασα ρε πούστη μου!!!!!
Αυτό πρέπει να το βάλουν ακατάλληλο για τα ακατάλληλα!!!!!
Ο θεός να βοηθήσει τους συναγωνιστές που θα πάνε!!!!! :priest:
Έχω δακρύσει από συμπόνοια!!!! :'( :'(

billyrisky

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομιζω οτι ενοχλουν που και να ενοχλουν στα  @@ μου !!
Απλα οπως ειπε ο Geopa εχω αλλη φιλοσοφια !!!
Θυμησεμου να μην σου στελνω ΡΜ !!! :grin: :grin: :grin:
εντάξει δεν ενοχλούν αλλά το σχετικό ποστάρισμά μου σβήστηκε που να ενοχλούσε κιόλας
Και οι κριτικές από ότι κατάλαβα δεν θα ανεβούν ποτέ δεν βαριέσαι θα τις βάζουμε εδώ
μην μου στείλεις πμ και εσύ δεν πειράζει I will survive

m1k3pb

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Αληθεια ο m1k3pb που ειδε οτι ο κωλος της ειναι μεγαλος?Και οτι ειναι χοντρη???Μηπως φοραει μεγενθυτικους φακους?

όποιος έχει μάτια βλέπει - η σύγκριση που έκανα ήταν ανάμεσα στις φωτος κ στη πραγματικότητα !
σε λίγο θα μας πεις ότι έχει κ μικρό κώλο... :2funny:

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Eπεσε κλασιμο φαινεται...Καποια γειωσε καποιον με κινητο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνηθισμενη τακτικη με κλανεις σε κραζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

katsikolagnos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντως τα μελη σε μαυρισαν για την κριτικη δεν ηταν κ τοσο αξιοπιστη ;) ;) ;) ;) ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom