billyrisky
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
επέμεινε θα τρέξει, αυτό βγάζει όταν μπουκώνει και τώρα από τον ίδιο γράφω να το επιβεβαιώσει ο διαχειριστής η IP φαίνεται στα μηνυματα
επέμεινε θα τρέξει, αυτό βγάζει όταν μπουκώνει και τώρα από τον ίδιο γράφω να το επιβεβαιώσει ο διαχειριστής η IP φαίνεται στα μηνυματα
Οδηγάρα εγώ μπήκα κατευθείαν!!!
Καλα τα λέει ο Bily's. Ετσι γίνεται...οποιοι εχουν Internet από την δουλειά (πολλοί πιστεύω) και προσπαθούν να μπουν σε παρόμοια sites θα δούν ότι πολλές δ/νσεις είναι μπλοκαρισμένες (σε όποια εταιρεία εχει σοβαρό τμήμα Πληροφορικής...θέλω να πιστεύω), έτσι οι γνωστες επιζητούν άλλα μονοπάτια...
αλλά και ο Αντισθένης εχει λίγο δίκιο γιατί με τις κατευθυνόμενες κριτικές και τις fake φωτος εχει φοβηθεί το μάτι όλων!!
Φίλε μου εδώ είσαι λάθος!!!!όπου θέλει γράφει ο καθένας
γιατί να τα κρατάω για την πάρτη μου; επειδή ενοχλούν; ένας λογος παραπάνω να βγαινουν στη φορα.
δεν είμαι καθόλου λάθος εάν σου έλεγα ότι κάποιοι ψαρεύουν να γράφουμε αλλού δεν θα με πίστευες ενώ τώρα...Φίλε μου εδώ είσαι λάθος!!!!
Για αυτό το λένε ΠΜ!!!!!
Αλλά ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία και νοοτροπία και αυτή τον χαρακτηρίζει!!!!
Το κωλαρακι θελουμε το γατακι miauwwww miauwwww !!!
Και να μην τις τραβατε στημενες τις γκομενες ,πιο ωραιες βγαινουν στο φυσικο τους !!!
Εδω είσαιφίλε flojo βγάλε την απάντηση που σου έστειλα όταν με ρώτησες σε πμ για την κάτριν γιατί θα τρελαθούμε τελείως εδώ πέρα
Δεν νομιζω οτι ενοχλουν που και να ενοχλουν στα @@ μου !!όπου θέλει γράφει ο καθένας
γιατί να τα κρατάω για την πάρτη μου; επειδή ενοχλούν; ένας λογος παραπάνω να βγαινουν στη φορα.
εντάξει δεν ενοχλούν αλλά το σχετικό ποστάρισμά μου σβήστηκε που να ενοχλούσε κιόλαςΔεν νομιζω οτι ενοχλουν που και να ενοχλουν στα @@ μου !!
Απλα οπως ειπε ο Geopa εχω αλλη φιλοσοφια !!!
Θυμησεμου να μην σου στελνω ΡΜ !!!
Κατσε να βαλω και λιγο χοντρουλα να της σκιζουν το πατουρι να ανοιξει το ματι μας !!!
Αληθεια ο m1k3pb που ειδε οτι ο κωλος της ειναι μεγαλος?Και οτι ειναι χοντρη???Μηπως φοραει μεγενθυτικους φακους?