You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Εβαλα χθες θετική κριτική για Ελίτ Εμιλυ αλλά φαίνεται δεν άρεσε σε κάποιους.
Εντάξει, δεν ήταν η "πολιτικώς ορθή" κριτική καθώς υπάρχουν ήδη πολλές τέτοιες,αλλά το πνεύμα μου ήταν να προτείνω το "σίγουρο" σε Νέους παίκτες. Σίγουρα πάντως υπάρχει κόσμος που τρώει ψωμί απ' τα πειράματα...
Καλή φώτιση για όλους μας...ένεκα της ημέρας
αλλος κλαψομουνιαζει γιατι δεν βαζουν τις αρνητικες κριτικες & αλλος γιατι δεν βαζουν τις θετικες..
πατε καλα ρε???
1..λες οι συναθλητες να διαμορφωσουν τωρα αποψη για την εμιλυ???
2..αν καποιοι απο τους ιδιοκτητες ηθελαν να την θαψουν,ποσο δυσκολο θα τους ηταν???
3..ποιος σου απαγορεψε να γραψεις οτιδηποτε εδω ή στο θρεντ της εμιλυ???
κοψτε το τσιμεντο,δεν φτανει για ολους..
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Aπότι φαίνεται εσύ διαβάζεις μόνο την πρώτη γραμμή... Δεν πιστεύω να "μυγιάστηκες";ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αλλος κλαψομουνιαζει γιατι δεν βαζουν τις αρνητικες κριτικες & αλλος γιατι δεν βαζουν τις θετικες..
πατε καλα ρε???
1..λες οι συναθλητες να διαμορφωσουν τωρα αποψη για την εμιλυ???
2..αν καποιοι απο τους ιδιοκτητες ηθελαν να την θαψουν,ποσο δυσκολο θα τους ηταν???
3..ποιος σου απαγορεψε να γραψεις οτιδηποτε εδω ή στο θρεντ της εμιλυ???
κοψτε το τσιμεντο,δεν φτανει για ολους..
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
συμφωνω... καποιοι εδω ξερουν και ισχυριζονται το αντιθετο...Απ'ό,τι φαίνεται υπάρχει λογοκρισία στο site...
Επισκέπτης
ρε σαλτα γαμηθειτε πρωϊνιατικα μαλακιστηρια..
Υ.Γ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
στον ΤΙΜΩΡΟΣ να πατε & να του πειτε οτι σας εστειλα εγω..
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Γειά σου ρε μάγκα του Ιντερνετρε σαλτα γαμηθειτε πρωϊνιατικα μαλακιστηρια..
Γιατί χαλιέσαι δε μας είπες...
Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..Γειά σου ρε μάγκα του Ιντερνετ
Γιατί χαλιέσαι δε μας είπες...
χαλιεμαι???
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψε παρακατω κοπελλα μου,μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Tι έγινε;... Από πλέζουρας... Πλερέζας?κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε..
χαλιεμαι???
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
κλαψε παρακατω κοπελλα μου,μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
δεν βλέπω την αλεξάνδρα να μας έρχεται τελικά
Μην εισαστε απαισιοδοξοι! Λιγο υπομονη, και αν δεν ερθει,...........βουρ Παρισι
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
συμφωνω... καποιοι εδω ξερουν και ισχυριζονται το αντιθετο...
Μην λετε οτι θελετε! Αν καθυστερηση η κριτικη για μια δυο μερες δεν σημαινει λογοκρισια. Εχουν μπει πολυ καλες και πολυ αρνητικες κριτικες στο σιτε. Αφηστε την γκρινια πρωτοχρονιατικα!
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
τεσσερις φορες εγραψα κριτικη για μια γυναικα και δεν δημοσιευτηκε... αυτο πως σου φαινεται...ειτε αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι...πριν τις γιορτες αυτοΜην λετε οτι θελετε! Αν καθυστερηση η κριτικη για μια δυο μερες δεν σημαινει λογοκρισια. Εχουν μπει πολυ καλες και πολυ αρνητικες κριτικες στο σιτε. Αφηστε την γκρινια πρωτοχρονιατικα!
bourdelos
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 175
- Πόντοι
- 4.445
καλη χρονια ... παντα τετοιακαλη χρονια με υγεια και πολυ πολυ αγαπη( )!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
τεσσερις φορες εγραψα κριτικη για μια γυναικα και δεν δημοσιευτηκε... αυτο πως σου φαινεται...ειτε αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι...πριν τις γιορτες αυτο
Αν εισαι σιγουρος οτι δεν εκανες κανενα λαθος στην αποστολη, στειλε μηνημα στον Αντισθενη να μαθεις τι γινεται!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Μακάρι νά 'ναι έτσι... Ποιός είπε τ' αντίθετο; Πάμε γι' άλλαΜην λετε οτι θελετε! Αν καθυστερηση η κριτικη για μια δυο μερες δεν σημαινει λογοκρισια. Εχουν μπει πολυ καλες και πολυ αρνητικες κριτικες στο σιτε. Αφηστε την γκρινια πρωτοχρονιατικα!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Μια γενικη ερωτηση για τους παιχτες. Αυτη η Γκαμπι δεν μοιζει με την Λινδα που εφυγε, η ειναι η ιδια με αλλο ονομα?
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δίκαια παραπλανήθηκες από το ντεκόρ στις φωτό. Είναι απλά κολλητές. Γιά Gabi /Geisha έγραψα (για τη Λίντα όπως έχω ξαναπεί ούτε τζάμπα)Μια γενικη ερωτηση για τους παιχτες. Αυτη η Γκαμπι δεν μοιζει με την Λινδα που εφυγε, η ειναι η ιδια με αλλο ονομα?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Δίκαια παραπλανήθηκες από το ντεκόρ στις φωτό. Είναι απλά κολλητές. Γιά Gabi /Geisha έγραψα (για τη Λίντα όπως έχω ξαναπεί ούτε τζάμπα)
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.909
- Πόντοι
- 9.275
Είναι όντως κολλητές, και κάποιοι έχουν εδώ μέσα πει ότι μπορεί να είναι και ζευγάρι (???).Μια γενικη ερωτηση για τους παιχτες. Αυτη η Γκαμπι δεν μοιζει με την Λινδα που εφυγε, η ειναι η ιδια με αλλο ονομα?
Η Gabi έκανε σουξέ τον Νοέμβριο, τότε που η Linda έχαφτε μύγες...
Τις γιορτές οι ρόλοι αντιστράφησαν και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό...
Η γνώμη του συναγωνιστή wings μου είναι σεβαστή, αλλά προφανώς έχουμε διαφορετικά γούστα.
Την Gabi δεν την γνώρισα, αλλά η Linda και εμφανισιακά καλή είναι (όχι κάτι το ξεχωριστό πάντως) και από υπηρεσίες πάρα πολύ καλή είναι, απλά η κατάχρηση στο πρόγραμμά της ήταν τελικά σε βάρος των πελατών...
Ειλικρινά πιστεύω ότι πιο επιτυχημένο οικονομικά tour από αυτό της Linda αυτές τις γιορτές δεν θα έχει υπάρξει μέχρι σήμερα στην Αθήνα (λόγω διάρκειας και full book). Και το λέω γιατί αρκετοί φίλοι προσπάθησαν να κλείσουν και είχαν πολλά προβλήματα λόγω υπερβολικής ζήτησης.
Για μια ακόμα φορά να πω πως το (κοινό) πρακτορείο των κοριτσιών είναι από τα πιο αναξιόπιστα, μαλλιά κουβάρια τα ραντεβού για πολλούς από εμάς. Θα πρέπει να εισπράξανε (εκτός από τα περισσότερα χρήματα) και τις πιο πολλές βρισιές των εορτών...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K