tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μην βαριεσαι γυρνα καμμια σελιδα πισω !!!φιλε tresurert τι γινετε με αυτη οποιος ξερει κατι να πει! φενεται θανατος
Μην βαριεσαι γυρνα καμμια σελιδα πισω !!!φιλε tresurert τι γινετε με αυτη οποιος ξερει κατι να πει! φενεται θανατος
ποτε δεν εχω γραψει κανενα.....σου περασε απο το μυαλο μηπως δεν μου ηρθε το πμ;
Παιδιά γεια σας.
Τις δυο αυτες κοπελες τις εχει δοκιμασει κανεις; Εχουν καλες κριτικες η΄θα το κλαιμε το 200ευρω; Για ποιο πρακτορειο δουλευουν;
Προσοχή το πρακτορείο ειναι αναξιόπιστο,παίζει πολύ μαιμού φωτογραφία!Παιδιά γεια σας.
Τις δυο αυτες κοπελες τις εχει δοκιμασει κανεις; Εχουν καλες κριτικες η΄θα το κλαιμε το 200ευρω; Για ποιο πρακτορειο δουλευουν;
πήγα με τα ματάκια μου και το είδα απο κοντά έχουνε δίκιο οι προλαλησαντεσ!Παιδιά γεια σας.
Που να εβλεπες και τις αλλες !!!
To 1,71 του site είναι 1,55?Απλα ημουνα τυχερος και τις βρηκα ολες μαζι γιατι μολις ειχα περασει απο την Tiffany του Ρωσσου αντζεντη στον 5ο οροφο και με το που την ειδα την εκανα λογο καμμιας σχεσης με τις φωτο και χαμηλου κεντρου βαρους 1,55 με το ζορι ,οποτε ανεβηκα τρεις οροφους και βρηκα το κουαρτετο !!
τις ιδιες μαλακιες κανουμε τρεζ... και γω δυο φορες... μια στο 5ο οροφο της Παρις και μια στον 3ο της πλατειας...γιατι μολις ειχα περασει απο την Tiffany του Ρωσσου αντζεντη στον 5ο οροφο και με το που την ειδα την εκανα λογο καμμιας σχεσης με τις φωτο και χαμηλου κεντρου βαρους 1,55 με το ζορι....
Etsi !!!τις ιδιες μαλακιες κανουμε τρεζ... και γω δυο φορες... μια στο 5ο οροφο της Παρις και μια στον 3ο της πλατειας...
Μιλενκα πασπαρτου για Τιφφανυ... και τις δυο φορες τρεχοντας εφυγα... στον 8ο λοιπον εχει γιαφκα?
αφου δεν εφεραν τον καρεμπε,παλι καλα..Μάγκες στο φέρνουν την Sklenarikova ως Vlady.
Τρέχω να προλάβω