Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (0 μέλη και 73 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Συνάντηση με Q_Margo (εσκορτνιους) εχτές, πήρα δίωρο-400 ευρώ. Αμακιγιάριστη δεν είναι η γκομενάρα που φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι πραγματικές, αλλά η αμφάνιση παραμένει καλή χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μέτριο ανάστημα, αδυνατούλα, μακριά μαλλιά, μέση δαχτυλίδι. Πίπα χωρίς χέρια αλλά όχι βαθιά, τρυπούλες στενές όμως δέχεται τα πάντα...ευχαριστήθηκα άναλ.
Ευγενική, δεν λέει όχι σε τίποτα, περιποιητική. Μετά από 3 καταθέσεις μασαζάκι για χαλάρωμα. Μειονέκτημα μεγάλο το ότι δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Αγγλικά. Καλά πέρασα, δεν τρελάθηκα, την συστήνω αλλά με επιφυλάξεις.

Θενκς φίλε! Ψιλοψηνόμουνα γιατί κάτι μου έβγαζε στις φωτο της αλλά όπως τα λες τελικά δε θα πάρω. Θα προτιμήσω τα σίγουρα...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Λοιπόν για να γράψω κάτι ακόμα και να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα!!!

Δεν έχουν όλοι τα φράγκα να προσπερνάνε έτσι τέτοιου είδους καταστάσεις!!!

Δεν είμαι ηθικολόγος...γαμιάς είμαι και δεν μου αρέσει να με ΓΑΜΑΝΕ!!!!!...εγώ πληρώνω...ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ!!!!!
Και δεν κάνω ρούπι πίσω στις πουστιές!!!
Το μουνί το γαμάνε πολλοί...το μυαλό όμως?....
σοφο και στοχευμενο!!! όμως προβλεπω πολεμο ανακοινωσεων η και χλευασμο !!!
όσο δεν υπάρχει σοβαρος ανταγώνισμος μεταξυ των agency, και οι παιχτες θα μπορουν να  ψωνιζουν αλλου την ίδια ποιότητα με μικρότερο ή ίδιο κόστος δεν θα εκλειψουν οι πουστιες
κατά την γνώμη μου!(βασικη θεωρία αναμονής... μια που πιο πριν έμαθα και τους νόμους της αγορας :2funny: για περισσοτερα να ρωτησετε...την Τoyota εγώ τα ξέχασα :2funny:)

εσύ έριξες Μαυρο! πόσοι παρακαλάνε απλά να τους απαντήσουν στο sms?
Μαυρο και απο μένα στο αλλό γιατι τόσο καιρο μας φαίρνει τα 2α τα 3α και τα  4α
και τωρα που έχει Karina & Daisy μας ξεχασαν εδώ πάνω.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλο Μηνα Παιχτες !!! ;)

img9802.jpg

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Λοιπόν για να γράψω κάτι ακόμα και να καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα!!!
Εδώ  θα δείτε ότι κάνει άναλ με 60 γιούρια...προσέξτε, τα εξτρά τα τιμολογεί και ξέρεις!!!
Θέλω από τους συναγωνιστές που την "πήραν" να μας ενημερώσουν αν έδινε άναλ!!!!
Και αν βγει έστω και ένας και πει ναι...πάω πάσο!!!!
Το καταλαβαίνεις τι θέλω να πω Tipos?
Εδώ έχουμε άλλη κορασίδα....που προέρχεται από Ρωσσία μεριά πάλι!!!
Εδώ είμαι μάγκες να με επαναφέρεται στην "τάξη"!!!!
Αν έστω και ένας πήρε το οκ από τον μάνατζερ της Στέλλας για άναλ....το έχει τιμολογήσει κύριοι, άρα...
Δεν έχουν όλοι τα φράγκα να προσπερνάνε έτσι τέτοιου είδους καταστάσεις!!!
Δεν είμαι ηθικολόγος...γαμιάς είμαι και δεν μου αρέσει να με ΓΑΜΑΝΕ!!!!!...εγώ πληρώνω...ΕΓΩ ΓΑΜΑΩ!!!!!
Και δεν κάνω ρούπι πίσω στις πουστιές!!!
Το μουνί το γαμάνε πολλοί...το μυαλό όμως?....
Αγαπητέ,σ' αυτή την ιστορία είμαστε ακριβοί στο πίτουρο & φτηνοί στο στάρι... Και φυσικά το πήραν χαμπάρι τα τσεχο-ουγγρικά κοράκια και μας μαδάνε. Και φυσικά δεν εννοώ τα κορίτσια. Αυτές τουλάχιστον ιδρώνουν.
Κανείς δε λέει τίποτα για τη γενικευμένη αύξηση του ζούζουνα στο 2-ωρο? Και μάλιστα στα πρωτάκια(Ναταλυ)?!!! Αλλά βλέπεις ο συνάδελφος  έβαλε 7 στην ΣΧΑΠΤ,παρόλο που ο ίδιος μιλάει για "κορίτσι διπλανής πόρτας"...

makis12

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά αυτή η καρολίνα είναι τόσο τούρμπο όσο γράφουν?

γιατί εδώ και καιρό προσπαθώ να κανω πραγματικότητα μία φαντασίωσή μου και τίποτα...ουσιαστίκό πέρα από ενα γαμήσι!
αν καποιος ξέρει κάτι για το συγκεκριμένο κομμάτι ή έχει να προτείνει καμία άλλη κοπέλα η οποία μπορεί να μπαίνει σε ρόλους σενάρίου!! ας προτείνει γιατί η παραπάνω ζητάει ΠΟΛΛΑ όχι μαλακίες!!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
ρε Baby το μελαχροινο κατω κάτω δεξιά που στεκεται στο τραπεζι ποιο ειναι ?

Layma !!!

2009-12-01  Client: BABY 
Service - 5 Looks - 9 Communication - 7
Meeting country: Greece
Meeting city: Athens

Meeting length: 1 hour
Meeting date: 2009-11-24
Cost: € 300

Kiss: With tongue
Blowjob: Bareback
CIM: No
Sex: Active
Anal: No
Breast:
Extraball: Only one allowed
Photo: Real picture

Layma is a pety woman from Riga of course not the age that they write at her profile but at early 30s !!!
This doesnt have to do of course with her look because she is very prety and she knows it so she want to be the boss of the meeting and she wants to put the standards of it !!!
So she is asking for more and more extras of everything doesnt matter if you have arange with her agent about the price that you will pay !!
So be carefull your wallet and go there only with the money that you made the deal with the agent otherwise you let all your wallet there !!!wink
Now at sex she is active with a body near perfection but professionalist that wants you to finish as quick as you can get dressed and leave !!!
The funny thing is that after 45 minutes sex she ask me to leave because she said that she had another booking !!!
As you undersatnd I smoke 3 cigaretes and explain her that I paid for an hour 300 and if I wanted a quick fuck I could pay 50 and go to a brothel near by !!!
I left at 59 minutes !!!
For me isnt VFM and I wont try again and feel sorry for that because as I said and prety she is and good at sex but agents and girls that dont take care of clients for me is like they dont exist !!!

cover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Καλο μηνα και απο μενα σε ολους... Παιδες τωρα τις αγιες μερες καντε κρατει να παρετε και κανα δωρακι στα ανηψακια σας ε?
Α, ο Rob τρελες εκπτωσουλες!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Layma !!!

2009-12-01  Client: BABY 
Service - 5 Looks - 9 Communication - 7
Meeting country: Greece
Meeting city: Athens

Meeting length: 1 hour
Meeting date: 2009-11-24
Cost: € 300

Kiss: With tongue
Blowjob: Bareback
CIM: No
Sex: Active
Anal: No
Breast:
Extraball: Only one allowed
Photo: Real picture

Είχε ξεκινήσει με 10άρια στο σέρβις και τα τρία τελευταία είναι ταληράκια!
Άντε ο επόμενος (αν βρεθεί κάποιος να έχει 300 για πέταμα!) να ετοιμάζεται για το τριαράκι!  :cheesy: :cheesy:

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Καλο μηνα και απο μενα σε ολους... Παιδες τωρα τις αγιες μερες καντε κρατει να παρετε και κανα δωρακι στα ανηψακια σας ε?

Μια ωρίτσα duo 300 δεν είναι καθόλου άσχημα!
Άντε να λογικευόμαστε σιγά σιγά  :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
The funny thing is that after 45 minutes sex she ask me to leave because she said that she had another booking !!!

Ακριβώς αυτή τη μαλακία μου την είχε κάνει η Λουίς Μπλάκ γιατί είχε τρίωρο outcall μετά!!
Και εγώ δεν καπνίζω κι όλας για καθυστέρηση... και της έκανα και τη χάρη! :idiot: :idiot:
Και όπως έφευγα είχε και την αναίδεια να μου πεί να κλείσω δίωρο την άλλη φορά για να περάσουμε καλλίτερα!
Πες πως με ξανάδε από τότε... 

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Αν σου αρέσουν οι ρόλοι σεναρίου και γενικότερα οποιαδήποτε φαντασίωση μάλλον είναι η καλύτερη περίπτωση που υπάρχει στην Αθήνα αυτή τη στιγμή
Πάρε την τηλέφωνο και ζήτα της ότι θες και αν ικανοποιηθείς από αυτά που θα ακούσεις κλείσε την άφοβα, δεν θα χάσεις . Τα χρήματα δεν είναι λίγα, αλλά αν έχεις ειδικά γόυστα θα ικανοποιηθείς πλήρως

ρε παιδιά αυτή η καρολίνα είναι τόσο τούρμπο όσο γράφουν?

γιατί εδώ και καιρό προσπαθώ να κανω πραγματικότητα μία φαντασίωσή μου και τίποτα...ουσιαστίκό πέρα από ενα γαμήσι!
αν καποιος ξέρει κάτι για το συγκεκριμένο κομμάτι ή έχει να προτείνει καμία άλλη κοπέλα η οποία μπορεί να μπαίνει σε ρόλους σενάρίου!! ας προτείνει γιατί η παραπάνω ζητάει ΠΟΛΛΑ όχι μαλακίες!!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Συμφωνώ παιχτη μαζί σου!!!
Και θα συμπληρώσω ότι είναι από τις καλύτερες συννενοήσεις που έχω κάνει!!
Ευγενέστατος και επαγγελματίας με τα όλα του!!!!
Να δούμε και το σέρβις τώρα, από την κορασίδα του!!!!
Αν είναι όπως τα λένε οι εμπειρότατοι συναγωνιστές, τότε το "πακέτο" θα είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Καλά έκανες και έριξες μαύρο
Αυτού του ειδους η συμπεριφορά δεν δείχνει κανένα σεβασμό στον πελάτη
Και τελικά μακροχρόνια εκείνη βγήκε χαμένη. Αντί να προτιμήσει κάποιον με προοπτική για regular και repeated πελάτη, προτίμησε να θυσιάσει την ποιότητα στο service της, για την αρμπαχτή του 3ωρου!!!!! Καθόλου καλή επιχειρηματική συμπεριφορά από μέρους της !!!!!

Ακριβώς αυτή τη μαλακία μου την είχε κάνει η Λουίς Μπλάκ γιατί είχε τρίωρο outcall μετά!!
Και εγώ δεν καπνίζω κι όλας για καθυστέρηση... και της έκανα και τη χάρη! :idiot: :idiot:
Και όπως έφευγα είχε και την αναίδεια να μου πεί να κλείσω δίωρο την άλλη φορά για να περάσουμε καλλίτερα!
Πες πως με ξανάδε από τότε... 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.819
Πόντοι
3.715
Στις περιπτώσεις αυτές η διοίκηση φέρνει μεγάλη ευθύνη, ...άμα το ψάρι βρωμάει από ψηλά, το σασσί της άμαξας είναι σκουριασμένο, τι να κάνει ο τροχός...

Ndivo

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Κριτικές
20
Like
305
Πόντοι
3.210
Η Laura δικαιολογεί απόλυτα την καλή της φήμη!
Για ακόμη μια φορά υποβάλω τα σέβη μου σε συγκεκριμένα μέλη του thread που δίνουν 100% σωστή πληροφόρηση.....αυτοί ξέρουν
:rockon: :rockon: :rockon:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
΄

Ποιό πρακτορείο μανατζάρει ο Rob φίλε?

gorgio

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
6
Πόντοι
0
ρε παιδια τι παιχτηκε σημερα στο ξενοδοχειο stanley? πολλη αστυνομια υπηρχε στην εισοδο.ειχα ραντεβου με victoria (planetdream) αλλα μολις τους ειδα στην εισοδο φοβηθηκα και την εκανα.μημπως εκαναν καμμια εκκαθαριση?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom