Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (3 μέλη και 81 επισκέπτες)

antipaleyon

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχει να πει κανεις τπτ για  την ΝΙΝΑ η την zara?

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Εχει να πει κανεις τπτ για  την ΝΙΝΑ η την zara?
την Νινα την πηρα κι εγω χθες, δεν γραφω κριτικη διοτι δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε αυτα που εγραψαν οι συναγωνιστες, νομιζω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση χημειας μεταξυ αυτης και του πελατη, αν και μου την σπανε οσες δεν με αφηνουν να βαλω δαχτυλακι...

antipaleyon

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την Νινα την πηρα κι εγω χθες, δεν γραφω κριτικη διοτι δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε αυτα που εγραψαν οι συναγωνιστες, νομιζω οτι ειναι κλασσικη περιπτωση χημειας μεταξυ αυτης και του πελατη, αν και μου την σπανε οσες δεν με αφηνουν να βαλω δαχτυλακι...
κατα τα αλλα φιλε ακσιζει ι οχι?

antipaleyon

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και κατι ακομα ι ΝΙΝΑ Τελικα ειναι 200 γιουρα η 250? γτ αλλα λεει στο  site της και αλλα λενε οι συμπολεμιστες......

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
κατα τα αλλα φιλε ακσιζει ι οχι?
νομιζω οτι σου απαντησα... αν γουσταρεις pse, ξυλο, χυσιματα στη μουρη, κατουρηματα, κλωτσες, σφαλιαρες, deep throat, anal, 3-4 δαχτυλα σε νιμου και λοκω, ε τοτε δεν αξιζει... Αν θες να ριξεις το χυσιματακι σου ψιλοηρεμα σε μια κορμαρα που ξερει και να στηνεται καλα, τοτε αξιζει...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
νομιζω οτι σου απαντησα... αν γουσταρεις pse, ξυλο, χυσιματα στη μουρη, κατουρηματα, κλωτσες, σφαλιαρες, deep throat, anal, 3-4 δαχτυλα σε νιμου και λοκω, ε τοτε δεν αξιζει... Αν θες να ριξεις το χυσιματακι σου ψιλοηρεμα σε μια κορμαρα που ξερει και να στηνεται καλα, τοτε αξιζει...
Ρε O Gentleman και δεν τον παιζω τρεις φορες τις δυο με το δεξι χερι και την τριτη με το αριστερο για να εχω και εκπληξεις !!!
Εαν θελω να χυσω ηρεμα  γιατι να πληρωσω 200 η 250 !!!
Sorry !!!
Και οχι δαχτυλακια δηλαδη τι αφηνει να τις πιασεις τα χερια !! :headbang: :headbang: :headbang:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Ρε O Gentleman και δεν τον παιζω τρεις φορες τις δυο με το δεξι χερι και την τριτη με το αριστερο για να εχω και εκπληξεις !!!
Εαν θελω να χυσω ηρεμα  γιατι να πληρωσω 200 η 250 !!!
Sorry !!!
Και οχι δαχτυλακια δηλαδη τι αφηνει να τις πιασεις τα χερια !! :headbang: :headbang: :headbang:
γενικως εχεις δικιο, αλλα 12.00 το μεσημερι, εχοντας ξυπνησει πολυ ασχημα με αυτη την κωλουγρασια των τελευταιων ημερων, ακομα και την καλυτερη πορνοσταρ να ειχα, δεν θα εκανα και πολλα παραπανω...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γενικως εχεις δικιο, αλλα 12.00 το μεσημερι, εχοντας ξυπνησει πολυ ασχημα με αυτη την κωλουγρασια των τελευταιων ημερων, ακομα και την καλυτερη πορνοσταρ να ειχα, δεν θα εκανα και πολλα παραπανω...
Τοτε μπουρδελακι η Studiaki αδελφε !!!
Γιατι την κυρα Νινα και την καθε Νινα να την κανουμε μαγκα !!
Νομιζω !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τα εκοψα οταν πετυχα κατι μαθητες μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε τοτε τραβα στον κοριτσαρο που στα κανει και ολα μονη της !!

img6710t.jpg

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
και γιατί δεν τα έκοψαν αυτοί ?

ή καλύτερα...γιατί δεν τους έγραψες στα @@ σου ?
απο το σχολειο εχω φυγει 6 χρονια τωρα, οποτε αυτος ο κινδυνος δεν υφισταται πλεον... παντως ηταν τραυματικη εμπειρια...
Απλα μεγαλωσα, δεν μπορω να περιμενω στην ουρα, εξ'αλλου τη χρυση περιοδο των μπουρδελων ημουν εκει, πριν ο φοβερος και τρομερος δημοσιογραφος με τις μαιμουδες και τους παπαγαλους, βαλει το χερακι του και τα καταστρεψει ολα...

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εxactly schumi !! :rockon:
Δεν υπαρχει μονο ο zuzunas σε αυτη την γη ,ασε που δεν εχει και τα καλυτερα VFM !!! :think:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Καλησπέρα θα βρίσκομαι για επαγγελαμτικούς λόγους 12-16 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα, έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό duo κι να είναι vfm ακόμη καλύτερα, καθώς κτίζω και σπίτι;

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom