Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (6 μέλη και 127 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν είναι ένα από τα "λιοντάρια" θα τους πεις "πάω να παλέψω....σε μία ώρα αναζητήστε τα λείψανά μου". :rockon: :rockon:
Αν είναι ένα από τα υπόλοιπα θα τους πεις "πάω να φάω γλυκάκι...Γουστάρεις?". :2funny: :2funny: :2funny:
:boff: :new_shocked: :bounce-glasses:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εξαιρετική σήμερα η Crystal...... respect  :rockon: :rockon:

MariosTheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Βρε ποιητη, και εγω το διαβασα στις 3 το πρωι, και λυθηκα στα γελια. Περιμενω να δω το δευτερο.

Μια ενημερωση για τα παιδια που τους αρεσουν οι παχουλες. Εθεαθει η Gia-CU σημερα το πρωι σε γνωστο ρουφ γκαρντεν να τρωει πρωινο. Χλαπακωνε κυριολεκτικα το μισο μπουφε. Εχει βαλει καμια 5αρια κιλα απο τοτε που την ειχα δει, και ο μαιτρε ολο υποκλισεις στο μωρο. Παω μετα που εφυγε στον μαιτρε και τον ρωταω σαν να ηθελα να της κανω καμακι "ωραια κοπελα, απο που ειναι?  :2funny: καμμια Αγγλιδα?" και μου απανταει ο κορδοτος καρντασης "Οχι, απο καποια ανατολικη χωρα ειναι, και ειναι δυσκολο να την ριξεις  :2funny: :2funny: :2funny:"

Φίλε μου χαίρομαι πολύ που σ' άρεσε το ποιήμα,
εάν δεν σ'ενημέρωνα θα ήταν πολύ κρίμα,

Το forum τούτο στήθηκε για citytouria ΜΟΝΟ,
θα δεις μικρή παράβαση, μην φέρεις αστυνόμο,

Το δεύτερο το ποιήμα μου, μιλάει για τη Ρομίνα,
δουλεύει μόνο studio, με λίγα ευρώ το μήνα.

www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_9984]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_9984[/url]

MariosTheScorpio AKA HardCorePoet

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε μου χαίρομαι πολύ που σ' άρεσε το ποιήμα,
εάν δεν σ'ενημέρωνα θα ήταν πολύ κρίμα,

Το forum τούτο στήθηκε για citytouria ΜΟΝΟ,
θα δεις μικρή παράβαση, μην φέρεις αστυνόμο,

Το δεύτερο το ποιήμα μου, μιλάει για τη Ρομίνα,
δουλεύει μόνο studio, με λίγα ευρώ το μήνα.

www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_9984]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_9984[/url]

''

και θα ρωτησω την sissy την εχει παρει κανεις?"

ειναι ομορφη και καλη στο κρεβατι?

παραθετω λινκwww.adultstargirls.com/Bio.aspx?ModId=623]http://www.adultstargirls.com/Bio.aspx?ModId=623 [/URL] ;) ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγώ πάντως δεν τίμησα τούρκικο μπακλαβά

(κλά ρε μπαγάσες...τούρκικο????)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παιδες καλημερα, θελω να κανω μια παρατηρηση ως προς τον τροπο βαθμολογησης των ct. για μενα ειναι λαθος που στις 5 πρωτες κριτικες καποιου υπαρχει ανωτερο οριο στην βαθμολογια. καταλαβαινω οτι ειναι πιθανο καποιος που παιρνει ct για πρωτη φορα να μην εχει τη σωστη αποψη αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να τον περιοριζεις, για μενα το σωστο ειναι οτι θα πρεπει να υπαρξει μια συναρτηση ποσοστων για να βγει ο μεσος ορος της βαθμολογιας των τουριστριων,
τι εννοω???? καταρχην δεν θα πρεπει να υπαρξει ανωτερο οριο βαθμολογιας για κανεναν απο κει και περα οι 5 πρωτες κριτικες για καποιον να λογιζονται με 25% απο 6 κριτικες και πανω με 80 %.
ετσι ο μεσος ορος μιας τουριστριας ειναι
25% Χ (μεσον ορο των κριτικων των μελων που εχουν λιγοτερο απο 5 κριτικες) + 75% Χ (μεσον ορο των κριτικων των μελων που εχουν περισσοτερο απο 5 κριτικες)

***** αν σε μια τουριστρια δεν υπαρχει κριτικη απο μελος με περισσοτερες απο 5 κριτικες και ολες οι κριτικες ειναι απο μελη με λιγοτερες απο 5 κριτικες τοτε σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει αναγκαστικα να υπαρξει ανωτερο οριο εως οτου υπαρξει κριτικη απο τετοιο μελος (με περισσοτερες των 5 κριτικων)

MrBig

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απολυτως τιποτε, μπαινεις κατυθειαν στο ασανσερ και πας στο δωματιο

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Καλημερα!κανενα  review για την SINDI(AVANTGARDE)?τοσεs μερεs αθηνα κανεναs δεν την επισκεφτηκε???παραξενο!!!Παντωs με συνομιλια που ειχα με το πρακτορειο, ΜΙΑ sindi υπαρχει.η 2η ειναι fake.

MariosTheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παιδες καλημερα, θελω να κανω μια παρατηρηση ως προς τον τροπο βαθμολογησης των ct. για μενα ειναι λαθος που στις 5 πρωτες κριτικες καποιου υπαρχει ανωτερο οριο στην βαθμολογια. καταλαβαινω οτι ειναι πιθανο καποιος που παιρνει ct για πρωτη φορα να μην εχει τη σωστη αποψη αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να τον περιοριζεις, για μενα το σωστο ειναι οτι θα πρεπει να υπαρξει μια συναρτηση ποσοστων για να βγει ο μεσος ορος της βαθμολογιας των τουριστριων,
τι εννοω???? καταρχην δεν θα πρεπει να υπαρξει ανωτερο οριο βαθμολογιας για κανεναν απο κει και περα οι 5 πρωτες κριτικες για καποιον να λογιζονται με 25% απο 6 κριτικες και πανω με 80 %.
25% Χ (μεσον ορο των κριτικων των μελων που εχουν λιγοτερο απο 5 κριτικες) + 75% Χ (μεσον ορο των κριτικων των μελων που εχουν περισσοτερο απο 5 κριτικες)

***** αν σε μια τουριστρια δεν υπαρχει κριτικη απο μελος με περισσοτερες απο 5 κριτικες και ολες οι κριτικες ειναι απο μελη με λιγοτερες απο 5 κριτικες τοτε σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει αναγκαστικα να υπαρξει ανωτερο οριο εως οτου υπαρξει κριτικη απο τετοιο μελος (με περισσοτερες των 5 κριτικων)

Σύμφωνος με τον xpapad, σωστά μας τα μιλάει,
το βλέπετε εσείς σωστό; εμένα δεν μου πάει,

Και θα μπορούσα άλλωστε, το σύστημα να σπάσω,
ψεύτικες 5 κριτικές, και να το ξεπεράσω,

Μα είμαι βλέπεις έντιμος, με το σταυρό στο χέρι,
παρ' όλα αυτά στα ποιήματα τα λέω ένα χέρι!!

Στα υστερόγραφα μιλώ, τούρμπο από μανία,
στα νεύρα μου τη βάρεσε αυτή η ιστορία!!

1) ESTY MY LOVE
www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921]http://www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921[/url]

2) ΤΟ ΡΟΜΙΝΑΚΙ

3) MARGO ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ (Pre production. Coming soon...)

kostisaa

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός από το μέλος FANTOM12 κανείς δεν έχει γράψει κριτική για την Τrinity age 25 ,πρακτορείο  hotelmodels,
omodelimage.ashx
,να[/URL] μας πει την εμπειρία του;
Γενικά το εν λόγω πρακτορείο κρίνεται αξιόπιστο ή όχι;
Ευχαριστώ
Κανένας ,τίποτα

FANTOM12

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
335
Like
5.466
Πόντοι
23.305

1) ESTY MY LOVE
www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921]http://www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921[/url]

2) ΤΟ ΡΟΜΙΝΑΚΙ

Μήπως τελικά είσαι ο Μάριος Τόκας ;  :think: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Marios jose te quiero  !!!!  :kissass2:

picture142w.jpg

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6

1) ESTY MY LOVE

2) ΤΟ ΡΟΜΙΝΑΚΙ

Μηπως είσαι ο τύπος που λέει τις ειδήσεις

στο ΣΤΑΡ δουλέυει και κάνει αφηγήσεις

Ρουχα παιδικα φοράει και τζάμι μπρος στο μάτι

για φλώρος μοιάζει πιο πολύ παρά για αετομάτης

Για αυτό γρηγορα πες μου αν εισαι εσυ αυτός

για είμαι στο pc και με έχει πιάσει πανικός

cover

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1

Φιλε μου μηπως, λεω μηπως, το κανονικο σου επαγγελμα εχει να κανει με μαθηματικα?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom