Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (6 μέλη και 102 επισκέπτες)

nickythegreek

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
11
Like
15
Πόντοι
10
Καλημερα παιδες μηπως επισκεφτηκε κανεις τα κοριτσια του Rob (Kate -Mia) να μας δωσει αναφορα για την αποδοση σε αυτο το τουρ ?!!!!

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο.  Κάποιος φίλος από εδώ μέσα υποψιαζόταν το ίδιο, και μερικές μέρες πριν ποστάρισε σε αυτό το thread ότι ρώτησε το πρακτορείο αν κάνουν duo  και του απάντησαν αρνητικά
Ρε μάγκες, αυτές οι δύο το ίδιο πρόσωπο δεν είναι;

Ή κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φίλε Ρεμπέτη ευχαριστώ, για τα καλά σου λόγια,
καλά το ποίημα άλλος κανείς δεν είδε βρε λαμόγια;

εδώ μιλάει η ψυχή, του έρωτα το πάθος,
λες σ' άλλο site να 'χω μπεί, και και να 'χω κάνει λάθος;

Eύχομαι πάντα τα καλά μουνιά να καμακώνεις,
να είσαι σ' ετοιμότητα, ποτέ να μην κωλώνεις!!

MariosTheScorpio AKA HardCorePoet

1. ESTY MY LOVE
www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921]http://www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921[/url]

2. ΤΟ ΡΟΜΙΝΑΚΙ (In post production. Coming soon!)

Βρε ποιητη, και εγω το διαβασα στις 3 το πρωι, και λυθηκα στα γελια. Περιμενω να δω το δευτερο.

Μια ενημερωση για τα παιδια που τους αρεσουν οι παχουλες. Εθεαθει η Gia-CU σημερα το πρωι σε γνωστο ρουφ γκαρντεν να τρωει πρωινο. Χλαπακωνε κυριολεκτικα το μισο μπουφε. Εχει βαλει καμια 5αρια κιλα απο τοτε που την ειχα δει, και ο μαιτρε ολο υποκλισεις στο μωρο. Παω μετα που εφυγε στον μαιτρε και τον ρωταω σαν να ηθελα να της κανω καμακι "ωραια κοπελα, απο που ειναι?  :2funny: καμμια Αγγλιδα?" και μου απανταει ο κορδοτος καρντασης "Οχι, απο καποια ανατολικη χωρα ειναι, και ειναι δυσκολο να την ριξεις  :2funny: :2funny: :2funny:"

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Συνημμένα

• Isabella.jpg
    Isabella.jpg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Sorry Luc αλλα στο λεσβιακο εμεινα λιγο μαλακας γιατι και εγω δεν το περιμενα οτι θα εβγαινε φωτια !!!
Μετα μπηκα και εγω στον χορο γιατι ενοιωθα παραπεταμενος !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ορμησες απο την προεδρικη καρεκλα ακουω. :2funny: Ο ακαταμαχητος και μοναδικος Τρεζ !!

della

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
14
Like
653
Πόντοι
311
Hi guys..Excuse me for using English but I can not write greek cause of my laptop ,so I do it in order to avoid greeklish..
Does anyone knows if Grace stays in the same hotel with any other ct girl?I want to make a second book(non-stop) without moving at all,that's why I am asking!!
Thank 's

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Hi guys..Excuse me for using English but I can not write greek cause of my laptop ,so I do it in order to avoid greeklish..
Does anyone knows if Grace stays in the same hotel with any other ct girl?I want to make a second book(non-stop) without moving at all,that's why I am asking!!
Thank 's
Tell us her hotel and we will tell you !!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:o :o :o    :rolleyes:
Bαλτε οποια Λεζαντα κανετε κεφι !!!

dsc03373u.jpg

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
"Μαυρη μαυριλα πλακωσε"  :2funny: :2funny:

kostisaa

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εκτός από το μέλος FANTOM12 κανείς δεν έχει γράψει κριτική για την Τrinity age 25 ,πρακτορείο  hotelmodels,
omodelimage.ashx
,να[/URL] μας πει την εμπειρία του;
Γενικά το εν λόγω πρακτορείο κρίνεται αξιόπιστο ή όχι;
Ευχαριστώ

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Εκλεισα ένα κορίτσι με ενα γραφείο μου είπανε το ξενοδοχείο και το δωμάτιο και το ραντεωού είναι για αύριο. Με τη ρεσεψιών τι γίνεται?

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Εκλεισα ένα κορίτσι με ενα γραφείο μου είπανε το ξενοδοχείο και το δωμάτιο και το ραντεωού είναι για αύριο. Με τη ρεσεψιών τι γίνεται?

ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΡΕΣΕΨΙΩΝ. Περνάς σαν κύριος και πας στο δωμάτιο σου...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ετσι απλά? Και αν με ρωτίσουν που πάω?

skorpios4

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Πίστεψε με δεν θα ασχοληθεί κανένας μα κανένας με την περίπτωση σου εκτός και αν δείχνεις ότι δεν ξέρεις που πας. Μπαίνει μέσα πας καρφί στο ανσασέρ άνετος και κατευθείαν στον όροφο και στο δωμάτιο που πρέπει.

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
Κοίτα να δεις αδερφέ. Αν το ξενοδοχείο είναι από τα μεγάλα τότε πολύ σπάνια να σε ρωτήσουν που πας και τέτοια. Προχωράς άνετα προς τα ασανσέρια και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Ούτε που θα σε κοιτάξει κανείς, πιστεψέ με. Πολύ πιθανόν να ξέρουν και που περίπου πας και για ποιό λόγο. Άλλωστε κάθε ακριβώς μπάινουν τόσοι άντρες μέσα, οπότε ξέρουν. Αν τώρα το ξενοδοχείο είναι από τα μικρά που είναι κάπως ήσυχα, τότε η πιθανότητα να σε ρωτήσουν είναι αρκετά μεγάλη. Αν γίνει αυτό απλά λες ότι πας να δεις μία φίλη σου στο τάδε δωμάτιο αποφεύγοντας να πεις όνομα γιατί πολύ απλά δεν θα είναι το πραγματικό της. Τότε θα την πάρουν τηλ να την ενημερώσουν ότι ανεβαίνεις και τίποτα άλλο.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Αν είναι ένα από τα "λιοντάρια" θα τους πεις "πάω να παλέψω....σε μία ώρα αναζητήστε τα λείψανά μου". :rockon: :rockon:
Αν είναι ένα από τα υπόλοιπα θα τους πεις "πάω να φάω γλυκάκι...Γουστάρεις?". :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom