Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ρε μάγκες.Βοηθήστε λίγο αν ξέρετε.Να κλείσω ή θα φάω φόλα?
Ευχαριστώ
Αρχηγε, εχεις παρει και πολυ χειροτερες που σου βγηκαν τριανταφυλλο, εκει κολλησες?
Ρε μάγκες.Βοηθήστε λίγο αν ξέρετε.Να κλείσω ή θα φάω φόλα?
Ευχαριστώ
αυτη στη φωτο ποια ειναι, η γυναικα του ανθοπωλη?
Ρε παιδια ειμαι σε διλημμα!! Εχω παρει Τiffany απο Ζuzana ζουμπουρλουδικο μωρο αλλα με καποια μειον στο σερβις, αλλα βλεπω και Natalee απο το ιδιο γραφειο οτι θα ερθει !!! Ποιος συναγωνιστης που ξερει και τις 2 μπορει να με βοηθησει ??????????????????????? :
gatoni9 ο καλος ο μυλος κλπ κλπ !!!Ενα σωρο μπουμπουκια ρε φιλε...αυτην διαλεξες? πιστευω θα ναι αποκρουστικο το θεαμα να την δεις χωρις photoshop.
Ενα σωρο μπουμπουκια ρε φιλε...αυτην διαλεξες? πιστευω θα ναι αποκρουστικο το θεαμα να την δεις χωρις photoshop.
Απο οτι πηρε το αυτι μου η Elite Em..... μαλλων θα την κανει και δεν θα ξαναρθη απο τα μερη μας !!!
Και συνηθως οτι περνη το αυτι μου βγαινει !!!
Νομιζω οτι θα ειναι απολια απο το αθλημα !!!
Οπως και αλλες που την εκαναν τον τελευταιο καιρο !!!
Ο Χρονος θα δειξει βεβαια !!!
Για σας, δεν έχω πάει ποτέ με citygirl θα ήθελα να πάω όμως μια φορά. Έχω όμως κάποιες απορίες.
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν πάμε citygirl, πια η διαδικασία που γίνεται η συνάντηση? Στέλνεις sms στο κορίτσι που σε ενδιαφέρει (π.χ. 695.......) και μετά σου λέει αυτή να πας στο τάδε ξενοδοχείο την τάδε ώρα? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, πριν μυείς στο δωμάτιο μπορείς να φύγεις ή υπάρχει μήπως κανένας νταβατζής που προσέχει την κοπέλα και θα έχω μετά κακά ξεμπερδέματα μαζί του?
Οκ μην σας χαλασει αν εχει και την περισσοτερη δουλια μαγκες !!!
Καλα τα μπουμπουκακια αλλα πρεπει να ξερουν να τσιμπουκωνουν κιολας !!!
Δεν μιλαω για CC ουτε για Monique !!!
Εχουμε ξεπερασει αλλα και αλλα !!!
Τελικα κανενας δεν το γαμησε καλα το κορμι ????