Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (4 μέλη και 81 επισκέπτες)

Leviathan

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
37
Like
10.765
Πόντοι
6.246
Περίμενε θα μας πει ο παππούς Λεβι σε λίγο
Δεν θα σε πω για κάτι που δεν έχω δοκιμάσει... μόνο την Αmanda απο τους Αγγέλους έχω δοκιμάσει και έμεινα ευχαριστημένος, οπότε αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις να πάς απο εμένα.

Όπως και να έχει οι περισσότερες στην Αθήνα είναι κλάσεις ανώτερες απο αυτές που μας έρχονται Βόρεια ... θεωρητικά θα περάσεις καλά όπου και να πας.

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
61
Like
3.983
Πόντοι
10.335
Η κοπελιτσα ειναι πρωην στουντιοκοριτσο,κορμαρα,ομορφο προσωπο αντικειμενικα εντελως γαμευσιμη.Εκανε διαφορα τουρ επαρχια με γραφειο και τωρα ανεξαρτητη!Μεχρι εδω καλα,πολυ καλα θα λεγαμε μεχρι που ειδα τιμοκαταλογο....εκτος του οτι το 200ρι που ζηταει ειναι εκτος αγορας αφου βρισκουμε αστερια με λιγοτερα,χρεωνει τα φιλια με γλωσσα 30ευρουλακια :headbang:
Κουκλα μου αν διαβαζεις ή αν υπαρχει καποιος καλοθελητης ας της πει να ξανασκεφτει τη τιμολογηση και θα μαζεψει ολο το χαρτι :angel:
Εγώ την έχω πάρει σε στούντιο στην Αθήνα αρκετές φορές και μια σαν ανεξάρτητη στην Πάτρα . Όπως τα λες είναι . Βασικά της εξήγησα ότι με αυτό το κόστος τα φιλία είναι ευνόητα και θα έπρεπε να περιλαμβάνει και κάποιο έξτρα όπως CIM or CIF ας πούμε .

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.694
Πόντοι
2.596

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.911
Πόντοι
9.095

Ypogeio reuma

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
41
Like
2.597
Πόντοι
2.471
Μιλφαρος με προέλευση απο στούντιο. 100€ με φουλ προγραμμα και παλι πολλά θα της ειναι αλλα για να εχει αγγελία εσκορτνιουζ εχει βρει μαλακες που τις δίνουν περισσότερα
Σε ποιο στούντιο ήταν;Στα 100 λέει τα 30 λεπτά

Ypogeio reuma

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
41
Like
2.597
Πόντοι
2.471
Έκανα το βήμα και πήγα για ένα μισάωρο στο χώρο της
Είναι στη Συγγρού σε συγκρότημα με δωμάτια
Milf αλλά διατηρημένο καλά
Κάνει tour και επαρχία
Είναι ένα καλό gfe και δεν τα κλαις
Για 160 μια ώρα είναι πολλά αλλά στο μισάωρο αξίζει τη δοκιμή
Κάνει και καλό μασάζ για τους παίκτες που γουστάρουν.
Αν μπει καρτέλα θα βάλω review

Τελευταία τροποποίηση:

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.424
Καινούργια κοπέλα από Βραζιλία η Helen 28 χρόνων πρώην citi tour για 2 ημερες ακομα μαζι μας εως και Δευτερα 23/10

Paradise Spa, Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

Υπηρεσίες αισθησιακού μασάζ Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος. Καυτές μασέζ, χαλαρωτικά προγράμματα, ωράριο μασατζίδικου, φωτογραφίες.
www.mpaknana47.net

Καινούργια κοπελα από την Βραζιλία κούκλα οτι ποιο ωραιο εχει περασει απο τον χωρο πρώην citi tour για μόνο λίγες μέρες μέχρι και την Δευτερα 23/10
1100-21.00

Paradise Spa, Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

Υπηρεσίες αισθησιακού μασάζ Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος. Καυτές μασέζ, χαλαρωτικά προγράμματα, ωράριο μασατζίδικου, φωτογραφίες.
www.mpaknana47.net

Madeira

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
0
Χτεσινό incall με Αmber απο Glamour. Συνεννόηση μέσο watch up οπως παντα,περαστικός απ το μέρος καθως εχω ξαναπάει,ωρα 01.00+
Μου στέλνουν λίστα διαθεσιμότητας καθως έχω φτάσει στο hotel, διαλέγω Amber,περιμένω κανα δεκάλεπτο και περνω το οκ. Σύνθημα, recepsion, ασανσέρ 3ος οροφος, χτυπάω την πόρτα, ανοίγει και ειναι η ιδια.
Στην φώτο έχει φάει μισο κιλο
πούδρα και και τιγκα φιλτρα αλλά ήθελα να την σπάσω καθως ειναι τσοντοφατσα. Ηλικία λεει 23, πολυ χλωμό καπου κοντα στα 30 φαίνετε.
Aγγλικα ότι να ναι, δυσκολα θα συννενοηθεις. Ζήτησε το χρήμα μπροστά και τα πήρε(μαλακιά), ζήτησε να κανω μπάνιο και τις είπα οτι εχω κανει και δεν χρειαζετε(εννοείτε οτι ημουν καθαρός). Προσπαθουσα να καταλαβω αν έχει τρακ αλλα οτι και αν εκανα για να σπάσει ο πάγος ηταν μονολεκτική και παγωμένη. Εκανε οτι μπορούσε για να περάσει η ώρα, μεχρι και σαμπάνια άνοιξε να πιούμε. Εκεί το μυρίστηκα οτι θα παίξει φωλα και ειπα να ζητησω αλλη κοπέλα αλλα δεν το έκανα.
Τοση ωρα ηταν με ενα ρομπακι, της δειχνω τιμοκατάλογο τις ζηταω κάτι μου απαντάει not today με γελακι '' τύπου '' θα θελες. Δεν ξέρω πως σκαλωσα ετσι και δεν έφυγα παρα ξεκινησα να γδυνομαι και βγάζει και αυτη το ρομπακι, λεω αντε να δούμε. Η τύπισσα καθοταν διπλοποδια στο κρεββάτι εκλεισε τα ματια και έγειρε τον λαιμο στα δεξια. Λεω ισως θέλει καθοδήγηση (μπατσα στα μουτρα ηθελε). Ξεκιναω φιλαω λαιμο, χαδια, παω να την φιλήσω στομα, φιλουσα απλα τα χείλη της χωρις καμια ανταπόκριση, ουτε καν κουνήθηκε, για γλωσσα οθτε συζητηση, της βγαζω τον στηθόδεσμο δενεχω ξαναδεί τοσο πεσμένο βυζι, οπότε 23 χλωμο. Γλυφω ρογα αντοποκριση άμεση,την ξαπλώνω,εξακολουθεί να διπλωνει τα ποδια, της βγάζω το κιλοτάκι ξαναδιπλωνει τα πόδια. Παω να πιάσω μουνακι με τα χιλια ζορια τα ανοίγει, παω να βάλω δάχτυλο μου λεει να παω να πλυνω τα χερια μου, τα πλενω, ξανα βουτάω στο μουνι, εκανε πως πονούσε. Την τραβαω κατω, της ανοιγω τα ποδια και πέφτω σε γλυφομουνι,μοθ σκαει γευση με άρωμα απο αλοιφή, ξανερωνω καθως το μυαλο μου παει αμεσως σε αφροδίσια. Σταματαω και της τον δείνω πιπα... νταξει το κορίτσι απλα δεν κάνει, δεν το χει με την καμια.
Παραλιγο να μου τον ξεφλουδισει με τα δοντια, βαζω καποτα μπας και αλλάξει τα ίδια. Σηκωνομαι μισοκαυλωμενος να την γαμησω, ξεκιναμε με ιεραποστολικο, τσαλακωνω, μετα γυρναμε στα τέσσερα, μουγγα συνέχεια, αχνά δεν έβγαλε,εχω ξενερώσει μου χει πέσει αρκετά, ξαναξαπλωνω και της τον ξαναδεινω πιπα, ψιλοσηκωνετε η τσαπου μου της λεω ανέβα, ανεβενει καινδεν κάνει τίποτα, αρχίζω εγω με πιεζενκατω και δεν συχρονιζοταν καθόλου ομως.
Λεω ετσι εισαι μωρη..της λεω ξάπλωσε και παιξε το μουνι σου να σε βλεπω. Η γκομενα ούτε αυτό δεν έκανε καλά..κλειστα ματια το κεφαλι απντην αλλη και μουγγα, ισα ισα που κουναγε το χερι της, λες και κοιμόταν. Εγω βαραγα μαλακια και εκει που δεν το περίμενε της τα σκαω στην μαπα στα μαλλια στα σεντόνια στο μουνι στα χερια, εχει πάθει σοκ και ξενερωνει, σηκωνετε αποτομα στραβωμενη νευρικα παει κατευθείαν στο ντουζ, ακολουθω σε λιγο και εγω καθως γελουσα με την εκδίκηση μου. Της λεω στα Ελληνικά '' δεν σε χαλασε'' και έφυγε βριζοντας στα ρωσικα.
Κανω ντουζάκι σκουπιζομαι ντύνομαι, μου ζητάει extra για come in face της δειχνω τ αρχιδια μου, περνω την σαμπανια και φεύγω.
Μπαίνω στο αμαξι ξενερωμενος για την μαλακια που μου στοιχίσε 150€ αλλα ικανοποιημενος που την ξενερωσα και γω με τα φλοκια μου στην μαπα της ξαφνικά.
Ποτε ξανα ποτε, μακριά της, απάτη τελειως η τυπισσα.
Καλητερα μαλακια σπιτι μου με τσοντα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom