Aγαπητέ φίλε κουραστήκα όχι 5 αλλά 15 λεπτά και διάβασα αυτό που έγραψε ο φίλος στο forum και αυτό θα το διαβάσεις και στην κριτική μου. Αλλά το να πει κάποιος "petit-ασχημόφατσα" σε ένα forum δεν είναι κριτική είναι τηλεγράφημα και έχει τόση βαρύτητα όση έχει αν έλεγε "θεά απίστευτη". Δεν λέει τίποτα. Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει κουράζεται 15 λεπτά και γράφει μία αναλυτική κριτική για να μπορούν και οι άλλοι να κρίνουν. Μετά από την δικιά μου κριτική πέρασε άλλος ένας φίλος που την έθαψε στην δικιά του. Βέβαια η διαφορά είναι ότι εκείνος Ήρθε είδε και απήλθε και η όλη του κριτική βασίστηκε στην εμφάνιση της. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Έπρεπε να είχε δώσει βάση όχι μόνο στο forum αλλά και σε μένα που το έγραψα καθαρά... Αν ψάχνεται για εμφάνιση μακριά. Αλλά επειδή ο καθένας κρίνει με διαφορετικά κριτίρια δίνεις και άλλες πληροφορίες γιατί δεν ξέρεις, μπορεί κάποιοι να μην επιλέγουν με βάση την εμφάνιση ή να ψάχνουν κάτι διαφορετικό που μέσα από τις πληροφορίες που δίνεις να καταλάβουν αν τους κάνει ή όχι. Πρέπει γενικά να έχεις μία ολοκληρωμένη άποψη. (Εμένα για πχ με βοηθούν οι κριτικές που λένε πόσο καλή είναι η γκόμενα στην πίπα και αν χρησιμοποιεί χέρια ή όχι) Όταν λοιπόν γράφουνε κριτικές σπαταλάμε λίγο χρόνο παραπάνω δεν είναι κακό μας κοστίζει λίγο και βοηθάει πολλούς.
Ok φιλε και sorry που σου ανοιξαμε λιγο τα ματια την αλλη φορα θα ερθω και μαζι σου για να σε κρατησω απο το χερακι να μην μπεις .
Ακου εκει γραψε και καμμια κριτικη ας γελασω λιγακι χαχαχα .
Με λιγες κουβεντες φιλε οσοι ειναι να καταλαβουν καταλαβαινουν οι υπολοιποι ας δωσουν τον οβολο τους για να μαθουν σιγα σιγα .
Για καλη πιπα χωρις χερια την επομενη φορα να περιμενης να πας στην Donna και στην Crystal και αν ο θεος θεληση και ποτε συναντησεις και την Βibi τοτε δεν θα κυνηγας την Marinka και την καθε Marinka.
Την καλησπερα μου .