PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Την Violet, την συνάντησα για ένα private Π/Σ/Κ. Όταν (πριν κανονίσω μαζί της) είχα ρωτήσει για αυτήν, είχα ακούσει τα καλύτερα και τα χειρότερα συγχρόνως. Το θέμα είναι πως η κοπέλα είναι "γκόμενα ειδικού χειρισμού", εάν όμως ξέρεις να χειρίζεσαι κοπελίτσες σαν την Violet, θα σου κάνει τρελό γαμήσι - στο οποίο ακόμη κι αυτοί που τους έκανε κακή εντύπωση ο σκατοχαρακτήρας της, δηλώσαν πως στο κρεβάτι η γκόμενα δεν πιάνεται.Η Viole-Τσιγκολελέτα, όπως γράφτηκε και πιο πάνω είναι αντιπαθητική γκόμενα, > αν «κολλήσετε» πάντως γαμιέται καλά.
Εμένα προσωπικά, δεν μου έκανε τίποτα που να με τσιτώσει άσχημα, αλλά ομολογώ πως της είχα τα λουριά σφιχτά και συνέχεια στο γκάζι για να μην σκεφτεί καν να απαιτήσει ή να σηκώσει μπαϊράκι. Ίσως να ήμουν απλά τυχερός και δεν της γύρισαν τα μυαλά στο Π/Σ/Κ που είχαμε μαζί, ίσως σε αυτούς που έβγαλε σκατοχαρακτήρα, βρήκε και τα έκανε. Ο συνδυασμός όμως σούπερ-τσούλας σε εμφάνιση, βρωμόλογα στο sex και μια έμφυτη τέχνη να στήνεται και να γαμιέται ακριβώς όπως εσύ γουστάρεις πιο πολύ και να βγάζει γούστα στο κρεβάτι, την κατατάσει στην κατηγορία του "what you see is what you get".