Επισκέπτης
Aσε που πρεπει να την πεσουμε σε κανενα σουπερ μαρκετ γιατι τα περιπτερα τα εχει αναλαβει ο Φιδακλας.
Aσε που πρεπει να την πεσουμε σε κανενα σουπερ μαρκετ γιατι τα περιπτερα τα εχει αναλαβει ο Φιδακλας.
..... Εγώ λέω να κάνω καμία απαγωγή να μαζέψω μία και καλή λεφτά για όλη τη χρονιά...
πρεπει να το φυσσας το παραδακι ή να δουλευεις για να γαμας σιτι τουρ...Eγω παντως εχω προγραμματισει τις επομενες δυο εβδομαδες και ειμαι μπλοκε οποτε μην ερθει τιποτα αλλο καλο παρακαλω γιατι δεν χωραει με τιποτα.xaxaxa
ΝBI ,η αλλιως Not Bad Idea !!!!Xm...την Marsha την ίδια τότε! Και ας γίνει λίγο μονότονη η ζωή σου!
πρεπει να το φυσσας το παραδακι ή να δουλευεις για να γαμας σιτι τουρ...
Λεω να βρω ενα κενο να χωσω αυτη την Jennifer οποτε να εχω εμπεριστατωμενη γνωμη και εγω !!!!!!!Xm...την Marsha την ίδια τότε! Και ας γίνει λίγο μονότονη η ζωή σου!
Ρε παιδιά δε γινεται όμως αυτό... επί 2 εβδομάδες έχουμε παρέλαση αστεριών (Tiffany, Crystal, Vanessa, Sandra, Electra κλπ) και άν έβλεπε κανείς τις 2 εβδομάδες πριν από αυτό... φουλ του μπάζου με μπουρούχες... και τώρα πέσαμε στο φλος ρουαγιάλ! Και όχι τίποτε άλλο, βάλαμε και λεφτά πριν που μπορούσαμε να τα'χουμε κρατήσει για τώρα! Έλα λίγο καλύτερη κατανομή οι μπουκ παρακαλώ... οργανωθείτεεεε!
Tι ασχολειστε βρε πηγαινετε για καμμια βουτια καλυτερα.
Οι γνωστες αμεσως καταλαβαινουν τι πρεπει να διαβαζουν και τι οχι.
Εχει καταντηση λιγο αηδια ολη αυτη η ιστορια οταν ο καθενας αγαμητος γραφει οτι θελει και περνει στον λαιμο του τους αδαεις.
Για αυτο τον λογο ο καθενας ας πηγαινει οπου γουσταρει και οπου τον οδηγει η κεφαλα του χωρις να ζηταει τα ρεστα απο κανεναν.
Ασε που ολες αυτες οι κοντρες δεν βγαζουν πουθενα και καλο δεν κανουν σε κανεναν σε τετοιο σημειο ωστε θα το παρουν πρεφα και τα πρακτορια αν δεν το εχουν παρει ειδη και θα μας στελνουν οτι σαπιλα τους εχει απομεινει.
Με αλλα λογια παλι θα γινουμε για ακομα μια φορα ο σκουπιδοντενεκες της Ευρωπης.
Την καλημερα μου απο τον Βραχο.
Ρε παιδιά δε γινεται όμως αυτό... επί 2 εβδομάδες έχουμε παρέλαση αστεριών (Tiffany, Crystal, Vanessa, Sandra, Electra κλπ) και άν έβλεπε κανείς τις 2 εβδομάδες πριν από αυτό... φουλ του μπάζου με μπουρούχες... και τώρα πέσαμε στο φλος ρουαγιάλ! Και όχι τίποτε άλλο, βάλαμε και λεφτά πριν που μπορούσαμε να τα'χουμε κρατήσει για τώρα! Έλα λίγο καλύτερη κατανομή οι μπουκ παρακαλώ... οργανωθείτεεεε!
Λεω να βρω ενα κενο να χωσω αυτη την Jennifer οποτε να εχω εμπεριστατωμενη γνωμη και εγω !!!!!!!
Aσε Φιδακλα πουλατα αλλου αυτα τα φιδια.
xaxaxa καλα εγω τα ακουω ετσι και αλλιως ειτε γραψω ειτε οχι.Να της πεις ότι είσαι φίλος μου...θα σε περιποιηθεί ανάλογα!
xa xa xa xa xa
Πρόσεχε μόνο, εάν σου ακυρώσει να μην βάλεις κριτική που να την κράζεις, γιατί ξέρεις τι θα ακούσεις μετά....ειδικά εσύ.
Έεεεετσι... και επίσης η Λιθουανία και η Ρουμανία για να μην ξεχνιόμαστε!!!Αυτό αποτελεί απλά ένα δείγμα ότι η Ουγγαρία πάει με βεβαιότητα για πτώχευση...και τα κορίτσια λόγω δουλειάς, όλο και από κάποιον "σημαντικό" θα έχουν μάθει κάτι!!!
Αστο αυτο το σχεδιο Φιδακλα γιατι θα σε δερνουν 4 zouzounides.xaxaxaσκέφτηκα και μία άλλη ιδέα. Να πάω στη Sheila και να τις κλέψω τις εισπράξεις της ημέρας (αφού τη γαμήσω πρώτα). Μετά θα γαμάω ένα μήνα τσάμπα....
Αυτό αποτελεί απλά ένα δείγμα ότι η Ουγγαρία πάει με βεβαιότητα για πτώχευση...και τα κορίτσια λόγω δουλειάς, όλο και από κάποιον "σημαντικό" θα έχουν μάθει κάτι!!!