Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 168 άτομα (11 μέλη και 157 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aσε που πρεπει να την πεσουμε σε κανενα σουπερ μαρκετ γιατι τα περιπτερα τα εχει αναλαβει ο Φιδακλας.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Δύσκολο να την πέσεις στα σούπερ μάρκετ και επικίνδυνο.  Εγώ λέω να  κάνω καμία απαγωγή να μαζέψω μία και καλή λεφτά για όλη τη χρονιά...
Aσε που πρεπει να την πεσουμε σε κανενα σουπερ μαρκετ γιατι τα περιπτερα τα εχει αναλαβει ο Φιδακλας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Eγω παντως εχω προγραμματισει τις επομενες δυο εβδομαδες και ειμαι μπλοκε οποτε μην ερθει τιποτα αλλο καλο  παρακαλω γιατι δεν χωραει με τιποτα.xaxaxa
πρεπει να το φυσσας το παραδακι ή να δουλευεις για να γαμας σιτι τουρ... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Επισκέπτης
`Μπα δεν συμφερει Φιδακλα ,μην ξεχνας οτι αυτη η κριση εχει χτυπηση τους πλουσιους οποτε !!!!!!!!!!
Σουπερ μαρκετ στα σιγουρα που πανε και γεμιζουν χρημα τωρα που ολοι πανικοβλιμενοι πανε και φορτωνουν και αδειαζουν τα ραφια λες και γινετε πολεμος.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
το φυσσάει ο baby και δεν τον νοιάζει. Τι να πούμε και εμείς οι κακομοίριδες που με τα χίλια ζόρια (και τις χίλιες απατεωνιές...) καταφέρνουμε να μαζέψουμε κανένα 300αράκι ....
πρεπει να το φυσσας το παραδακι ή να δουλευεις για να γαμας σιτι τουρ... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Ρε παιδιά δε γινεται όμως αυτό... επί 2 εβδομάδες έχουμε παρέλαση αστεριών (Tiffany, Crystal, Vanessa, Sandra, Electra κλπ) και άν έβλεπε κανείς τις 2 εβδομάδες πριν από αυτό... φουλ του μπάζου με μπουρούχες... και τώρα πέσαμε στο φλος ρουαγιάλ! Και όχι τίποτε άλλο, βάλαμε και λεφτά πριν που μπορούσαμε να τα'χουμε κρατήσει για τώρα! Έλα λίγο καλύτερη κατανομή οι μπουκ παρακαλώ... οργανωθείτεεεε!

Επισκέπτης
Ρε παιδιά δε γινεται όμως αυτό... επί 2 εβδομάδες έχουμε παρέλαση αστεριών (Tiffany, Crystal, Vanessa, Sandra, Electra κλπ) και άν έβλεπε κανείς τις 2 εβδομάδες πριν από αυτό... φουλ του μπάζου με μπουρούχες... και τώρα πέσαμε στο φλος ρουαγιάλ! Και όχι τίποτε άλλο, βάλαμε και λεφτά πριν που μπορούσαμε να τα'χουμε κρατήσει για τώρα! Έλα λίγο καλύτερη κατανομή οι μπουκ παρακαλώ... οργανωθείτεεεε!

Ελα ντε εχει δικιο ο συναγωνιστης.
Μας τα παιρνουν μαζεμενα στις αρχες του μηνα.
Σα τις τραπεζες με τα δανεια εινα και αυτοι.
Αρχες καθε μηνα αρχιζουν οι καταθεσεις και στις 15 ειμαστε αφραγκοι  :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Tι ασχολειστε βρε πηγαινετε για καμμια βουτια καλυτερα.
Οι γνωστες αμεσως καταλαβαινουν τι πρεπει να διαβαζουν και τι οχι.
Εχει καταντηση λιγο αηδια ολη αυτη η ιστορια οταν ο καθενας αγαμητος γραφει οτι θελει και περνει στον λαιμο του τους αδαεις.
Για αυτο τον λογο ο καθενας ας πηγαινει οπου γουσταρει και οπου τον οδηγει η κεφαλα του χωρις να ζηταει τα ρεστα απο κανεναν.
Ασε που ολες αυτες οι κοντρες δεν βγαζουν πουθενα και καλο δεν κανουν σε κανεναν σε τετοιο σημειο ωστε θα το παρουν πρεφα και τα πρακτορια αν δεν το εχουν παρει ειδη και θα μας στελνουν οτι σαπιλα τους εχει απομεινει.
Με αλλα λογια παλι θα γινουμε για ακομα μια φορα ο σκουπιδοντενεκες της Ευρωπης.
Την καλημερα μου απο τον Βραχο.

Ναι μεν, αλλά αγαπητέ...τελευταία έχει παραγίνει το κακό με διάφορους οι οποίοι βλέπουν να τους κυνηγάνε φαντάσματα και πλάθουν ιστορίες και κουλουράκια με τα δυο χεράκια.

Και ενοχλεί κυρίως επειδή όλα βασίζονται σε λόγια καμμένων και φακλάνων. Έλεος ρε πούστη μου, λίγο μυαλό...

Στο συγκεκριμένο θέμα αμφισβητήθηκε ότι είχα κλείσει την Ρουμάνα (άντε μην πω τσιγγάνα και θιχτεί πάλι) και ότι και καλά η κριτική μου έπεσε για να την εκδικηθούν άλλοι και για άλλους λόγους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τεχνολογία (SMS) και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Bill Gates (για τα windows mobile και την δυνατότητα να βλέπεις τα SMS σαν συζήτηση).

Κακά τα ψέματα, είναι καύλα να μπορείς να αποδείξεις ότι οι επικριτές σου που σε χλευάζουν δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μάτσο αφελείς που χάβουν ότι τους σερβίρουν διάφορες καμένες φακλάνες.

Καλώς ή κακώς (η νεκροψία θα δείξει...xa xa xa xa), με το άθλημα ασχολούμαστε καιρό και έχουμε δει και ακούσει πολλάκις το παραμύθι των κακόμοιρων κοριτσιών που οι αρνητικές τους κριτικές πέφτουν μόνο και μόνο λόγω σεναρίων επιπέδου Φώσκολου.

Γι' αυτό ασχολήθηκα...να πέσουν λίγο οι μάσκες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Αυτό αποτελεί απλά ένα δείγμα ότι η Ουγγαρία πάει με βεβαιότητα για πτώχευση...και τα κορίτσια λόγω δουλειάς, όλο και από κάποιον "σημαντικό" θα έχουν μάθει κάτι!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λεω να βρω ενα κενο να χωσω αυτη την Jennifer οποτε να εχω εμπεριστατωμενη γνωμη και εγω !!!!!!!

Να της πεις ότι είσαι φίλος μου...θα σε περιποιηθεί ανάλογα!

xa xa xa xa xa

Πρόσεχε μόνο, εάν σου ακυρώσει να μην βάλεις κριτική που να την κράζεις, γιατί ξέρεις τι θα ακούσεις μετά....ειδικά εσύ.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Ποια φίδια ρε baby?  Εσύ μας παρασέρνεις (είμαστε και επιρρεπείς εμείς...)στο να παίρνουμε συνέχεια city tours και να έχουμε χρεωθεί μέχρι το λαιμό και τώρα δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα δάνεια και για αυτό καταρρέουν και οι αγορές....
Aσε Φιδακλα πουλατα αλλου αυτα τα φιδια. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
σκέφτηκα και μία άλλη ιδέα. Να πάω στη Sheila και να τις κλέψω τις εισπράξεις της ημέρας (αφού τη γαμήσω πρώτα). Μετά θα γαμάω ένα μήνα τσάμπα....

Επισκέπτης
Να της πεις ότι είσαι φίλος μου...θα σε περιποιηθεί ανάλογα!

xa xa xa xa xa

Πρόσεχε μόνο, εάν σου ακυρώσει να μην βάλεις κριτική που να την κράζεις, γιατί ξέρεις τι θα ακούσεις μετά....ειδικά εσύ.
xaxaxa καλα εγω τα ακουω ετσι και αλλιως ειτε γραψω ειτε οχι.
Σε λιγο θα ανοιξουν ενα forum μονο για μενα!!!!!!!!!!!
Δεν γαμεις θα το βρω το κενο.

barkoulis71

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
0
Πόντοι
11
Αυτό αποτελεί απλά ένα δείγμα ότι η Ουγγαρία πάει με βεβαιότητα για πτώχευση...και τα κορίτσια λόγω δουλειάς, όλο και από κάποιον "σημαντικό" θα έχουν μάθει κάτι!!!

Έεεεετσι... και επίσης η Λιθουανία και η Ρουμανία για να μην ξεχνιόμαστε!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Μην ανησυχείς.
Η Ουγγαρία θα πάρει δάνειο από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/10/2008_253597]Οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ στην Ουγγαρία[/url]
Το πρόβλημα είναι ότι το ΔΝΤ δεν δανείζει σε CTουράδες σαν του λόγου σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom