PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Βρέθηκε λέει www.tube8.com/hardcore/sheila-grant-and-alex/49675]ΕΔΩ[/url] ένα βιντεο της Sheila να γαμιέται με κάποιον Alex!3 μέρες πρίν έρθει τιγκαρε η Sheila...
Βρέθηκε λέει www.tube8.com/hardcore/sheila-grant-and-alex/49675]ΕΔΩ[/url] ένα βιντεο της Sheila να γαμιέται με κάποιον Alex!3 μέρες πρίν έρθει τιγκαρε η Sheila...
Φαντάζομαι μιλάς ...γενικα?Μπραβο στον Alex !!!! ;)
Βρέθηκε λέει ένα βιντεο της Sheila να γαμιέται με κάποιον Alex!
Βρέθηκε λέει www.tube8.com/hardcore/sheila-grant-and-alex/49675]ΕΔΩ[/url] ένα βιντεο της Sheila να γαμιέται με κάποιον Alex!
Xaxa
Ωραίος λατίνος ο Αλεξ Path.
Ναι ο κερατάς Δον ζουαν ντε μάρκο!
προς τι η αύξηση της τιμής? μήπως επειδη οι καιροι είναι ζοφεροι? α ρε ελληνάρεεεςςς!!!
Ασε που μπορει να εχεται κλεισει με αυτες τις τιμες και να αλαξουν μεχρι να πατε.
Υ.Γ.
Αν είσαι μπάζο και εσύ
θα σου ρίξω μια ροχάλα
Στο τελευταιο διστιχο παρατηρουμε ότι δεν υπάρχει καμία ομοιοκαταληξία, ο ποιητης θελει να δώσει έμφαση στις φόλες που έχει φάει το τελευταίο καιρο και δεν τον ενδιαφέρει η ομοιοκαταληξία!!!
καλημερα σε ολους παιδες...τα φωτα σας...ξερει κανεις κατι για την εν λογω κυρια? βανεσσα λεγεται. παρουσιαζεται στο site ως ανεξαρτητη. βεβαια η αγγελια εχει μπει το γεναρη αλλα δινει τοποθεσια την ελλαδα...αν κανω καποιο λαθος ας με διορθωσετε...παντως τσεκαρετε το να δουμε...φαινεται καλο πιπινακι
16 και σημερα για cassie, αντε να δουμε τι φρουτο θα ειναι και αυτο!
Α , επι της ευκαιρίας θελω να της αφιερωσω και ένα ποιημα:
Αλί , Αλί και τρις Αλί
θέλω να γλείψω ένα μουνί
θέλω να είναι όλο γλύκα
σαν του πατέρα μου τα σύκα
Η Cassie φαίνεται ξινή
εγώ προτείνω τον Αλή
με το τεκνό αυτό που βρήκα
θα πιάσουν τόπο και τα σύκα
με χαλαει το μουστακιΗ Cassie φαίνεται ξινή
εγώ προτείνω τον Αλή
με το τεκνό αυτό που βρήκα