Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (5 μέλη και 66 επισκέπτες)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δεν ειναι πιθανως ασχετο αν το προσεξατε:  Ζουζανα εκλεισε για συντηρηση λεει!  Λετε να εχει σχεσει με το γενικο crack-down που εχει εξαπολυθει τελευταια στην Ευρωπη?
Σχολια?

Επισκέπτης
Τον περασμένο Ιούλιο μας είχε έρθει σαν Julya - ανεξάρτητη, με χρέωση 270 + έξτρα για CIM, κουλουράκι κλπ -
αλλά δεν έχει κανένα review ...

Τώρα εμφανίστηκε στη ντόπια αγορά (Μισελ) σαν Ντιάνα :
-
και προφανώς οι τιμές της θα είναι στα φυσιολογικά επίπεδα της αγοράς.

Υπάρχει κανένας συναγωνιστής που να την τίμησε το καλοκαίρι, ώστε να μας πει τι παίζει με το κορίτσι?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ειναι πιθανως ασχετο αν το προσεξατε:  Ζουζανα εκλεισε για συντηρηση λεει!  Λετε να εχει σχεσει με το γενικο crack-down που εχει εξαπολυθει τελευταια στην Ευρωπη?
Σχολια?

Έλα ρε....είναι λόγω της απεργίας. Το ίδιο έκαναν και στο portal του TEE σήμερα. Επειδή απεργούσαν τα γαϊδούρια, κατέβασαν τους servers και καλά λόγω συντήρησης (απεργοσπάστες δλδ...) για να μην μπορεί ο κόσμος να εξυπηρετείται ηλεκτρονικά. Παπάρες...γαμώ τον ψευτοσυνδικαλισμό τους μέσα.

Επισκέπτης
Για καθε πικραμενο....να σκασετε στα γελια...διαβαστε κριτικη στο ΥΕΑ για την ρουμανα με τους αεροσακους....ειδικα εκει που λεει οτι ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ...για ποσο μαλακες μας περνανε;....εγω παντως τη μαλακια την εκανα με τη Μαργκο (λογω αδυναμιας στη μεγαλη ρωσικη φυλη)....εχασα τα ευρουδακια μου δεν θα χασω και τον χρονο μου γραφοντας για την συναντηση...ευτυχως θα κανουμε παρελαση με την ΣΙΛΑ....
Σκετη ομορφια ,ασε που τετοια μπαλλονια δεν βρισκεις ουτε στα πανηγυρια του Αγ. Σωστη !!!
balloony.gif
 [/URL] :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
Λιγη ποιοτητα ποτε δεν εβλαψε κανεναν !!!!!!!! :think:

[youtube=425,350]OS4jfffJcJc[/youtube]

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
Και μερικες απο εμενα που έκανα και ονειρεμενο διπλο με Luda Paris μαζι

αποτι καταλαβα και βλεπω η γκομενα δεν εχει μεση!!!!!  :headbang:  :headbang:  :headbang:

o zuzanas πρεπει στην καινουργια εκδοση του προγραμματος να γινει επισημος σπονσορας!!!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
εκλεισα cassie για το νοεμβριο!! BABY θελω τα φωτα σου και αν το εμπειρο ματι σου διακρινει κατι που εγω δεν μπορω να δω!!!!!!

Επισκέπτης
Ειναι καινουργια η τυπισσα και αν εισαι κατω απο 1,90 θα εχεις προβλημα στα 4 . :think:
Με αλλα λογια θα πρεπει να κανεις το βατραχακι. :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
με τα  καινουργια ψιλοτακουνα παπουτσια που λανσαρεις θα τα καταφερουμε :cheesy:,καλημερα

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
δεν πειραζει εχω μεγαλη ψωλη και πιστευω να καλυψω καποιους ποντους που χανω απο το υψος, αλλιως  :humpleg:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ειναι οπως στο θεατρο baby οταν παιζεις,ενας παλιος ηθοποιος ο Λογοθετιδης πηγε να περασει ενα φραχτη και δυσκολευοταν πολυ ,και του λεει ενας ηθοποιος ..μα κυριε Λογοθετιδη στο θεατρο το κανετε,και του απανταει ο ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗς..ναι,στο θεατρο
οταν λοιπον βρεθεις ενωπιον της cassie,θα τον παιξεις τον ρολο  ;)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
καλη μερα σε ολους παω να κανω καμια δουλεια να μαζεψω λεφτα γιατι θα εχουμε εξοδα το Νοεμβριο!!! τα λεμε....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
εγώ για το κρύο εχω αυτό

Συνημμένα

• sexy.jpg
    sexy.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
Πουτσοπουλοβερ καλο , για δωστο στον Πλεζουρα γιατι νομιζω οτι το ζηλευει.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom