Επισκέπτης
Ναι αλλα μια Lulu δεν φερνη την ανοιξη ....Kaz μην εχεις παραπονο. Ερχεται η Lulu να σας κανει παρεα. Θα περασετε καλα πιστευω
Λεω εγω τωρα !!!!!!!!
Ναι αλλα μια Lulu δεν φερνη την ανοιξη ....Kaz μην εχεις παραπονο. Ερχεται η Lulu να σας κανει παρεα. Θα περασετε καλα πιστευω
(πάντως αν αναγκαστώ θα ανεβάσω τις ιατρικές της εξετάσεις και θα τρέχουν όλοι)
Αυτα επρεπε να τα ελεγες πριν αρχισουμε να γαμαμε παρεα....με αγχωσες τωρα!
Να και ενα καλο που εκανε ο zuzuznas ,απο οτι βλεπω πεσανε οι τιμες τις εν λογο κυριας.ΩΧ
ξανά στην Αθήνα ο "δολοφόνος με το πριόνι- Eveline" και μάλιστα υπό την "προστασία" του μεγάλου αδελφού Ζuzana.
Για να δούμε τώρα κύριοι θα τις κόβετε τις fake κριτικές ή θα τις αφήνετε να περνάνε...
Καλό crash test για το site θα είναι
αντε να δούμε
(πάντως αν αναγκαστώ θα ανεβάσω τις ιατρικές της εξετάσεις και θα τρέχουν όλοι)
BABY για τις παραπάνω έχεις πάει Παρίσι ή τις φέρνεις εδώ prive ;
Να και ενα καλο που εκανε ο zuzuznas ,απο οτι βλεπω πεσανε οι τιμες τις εν λογο κυριας.
Λες να φταιει η οικονομικη κριση λεω εγω τωρα.
Ενα καλο τριωρο CT την βδομαδα φτανει !!!!!
Αν ειναι ΤΟΡ σιγουρα φτανει .
Αρα για την επομενη βδομαδα εχουμαι κλεισει και για την μεθεπομενη παλι εχουμε κλεισει.
Δυο βδομαδες ειναι πολλες για να περιμενεις!!!!!!!!
Οχι εαν περιμενεις κατι ιδιαιτερο.
Γριφος τα παραπανω λογια.
Οσοι καταλαβαν καταλαβαν αλλιως θα καταλαβουν εν καιρο.
Δεν πανε να ειναι ,αλλος πληρωνει την νυφη.
Οταν θα μαθουν να ψωνιζουν ας μας πουν και εμας να ψωνισουμε.
H www.bourdela.com/content/view/1801/1/]Nikita[/url] δεν ειναι που φόρεσε βαρύτιμα κοσμήματα με αλυσιδίτσα ανάμεσα?
Μπα την Τουλιπα οσοι την ειδαν την ειδαν για την ωρα.Εγώ, με την ελάχιστη πείρα μου εδώ καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα ότι, πιθανολογούνται απο τον πρόεδρο επιτέλους καλές αφίξεις ( σημειώνω ότι, αυτές τις μεθεπόμενης εβδομάδας με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ως νέο στο χώρο και σχετικά μόνον περπατημένο, που κατεβαίνει Αθήνα περιστασιακά. και για αρχή θάθελα να ακολουθήσω κάποια ct βήματά σου, πολύπειρε baby - θα ημουν υπόχρεως αν με πληροφορούσες για κάτι καλό σε 27 - 30.10, έστω σε pm). Τώρα για μετά τις 15 αυτές μέρες, να υποθέσω ότι έρχονται οι τουλίπες (μέγιστη Ana);;; Αυτό εννοείς;;