εγω νομιζω οτι σαυτην την ηλικια δεν μπορεις να δουλευεις ct.Χρονια τωρα λεει 40.Εγω θα εβαζα και ΦΠΑ 19% τουλαχιστον.CIM+SWALLOWS κανουν και αλλα ct που ειναι 30 χρονια μικροτερα.Στην Αθηνα ηταν δημοφιλης παλαιοτερα και γεμιζε ατζεντα χωρις διαφημιση.Τωρα ο Rob παρακαλαει.Στελνει καθημερινα emails για να μας πει οτι η γριουλα ειναι
εδω και μας περιμενει.Αστην να περιμενει...
Λοιπον , συνγαμιστες, φρεσκα νεα ( πριν απο 2,5 ωρες ) για VIKTORIA.
Υπ οψιν, ηταν η πρωτη μου φορα που πηγαινα μαζι της , κατοπιν πολυ ευμενων σχολιων απο αρκετους συναδελφους εδω μεσα.
Εντυπωσεις:
Προσωπο--Εμφανιση, καμια σχεση με τις φωτο στο planetdreams.Αυτο ειδικα που με χαλασε αφανταστα ειναι ο τεραστιος πισινος της ...μαγκες η VICTORIA εγινε ΧΟΝΤΡΗ!!! Μιλαμε για μπουτια και κολο απιστευτο...την κοιταζα καλα-καλα κι διερωτομουν αν μπηκα σε δωματιο καποιου αλλου CT !!!
Το προσωπο της δε, δεν μου αρεσε καθολου ουτε και το ξανθο της μαλι που εφτανε μεχρι τους ωμους.
Μετα απο αυτην την ομολογουμενως ασχημη ψυχρολουσια, πιασαμε λιγη κουβεντουλα , στα + η GFE συμπεριφορα της και η ευγενεια της.
Στο δια ταυτα . Στο κρεββατιξεκινησε με γλωσοφιλα ( αποφυγετε τα εαν μπορειτε γιατι η αναπνοη της μυριζει ασχημα απο τα χυσια που τα καταπινει) και χαιδεμα λουτσου ..τσιμπουκι πολυ καλο ( δεν με τρελλανε κι ολας για να ειμαι δικαιος) , πολυ θερμη στο κρεββατι .Απολογισμος , σε 2 ωρες 2 τελειωματα με πιπα συνοδευομενα απο ενδιαμεσο γαμησι.
Συμπερασμα: Εαν θελετε καποια α σας κανει μια ωραια πιπα και ειστε διατεθειμενοι να πληρωσετε 200 η 270 ευρω, παρτε την .Κατα την ταπεινη μου γνωμη η κυρια πρεπει ν αποσυρθει...