Tι λες τώρα! Εδω συνέβη να μπεί καποιος σε ξενοδοχειάρα και να πει "είμαι από το φορουμ κι εχω κλείσει ραντεβού για 1 ωρα με την ταδε"
ΑΑΑΑΑ!!!!! καλα αυτος ξεπερασε καθε οριο. να του δωσουμε και βραβειο.
Tι λες τώρα! Εδω συνέβη να μπεί καποιος σε ξενοδοχειάρα και να πει "είμαι από το φορουμ κι εχω κλείσει ραντεβού για 1 ωρα με την ταδε"
εχει ειπωθει τετοια χοντρομαλακια???????ο τυπος θαταν για πολλες σφαλιαρες...τι ακουμε ρε σημερα..Tι λες τώρα! Εδω συνέβη να μπεί καποιος σε ξενοδοχειάρα και να πει "είμαι από το φορουμ κι εχω κλείσει ραντεβού για 1 ωρα με την ταδε"
Ω, ναιεχει ειπωθει τετοια χοντρομαλακια???????
Προτείνω για όλους αυτούς να αθλοθετηθεί το βραβείο του Μέγα Πεοκρούστη.ΑΑΑΑΑ!!!!! καλα αυτος ξεπερασε καθε οριο. να του δωσουμε και βραβειο.
"Ενδοπαλαμιαίου πεοπαλινδρομιστή" είναι νομίζω πιο σαφής ορισμός!Προτείνω για όλους αυτούς να αθλοθετηθεί το βραβείο του Μέγα Πεοκρούστη.
Προτείνω για όλους αυτούς να αθλοθετηθεί το βραβείο του Μέγα Πεοκρούστη.
tin_kanw_sfentona, μου φαίνεται... σε έκανε σφενδόνα! Τεσπα! Αρκεί που γούσταρες και πέρασες καλά! Ε, τώρα για τα άλλα που "εκμαιευσες", μην παίρνεις και όρκο!
συμφονω σε αυτο φιλεΕ καλα ρε παλιουρα μην θιγεσαι δεν σε ειπαμε χθεσινο. Κατι θα ξερεις μπαγασακο για να το λεςΕννοειται οτι ορκο δεν παιρνεις ποτε και για τιποτα.
Αλλα να καθονται οι ρουφιανες να βγαζουν ολοκληρες ιστοριες και να σε παραμυθιαζουν...εδω μου λεγε και καλα ιστοριες για παιδακια που δεν ηθελαν να φυγει κ την κραταγαν απτα ποδια κ τετοια..Αν θελουν να πουνε απλα ψεματα πολυ το κουραζουν παντως!
Bρε μηνστεναχωριέσαι, δεν ειπα κατι για να σε πειραξω. Αρκεί που γούσταρες και πέρασες καλά - Αυτό εχει σημασία! Τωρα αν σου λενε και καμια μαλακία... ε, είναι στο πρόγραμμα! Αυτες θα λένε κι εμείς θα κουνάμε καταφατικά το κεφαλι. ΟΚ? Κι αστες να πιστευουν πως τα χαφτουμεΕ καλα ρε παλιουρα μην θιγεσαι δεν σε ειπαμε χθεσινο. Κατι θα ξερεις μπαγασακο για να το λεςΕννοειται οτι ορκο δεν παιρνεις ποτε και για τιποτα.
Αλλα να καθονται οι ρουφιανες να βγαζουν ολοκληρες ιστοριες και να σε παραμυθιαζουν...εδω μου λεγε και καλα ιστοριες για παιδακια που δεν ηθελαν να φυγει κ την κραταγαν απτα ποδια κ τετοια..Αν θελουν να πουνε απλα ψεματα πολυ το κουραζουν παντως!
Βρε κρατα εσυ πισινές να εισαι ήσυχος...! Κι αυτες τα ΙΔΙΑ κανουν! Δηλαδή τι πιστευεις? Οτι θα μας μαθουν και θα τις μαθουμε μεσα από μια ΗΔΗ "πληρωμένη" σχεση όπως αυτή του "μπανακι - γαμησακι - μπανακι - επαναλάβατε"?Απ την αλλη μου χει τυχει σε ct αλλα κ cg που παιρνω κ συχνοτερα να μου πουνε πραγματα αρκετα προσωπικα μαλιστα που να μην ειναι μουφα..Οποτε κ παλι δεν μπορεις να ξερεις εκτος αν εισαι παλιουρας και εχεις διασταυρωμενες πληροφοριες![]()
αργα ρωτας...καλησπερα συναγωνισται..θα μπορουσε να μου πει καποιος με ποιον τροπο επικοινωνω για να κλεισω ραντεβου με την Tiffany..
οποιαδηποτε πληροφορια απο καλοιον σσε pm ευπροσδεκτη..ευχαριστω εκ των προτερων
Και εγω που ρωταω νωρις τι απαντησεις μου δινεις φιλαρακι δεν βλεπω. Μονο να με τσιτωνεις ξερεις.αργα ρωτας...