τι να λεμε τωρα ρε baby....
χθες πηγε καποιος στην reception και ζητησε την elekta angel!!!!!!!!!!!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τι να λεμε τωρα ρε baby....
χθες πηγε καποιος στην reception και ζητησε την elekta angel!!!!!!!!!!!![]()
ΒΑΒΥ, βάλε και τα link ρε φίλος από τις Zeta, Carla, Guzel, Cassie που αναφέρθηκαν να έχουμε και εικόνα! Μην κάνεις μισές δουλειές![]()
Και Ειρηνικο μπορεις να το πεις.
Μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα και ....... Τα υπολοιπα σε review εντος της ημερας ελπιζω.
Eνα CT την βδομαδα και τα υπολοιπα CG.xa xa xa xa
Μελαχρινές τεστάραμε όλοι σήμερα?
Παίζει και άλλο μελανούρι στην Αθήνα, με πράσινα μάτια, μισή Γερμανίδα επίσης, επίσης με "περίεργο" μυαλό, απλά είναι ιταλίδα στις καμπύλες!
Eνα CT την βδομαδα και τα υπολοιπα CG.
Oλα κιολα να βαλουμε και ενα προγραμμα στην ζωη μας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CT;;;;;CG;;;;;; Τι σημαινουν αυτα τα αρχικα; ΞΕΧΑΣΑ!!!!!Eνα CT την βδομαδα και τα υπολοιπα CG.
Oλα κιολα να βαλουμε και ενα προγραμμα στην ζωη μας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παντως εδω επαιξα πολυ καλη μπαλα φιλε σημερα.Εγώ έκανα αμαρτία και πήρα 2 αυτήν την εβδομάδα. Το ένα δηλωμένο και το άλλο αδήλωτο. Μια χαρά και τα δύο. Τελικά όσο περισσότερη σιωπή πέφτει, τόσο ανεβαίνει η ποιότητα.
Εγώ πάντα το έλεγα.....
προσεξε μονο μην χασμουριετε......Ρε παιδια τι λετε αξιζει εχω ραντεβου σε μια ωρα και ειμαι αμφιλεγόμενος
αν αυτο το χοτελι σταματησει να δεχεται.....τουριστριες....θα κλεισει...Εγω παντως εδω επαιξα πολυ καλη μπαλα φιλε σημερα.![]()
Λογικο δεν ειναι; αν σκεφτεις οτι ειναι σε ....εγρηγορση τουλαχιστον απο τις 11 το πρωι.....χα χα αυτο σκεφτομαι!!!!
Λογικο δεν ειναι; αν σκεφτεις οτι ειναι σε ....εγρηγορση τουλαχιστον απο τις 11 το πρωι.....
Και πολλα αλλα επισης.αν αυτο το χοτελι σταματησει να δεχεται.....τουριστριες....θα κλεισει...