Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (2 μέλη και 69 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Oh yes...εγγυημένα πράγματα. Κορυφαία εμπειρία.

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω απο τα ποιο καλα Elani-agency.com τοπ για γνωστες στο λονδινο. :dancing:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Εγω αυτο θα εκλεινα. :2funny: :2funny:
Και ας ειναι ακριβο.

Δεν έχουν ακουστεί και οι καλλίτερες αποψεις...πάντως ενώ σε αυτή τη φώτο είναι μούναρος ολκής, σε κάτι άλλες που έχω βρει δεν έχει και τόσο σχέση.
Προ 2ετίας είχε ανακοινωθεί η άφικση της αλλά... πήγε πριβέ διήμερο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και εσυ που το ξερεις ρε ΛΑΜΟΓΙΟ οτι ειναι κορυφαια. :2funny: :2funny:
Επειδη ειναι 5'10" και μονο. :headbang:

α) γιατί έχει περάσει και απο Ελλάδα μήπως? (www.empire-companions.com/jennifer.php]empire companions[/url])

b) γιατί CT-tours....δεν έχει μόνο η ΑΘήνα?

c) προφανώς το 1,78 είναι σημαντικό, όπως επίσης η ομοιότητα με την Rachel (Friends)

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προφανως επειδη ειμαι νεος δεν μου δινετε σημασια, σωστο πρεπει να την κερδισω, για τον φιλο στο λονδινο το τηλ ειναι 32474683839, και ζητα την emily, προσοχη ειναι γραφειο οχι ανεξαρτητη.  :birdman:

Επισκέπτης
α) γιατί έχει περάσει και απο Ελλάδα μήπως? (empire companions)

b) γιατί CT-tours....δεν έχει μόνο η ΑΘήνα?

c) προφανώς το 1,78 είναι σημαντικό, όπως επίσης η ομοιότητα με την Rachel (Friends)
Καλα  κατι καινουργιο μας ειπες . :rockon:
Θα μου φτιαξεις τωρα ενα avatar που να γραφει και ΒΑΒΥ σαν αυτο που εχω γιατι το αλλο δεν γραφει. ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Καλα  κατι καινουργιο μας ειπες . :rockon:
Θα μου φτιαξεις τωρα ενα avatar που να γραφει και ΒΑΒΥ σαν αυτο που εχω γιατι το αλλο δεν γραφει. ;)

οκ, όταν επιστρέψω στο γραφείο, γιατί τώρα είμαι σε μία γέφυρα και κανω κάτι δοκιμές
(εγώ ως συνήθως, επιβλέπω από την κονταίνα με το aircon, άλλοι κάνουν τις μετρήσεις και εγώ βγάζω πορίσματα...xaxaxa)

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
νεα απο το μετωπο...
εχετε καταλαβει την μεγαλη μου αδυναμια για την electra... (ολοι εχουμε  :grin:)
αυτη τη φορα πηρα duo για αλλαγη.
εντυπωσεις καλες... ειναι και παιδικες φιλες τρομαρα τους...
η μικρη πολυ καλη οπως παντα , τουλαχιστον μαζι μου , η φιλη της λιγο δυσταχτικη αλλα με τις καταλληλες κινησεις μετα ολα εγιναν ok.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
δεν θα εγραφα τιποτα αλλα με ρωτανε φιλοι...

Επισκέπτης
Η μικρη ειναι οντος καλη η αλλη αστα να πανε Geo.
Ασε που εχει και κοντα ποδια σε σχεση με το σωμα της.
Οτι πρεπει για το AZAZEL για να του χαλασει η μερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
jorgekavlares εγω εμεινα με τον πουτσο στο χερι απο την αντζεντισα της Pola οποτε εσυ θα μου πεις τελικα πως ηταν , εκτος και αν βεβαια εχουμε να κανουμε με τιποτα βραχιολακια.

Συνημμένα

• Xeir.jpg
    Xeir.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 34

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
επιστρογη απο cassy ριξαμε τρελο  γελιο η κοπελα ειναι πολυ εξυπνη , πολυ καλη χημεια  :boobies: κριτικη λιγο αργοτερα ......μπα σε καλο μας σημερα τα γελια :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
i allready did...

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
η μικρη ειναι σταθερη αξια...
τα αξιζει τα λεφτα της... τωρα τελευταια ειχα φαει καποιες φολες και μου ηρθε κουτι.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
jorgekavlares εγω εμεινα με τον πουτσο στο χερι απο την αντζεντισα της Pola οποτε εσυ θα μου πεις τελικα πως ηταν , εκτος και αν βεβαια εχουμε να κανουμε με τιποτα βραχιολακια.
πολυ πιθανο, γιατι δεν απαντανε, το πρωι μου στειλανε μηνυμα οτι πρεπει να αλλαξει ξενοδοχειο και μετα εξαφανιζολλλ...

Επισκέπτης
Πολυ σαβουρα μας στελνουν ρε πουστη μου θα το γυρισω στα studio παλι και δεν λεω μαλακιες .
Πλην κανα δυο καλων που τα εχουμε δοκιμασει πολλακις ολα τα αλλα για το μπακαλικο να πουλανε αγγουρια και ντοματες.
Παω να αλλαξω χωρα αυτη την βδομαδα δεν λεει εδω περα.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom