παλι αυτα θα λεμε περασα καλα περασες ασχημα περασαμε μετρια θα ειχαμε περασει πιο καλα
αφου μου απανταει του απανταω κι εγω αυτο ειναι ολο...και δεν τον αμφισβητησε κανεις στο αν πηγε ή οχι...
παλι αυτα θα λεμε περασα καλα περασες ασχημα περασαμε μετρια θα ειχαμε περασει πιο καλα
ωραια φωτο παντως αυτη εσυ την εβγαλες
Οκ proto PEACE.
Απο οτι βλεπω μονο εγω ειμαι σταθερος χαρακτηρας και κραταω το εμπαργκο που συμφωνησαμε;;;;;(να ειναι καλα και αυτη η καταραμενη ψυξη που εχω).....μια μικρη απορια....ειπαμε ρε παιδια οτι το γουστο τοτ καθενα ειναι τελειως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ααλα απο εκει και περα αλλος να βαθμολογει με 9,5 και αλλος με 1,5 δεν ειναι καπως παραξενη η διαφορα;
ανεβαζωντας τις θα ανεβασεις και εμας
Και αν λετε για την Βιολετερα ναι ειναι πολυ κωλοπαιδο και καλα πολυ της εβαλε.
Καπου την ξερω Yorgos.οκ, πάρε τότε!
την έκανα και καλλιτεχνική!
xaxaxa
Και στις κοπελιες προεδρε. Και βγαζουμε καλα κομματια εμεις εκει κατω ξερεις. Μπορει να βρω και τιποτα καλο. Που ξερεις? ;)Την Καληνυχτα μου στα κοπελια.
ναι αυτο ειναι αληθεια με ματαρες μαυρες και υγρεςΚαι στις κοπελιες προεδρε. Και βγαζουμε καλα κομματια εμεις εκει κατω ξερεις. Μπορει να βρω και τιποτα καλο. Που ξερεις? ;)
Aδερφέ ΒΑΒΥ, επειδή έχω διαβάσει και την πολύ καλή (παλαιότερη) κριτική σου για την κοπέλα... αλλά σε βλέπω αρπαγμένο με τη πάρτη της και χθες και σήμερα. Θες να μας πεις ΤΙ έχει προηγηθεί / προκύψει μ'αυτην και δεν γουστάρεις πλέον? Από περιέργεια...!Και αν λετε για την Βιολετερα ναι ειναι πολυ κωλοπαιδο και καλα πολυ της εβαλε.
Έτσι και μιλήσεις έστω και 5 λεπτά μαζί της, αποκλείεται να μην θες να την αρχίσεις στις μπάτσες....Δοκίμασέ το και θα δεις.Aδερφέ ΒΑΒΥ, επειδή έχω διαβάσει και την πολύ καλή (παλαιότερη) κριτική σου για την κοπέλα... αλλά σε βλέπω αρπαγμένο με τη πάρτη της και χθες και σήμερα. Θες να μας πεις ΤΙ έχει προηγηθεί / προκύψει μ'αυτην και δεν γουστάρεις πλέον? Από περιέργεια...!
Public ή PM... δεν με νοιάζει. Μόνο πες κάτι, ρίξε ρε παιδί μια ενημέρωση.
Meaning?Απλα επιασε η μπογια της και σηκωσε παντιερα.