You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
Μπραβο κουραγιο να ερθει φιλαρακι. Εσυ τι λες?
Από φατσούλα κουκλί. Στο βυζάκι μας τα χαλάει λίγο 3αράκι να μη πω 4αράκι (φυσικό).
Από υπηρεσίες μάλλον όχι για παλιούς/απαιτητικούς. Απότι καταλαβαίνω θα βγάλει GFE αλλά μάλλον σαν να γαμάς τη συμμαθήτρια στο γυμνάσιο.
Αγγλικά γρι ... άρα? Μάλλον για ένα quickie και αυτό χωρίς πολλές απαιτήσεις ...
ΥΓ. Αυτό τώρα με το moderator τι τόθελες? όταν ποστάρω είμαι απλό μέλος και τίποτα άλλο ... να μη ποστάρω που και που??
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Πολυ φοβαμαι οτι θα εχει την ιδια καταληξη με τις αλλες δυο. Βαζουν μπροστα μεγαλο ονομα και γι αυτο την πατησαν μαλλον.Από φατσούλα κουκλί. Στο βυζάκι μας τα χαλάει λίγο 3αράκι να μη πω 4αράκι (φυσικό).
Από υπηρεσίες μάλλον όχι για παλιούς/απαιτητικούς. Απότι καταλαβαίνω θα βγάλει GFE αλλά μάλλον σαν να γαμάς τη συμμαθήτρια στο γυμνάσιο.
Αγγλικά γρι ... άρα? Μάλλον για ένα quickie και αυτό χωρίς πολλές απαιτήσεις ...
ΥΓ. Αυτό τώρα με το moderator τι τόθελες? όταν ποστάρω είμαι απλό μέλος και τίποτα άλλο ... να μη ποστάρω που και που??
τιπος τι κανεις ρε συ?
μια χαρούλα .. εσυ? ποια πήρες και δεν μας λες ε?
Πάντως εγώ έχω κλείσει 24ωρο τη γκόμενα του rebetis!! ε ρε γέλια!
Εσύ θα μας πεις! αυτό ρωτάω ... κάποια θα πήρες δεν μπορεί ;)
Εγώ πήρα www.bourdela.com/content/view/1801/1/]Νικίτα[/url] πάλι προχτές .. μέσα στην αναβροχιά καλό είναι να έχεις ένα σίγουρο
Από την άλλη έχω και καλύτερα νέα! Έχασε ο Παναθηναϊκός!!
Εγώ πήρα www.bourdela.com/content/view/1801/1/]Νικίτα[/url] πάλι προχτές .. μέσα στην αναβροχιά καλό είναι να έχεις ένα σίγουρο
Επισκέπτης
μια χαρούλα .. εσυ? ποια πήρες και δεν μας λες ε?
Πάντως εγώ έχω κλείσει 24ωρο τη γκόμενα του rebetis!! ε ρε γέλια!
Αντε εσυ σαν εκπροσωπος ολων μας εγω ειμαι σε ανασυγκροτηση. Ολα υπο ελεγχο
Αντε εσυ σαν εκπροσωπος ολων μας εγω ειμαι σε ανασυγκροτηση. Ολα υπο ελεγχο
εσύ πρέπει να δεις τις 3-4 τελευταίες σελίδες. Δες πρώτα τι έρχεται (Αννούσκα), δες μετά με ποια θα είμαι 24ώρες ... και μετά έλα
Επισκέπτης
Καλα αμα ερθει η Αννουσκα θα δουμε, δεν τα παω καλα με οτι αρχιζει απο Ανν.. ο ΒΑΒΥ εχει πλεονεκτημα σε αυτο...
Το πως εγινε αυτο με το 24ωρο θα μου πεις εν ευθετω χρονο
Το πως εγινε αυτο με το 24ωρο θα μου πεις εν ευθετω χρονο
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Πολυ καλα νεα θα ελεγα!!!Εσύ θα μας πεις! αυτό ρωτάω ... κάποια θα πήρες δεν μπορεί ;)
Επισκέπτης
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τρελλή γέφυρα, Αννούσκα Τρικούπη την λένε?Kαλημερα .
Ωραια κουρμπα Tipos.
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Αν δεν είναι photoshop, τότε πρόκειται για κορυφαία περίπτωση.
καλημερα , καλη βδομαδα, καλο μηνα σε απαντες .....αυτος ο μηνας ειναι ο μηνας των διληματων να τα σμπρωξω σαυτη η σαυτη, στην αλλη η σε τουτη ....ουφ κουραση παλιοκαταστασηKαλημερα .
Ωραια κουρμπα Tipos.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ειναι εδω, τι φρουτο αραγε να ειναι?
...λίγο κοκκαλιάρα δεν είναι βρε stratigrosss?
αν σου αρεσουν τα ανορεξικα και η σκελετολαγνεια ειναι ο ανθρωπος σου ......ειναι εδω, τι φρουτο αραγε να ειναι?
Επισκέπτης
Για τα διληματα μια ειναι η λυση.
Κλεινεις τα ματια και διαλεγεις στην τυχη η περιμενεις καποιος συναγωνιστης που του εχεις εμπιστοσυνη να σου δωσει τα φωτα του.
Κλεινεις τα ματια και διαλεγεις στην τυχη η περιμενεις καποιος συναγωνιστης που του εχεις εμπιστοσυνη να σου δωσει τα φωτα του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K