Αυτο δεν ειναι crash test ειναι αυτοκτονια.
Εγω πάντως αν αντεχε η τσέπη μου ετσι θα ήθελα να πεθανω
Αυτο δεν ειναι crash test ειναι αυτοκτονια.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να δοκίμασε και τις τρεις ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ. Αν όμως έγινε ή πρόκειται να γίνει... θα είναι το απόλυτο crash test
Ακολουθει review για την εν λογο Γκαβλα .
Μια χαρα Τσοπανε μιας και κανω εγω την αντζεντισα και της δινω κατευθυνση σε συνεχη βαση μεχρι το Date.Με το παρακτρειο πως τα πηγες αγορινα μου;;;;;
τ'ειν'τουτο?Ακολουθει review για την εν λογο Γκαβλα .
Αύριο τελικά αρχίζει το tour της www.bourdela.com/content/view/1317/1/]Nataly (Swedish Harmony)[/url] (και όχι μεθαύριο).
Πολυ καλο.τ'ειν'τουτο?
καλοοοοοο!!!
στο τελος κατεληξε να φωναζει ''βοηθεια ανωμαλος!!''Πολυ καλο.
Πως πηγε με την μικρα την εκανες Star!!!!!!!!!!!!!
τωρα να ρωτησω τι ειναι το μελανουρακι ή να περιμενω το ρηβιου σαν καλο παιδακι?Πολυ καλο.
Δε μου λετε ρε μαγκίτες εδώ εσείς που μιλάτε για τα καλά κομματια ,τα αστραφτερά ,δεν μας λέτε και μας πως να χτυπήσουμε κανένα σίγουρο μιας και η τσέπη δεν βαστάει για πειράματα?
Το λέω γιατί έρχομαι από ήτα, και με τη ζέστη μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι
Άλλη φορά πριν πέσεις σε ήττα με Savanna συμβουλεύσου πρώτα τα reviews από τα άλλα μέλη ;)
Κάτι ξέρουν κι όλοι έχουν βάλει αρνητικά reviews!
Για κάτι καλό και δοκιμασμένο δες ποιές έρχονται www.bourdela.com/component/option,com_jreviews/Itemid,252/]Σύντομα[/url], δες reviews κι αποφάσισε...
Πίπες, Σάββατο 16 Αυγ 2008, στις 19:03
Γράφτηκε από τον lοverboy
Δεν μπορώ να καταλάβω όσα γράφονται και ξαναγράφονται.
Για την κοπέλα ένα έχω να πω "ΠΙΠΕΣ" με κεφαλαία γράμματα και τίποτα λιγότερο.Παραμυθιάστηκα με τις φωτογραφίες και είπα θα μαμήσω καλά.
ΠΙΠΕΣ ,με το ζόρι δουλειά δεν γίνεται και η γυναίκα κάνει αγκαρεία.
Στα τέσσερα την είχα και έκανε λες και την έβαλα να σφουγγαρίσει.Ασε μας ρε κοπέλα μου και πανε κάνε καμιά άλλη δουλια
Προς Lawdim
Lawdim, Σάββατο 16 Αυγ 2008, στις 20:18
Γράφτηκε από τον LawDim
[size=10pt]
Είναι πιτσιρίκα,[/size]
Πιτσιρίκα 29 ετών πρώτη φορά βλέπω...για του λόγου το αληθές κοίτα πόσο δήλωνε πως είναι πριν από 2 χρόνια www.escapecompanions.com/miki.html]ε δ ώ[/url]
καλημέρα του ολλ,
μπακ του σιτι μετά από λίγες διακοπές αλλά και το 3ήμερο με την anabelle.
παιδιά απλά νιώθω βασιλικότερος του βασιλέως
Η γυναίκα είναι από άλλο πλανήτη.
72 κ κάτι ώρες μόνο σχεδόν σεξ, ενταξει φάγαμε κι όλας αλλά κι εκεί δεν με άφηνε λεπτό.
άξιζε κάθε μα κάθε ευρώ, λεπτό που έδωσα
απλά το καλύτερο 3ήμερο της ζωής μου
λεπτομέριες; τι να πρωτοπώ!
Η γυναίκα είναι γεννημένη για να δίνει, και δίνει παρα παρα πολλα
καλημέρα του ολλ και παλι
God bless you all