You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)
ρε παιδια για μαρια απο εσκορτρεβε
τι λετε, ξερει κανεις λεο να παο αυριο
αλλα η τελευταια κριτικι με προβληματισε
τι λετε, ξερει κανεις λεο να παο αυριο
αλλα η τελευταια κριτικι με προβληματισε
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε σεις, αυτοί από το Βότκα ζητάνε προκαταβολή 100 γιούρο για να κλείσεις ραντεβού. Πάνε καλά;
Kάνεις λάθος
Λέει 100 Euro discount για τα μέλη του agency (που πληρώνουν) σε κάθε τους booking --προφανώς στα long dates
D
Δεν κάνω λάθος soli. Την έκπτωση την είδα κι εγώ. Στα book terms το λέει καθαρά ότι τα ζητάνε για να μη χάνουν το χρόνο τους τσάμπα. Τώρα αν δεν το τηρούν είναι άλλο. Δοκίμασες να κλείσεις;
Kάνεις λάθος
Λέει 100 Euro discount για τα μέλη του agency (που πληρώνουν) σε κάθε τους booking --προφανώς στα long dates
Δεν κάνω λάθος soli. Την έκπτωση την είδα κι εγώ. Στα book terms το λέει καθαρά ότι τα ζητάνε για να μη χάνουν το χρόνο τους τσάμπα. Τώρα αν δεν το τηρούν είναι άλλο. Δοκίμασες να κλείσεις;
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
D
Nαι έχω κλείσει και δεν μου ζήτησαν το παραμικρό ;)
πειτε ρε για μαρια
πειτε ρε για μαρια
Τί άλλο να πούμε? Γι' αυτό άλλωστε είναι οι Κριτικές...
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
λεω μηπως εχει καποιος προσωπικη εμπειρια να διαφοτισει
ειναι και το πρωτο μου σιτιτουρ
γιατι δεν διαβαζεις κανενα review της marias... ?
Αφού διάβασες στην κριτική μου ότι δεν την πήδηξα απλώς και μόνο γιατί δεν ήταν του γούστου μου ούτε η εμφάνιση της γκόμενας ούτε το στυλάκι του πρακτορείου.λεω μηπως εχει καποιος προσωπικη εμπειρια να διαφοτισει
ειναι και το πρωτο μου σιτιτουρ
Αφού στις προηγούμενες κριτικές (που την πήδηξαν) τη βρίσκουν καλή σε υπηρεσίες.
Τι άλλο περιμένεις να ακούσεις;
geomix
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 23
- Like
- 2
- Πόντοι
- 5.775
για πες ρε φιλε απο εμφανισι πος ηταν και απο συμπεριφορα τι εντυποση σου εκανε
ρε ανθρωπε ολα αυτα γραφονται στο τελευταιο REVIEW!!!!!!!!!!!
Φίλε starbus καταλαβαίνω την αγωνία σου να μάθεις όσο το δυνατό περισσότερα για κάποια που έκλεισες ή που θες να κλείσεις αλλά αν διάβασες την κριτική λέει πώς είναι τα σημεία που δε μου αρέσουν. Από συμπεριφορά στα αρχίδια μου όπως και να ήταν αφού έκατσα όλο κι όλα 10 λεπτά μαζί της.
Πάντως συμβουλευτικά σου λέω να μην αποφασίζεις με τα γούστα και τα μάτια των άλλων γιατί δε βγαίνει άκρη. Από την άλλη αν σε μια κριτική δεις κάτι που δεν το γουστάρεις κι εσύ (όπως το νταβατζιλίκι του να πληρώσεις κι άμα γουστάρεις κάθεσαι) τότε δεν πας.
Πάντως συμβουλευτικά σου λέω να μην αποφασίζεις με τα γούστα και τα μάτια των άλλων γιατί δε βγαίνει άκρη. Από την άλλη αν σε μια κριτική δεις κάτι που δεν το γουστάρεις κι εσύ (όπως το νταβατζιλίκι του να πληρώσεις κι άμα γουστάρεις κάθεσαι) τότε δεν πας.
Nick_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ έλεγα να κάνω μια βόλτα από Maria πριν φύγω για διακοπές, καθότι είδα καλές κριτικές αλλά δεν ... ρε έστειλα μήνυμα έστειλα sms γράψιμο κανονικότατο, αλλά όπως λέει και ο hooligan πάλι καλά !
Δεν ξέρω μπορεί το κορίτσι να αξίζει αλλά ο κανόνας είναι "με όποιον δάσκαλο καθίσεις ...." ;)
Δεν ξέρω μπορεί το κορίτσι να αξίζει αλλά ο κανόνας είναι "με όποιον δάσκαλο καθίσεις ...." ;)
tin_kanw_sfentona
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 17
- Like
- 8
- Πόντοι
- 11
παιδια ξεριυμε τιποτα για το τουρ της Τιφανυ?Μου χανε στειλει μειλ οτι θα ξαναγινοταν στις 6 αλλα δεν βλεπω να χει ανακοινωθει ακομα τιποτα
Nick_athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άμα τη δείτε τη γυναίκα μου να τις δώσετε πολλά χαιρετίσματα και να έχετε κι εσείς το νου σας γιατί έχω την υποψία ότι με απατάει τώρα τελευταία >
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
ετσι και συναντηθει ο starbus με τον αντρα της πεσκανδριτσαςσορρυ ρε παιδια απλα ειναι το προτο μου τουρ και εχο λιγο αγχος
για πεσ ρε χολιγκαν
θα ξεσκιστουν στο πουτσο με τα ct ,γαμω τους αποφασιστικους τυπους ειναι και οι δυο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K