Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (7 μέλη και 102 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε θα περασεςι τελεια το μωρο Julia ειναι απεκτο . 3 φορες την πηρα αλλα επαιζα GFE γιατι αυτό μου έβγαζε. Μετα ανακαλυψα και εγω οπως ο Baby οτι εχει γυρισει ταινιες με ολα τα γουστα.

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Για τιφανυ:Επειδη και αλλοι συναγωνιστες παραπονεθηκαν οτι δεν μπορουσαν να την βρουν πουθενα,ενημερωνω οτι ελαβα sms που λεει οτι υπηρχαν οργανωτικα προβληματα και θα ενημερωθουμε συντομα για τη συνεχεια

Επισκέπτης
Νεα αφιξη nicole.
Δεν ειναι κακο. :think:
Και 350 το δυωρο..?

Συνημμένα

• 205-big2.jpg
    205-big2.jpg
    113,4 KB · Εμφανίσεις: 44

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Δε βλεπω κριτικες ομως πουθενα ετσι για το θεαθηναι.. :think:
Για βοηθα ρε.

Επισκέπτης
Φιλε θα περασεςι τελεια το μωρο Julia ειναι απεκτο . 3 φορες την πηρα αλλα επαιζα GFE γιατι αυτό μου έβγαζε. Μετα ανακαλυψα και εγω οπως ο Baby οτι εχει γυρισει ταινιες με ολα τα γουστα.
Γενικα το μωρο ειναι GFE τωρα εαν εισαστε μαγκες θα της βγαλετε το PSE απο μεσα της αν και εμενα παντα μαζι με την Julia γουσταρα GFE καταστασεις.
Η Tif. εμενα μου εστειλε sms και ουτε η ιδια δεν ξερει για πιο λογο της εχουν αλλαξει το τουρ .
Μαλλων ψιλομαλακια αυτουνου που το οργανωνει ειναι.
Εκανα μια μικρη παρασπονδια την οποια θα την μαθετε οταν η γραμμη εδω στο νησι δουλεψει καλυτερα γιατι με κουραζει λιγακι.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε παιδια αυτη η Sabina του Ζουζουνη, μου γαινεται ωραιο μωρο σολες τις σειρες των φωτο, που την εχω δει. Παρολαυτα ουτε πολλες κριτικες εχει, ουτε καλες. Περιεργο...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ρε παιδια αυτη η Sabina του Ζουζουνη, μου γαινεται ωραιο μωρο σολες τις σειρες των φωτο, που την εχω δει. Παρολαυτα ουτε πολλες κριτικες εχει, ουτε καλες. Περιεργο...

To Sabinaki το τιμώ κάθε φορά που έρχεται. Ο λόγος δεν είναι οι υπηρεσίες, απλα μου αρέσει σαν "tipaki"  :)

Αντικειμενικά τώρα: Τα κάνει όλα με σκουφάκι, αλλά με στυλ και φαντασία. Γενικά GFE κατάσταση με παθιασμένα γλωσσόφιλα κλπ. Εμφανισιακά, λίγο διαφορετική από τις φωτό. έχει πάρει κιλά όμως παραμένει κουκλί (κατά τη ταπεινή μου άποψη πάντα).

Επισκέπτης
Aφου ειναι tipaki οκ τοτε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και εγω την ξερω και ειναι ετσι μονο που εμενα δεν μου κανει κλικ. :rolleyes:
Ασε που τωρα εχω πεσει στις Βοριες Χωρες. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι και αυτη στην Μ......αρα της.
Δεν ηξερα να ρωτησω κιολας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom