Επειδή θα πρέπει άμεσα να ενημερώνονται οι συναγωνιστές.
Σχετικά με την πιο πάνω χθεσινή καταχώρησή μου σας αναφέρω ότι σήμερα η LEA μου απέστειλε νέο SMS με το εξής μεταξύ άλλων περιεχόμενο:....yes I took advertising off. But yesterday I've sent Nikita to see them and she tell me that all of them are real and very nice...
Συναγερμός!!!
Τελικά αποδείχτηκε ότι οι τρεις παραπάνω κυράδες ήταν σούπερ μούφες και μάλιστα κατάφεραν να ξεγελάσουν ακόμα και την Lea και να καταχωρηθούν για λίγο στο επίσημο site του πρακτορείου slovakbeauties με μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα φωτογραφίες.
Έτσι κι από νωρίς το μεσημέρι η Lea μου είχε κλείσει βραδινό ραντεβού με την Nicky, η οποία (αν οι φωτογραφίες της ήταν αληθινές) δεν ήταν άλλη από την πορνοστάρ Tiffany Rose, ένα συναρπαστικό και καυλιάρικο κοντοπούτανο, του οποίου αν δείτε ταινία τα μάτια σας θα πεταχτούν έξω σαν του αστακού.
Έχοντας κατά νού το τι υπερπαραγωγές θα σκάρωνα με την Nicky ξεκίνησα ορεξάτος για το ξενοδοχείο. Ευτυχώς λίγο πριν φτάσω και προς τιμήν της η Lea μου στέλνει SMS με το παρακάτω περιεχόμενο: …Don’t go there. It is not her! Really apologize for this…
Το μόνο που με παρηγόρησε ήταν η διαβεβαίωσή της ότι την επόμενη εβδομάδα θα μας στείλει την πραγματική Electra Angel.
Ααααχ!!! Τι τραβάμε κι εμείς οι σιτυτουράδες!!!